'Jeg drømmer om å bli forelsket og bli mamma': Sur angrepsoverlevende da han lærte å smile og date igjen

Virkelige Livshistorier

Horoskopet Ditt For I Morgen

Lær å elske igjen: Den inspirerende Katie Piper(Bilde: Getty)



FOR en kvinne hvis liv virket ødelagt på et øyeblikk av en hevngjerrig eks-elsker da syre ble kastet i ansiktet hennes, har Katie Piper en bemerkelsesverdig normal holdning til menn.



Vi sitter i en bar og diskuterer hemmelige forelskelser i popstjerner og det evige kvinnelige dilemmaet om å tiltrekke seg feil type fyr.



På grunn av måten jeg så ut før, antar folk at livet mitt var perfekt og at jeg tiltrukket alle de beste mennene, forklarer den tidligere blonde modellen og TV -programlederen.

Vel, det gjorde jeg tydeligvis ikke ... en eks-kjæreste ordnet med å brenne ansiktet mitt.

Da jeg begynte å date igjen etterpå syntes jeg å tiltrekke meg menn som bare ville snakke om seg selv og problemene sine.



Jeg ville glede meg over en morsom kveld, kle meg ut og sitte der og lytte mens de fortalte meg alt om deres vanskelige barndom og hvor ulykkelige de var.

Nå har jeg ikke noe imot å hjelpe folk, men jeg håpet de så på meg som en potensiell kjæreste, ikke bare en skulder å gråte på!



Det er en underdrivelse at Katie ikke har noe imot å hjelpe mennesker.

Smilende: Katie Piper med vår reporter Rachael (Bilde: Rowan Griffith)

Etter å ha kommet seg etter et angrep som skulle ha drept henne, gjenoppbygge ansiktet og livet hennes, opprettet Katie, 28, sin egen veldedighet, og som NEWSAM avslørte i går, har hun skrevet en selvhjelpsbok.

Med forbløffende innsikt, medfølelse og humor bruker hun sine egne erfaringer til å forsikre mennesker som går gjennom emosjonelle og fysiske traumer om at ting blir bedre.

Og Katie selv er et bevis på at selv overlevende etter de mest onde angrepene kan lære å smile og elske igjen.

Jeg har hatt en seriøs kjæreste siden, sier hun. Jonathan var en nydelig, normal fyr - en rekrutteringskonsulent fra samme landsby som foreldrene mine.

Det var vanskelig å fortelle ham hva som hadde skjedd - at jeg hadde blitt voldtatt - og det var ikke lett å være intim.

'Men jeg ønsket et normalt forhold, og jeg stolte på ham. Jeg følte meg trygg og elsket, og det hjalp meg med å bygge selvtilliten min.

Det var Katie som brøt ting. En dokumentar fra Channel 4 om hennes liv brakte berømmelse og sjansen til å starte Katie Piper Foundation for å hjelpe andre overlevende etter misdannelse.

Jeg var ikke klar til å slå meg til ro, og jeg verdsatte uavhengigheten jeg hadde fått tilbake, og denne store, nye utfordringen.

Katie traff nylig en annen mann i en bar som etter å ha chattet hele natten spurte om nummeret hennes.

hvordan døde finn i glede

Bekymringsløs: Katie før angrepet (Bilde: Katie Piper)

Han begynte å sende sms og chatte, og etter noen dager spurte han hva jeg gjorde, og jeg fortalte ham at jeg drev en veldedig organisasjon.

Han må ha gått bort og slått opp fordi han aldri sms'et igjen etter det.

'Den slags ting kan slå din selvfølelse, men da tror jeg at jeg ikke hadde ønsket å gå ut med noen bare for å innse at de var grunne noen få dager nedover linjen.

Jeg er den jeg er, og later ikke som om jeg er singel eller brent. Og menn liker kanskje ikke meg fordi jeg er for kort eller for tynn.

Selvfølgelig vil jeg bli forelsket og gifte meg en dag - broren min har nettopp forlovet seg og jeg er begeistret for ham - men jeg er ikke besatt av å møte noen.

Jeg vil gjerne ha barn, men jeg er 29 i oktober, og det kan ikke skje. Hvis jeg ikke er velsignet med egne barn, vil jeg gjerne adoptere en dag - muligens et barn fra Pakistan.

Katies interesse for det landet har vokst gjennom arbeidet til den strålende banebrytende kirurgen Mohammed Jawad som gjenoppbygde ansiktet hennes i mer enn 100 operasjoner.

Han er engasjert i en veldedig organisasjon som heter Islamsk hjelp som jobber med syreforbrente ofre-kvinner som har blitt kastet ut av samfunnet etter såkalte æresangrep.

Skrekkangrep: Reisen tilbake begynner for Katie (Bilde: PA)

Katie håper å besøke landet en dag, men konsentrerer seg i mellomtiden om å forbedre behandling og rehab -muligheter for overlevende etter brannskader i Storbritannia - for å få dem samme behandling som hun mottok på en spesialistklinikk i Frankrike.

arsenal v huddersfield på tv

Mens Katie snakker om de kirurgiske inngrepene hun har gjennomgått og de justeringene hun kan trenge i fremtiden, blir jeg overrasket over at hvem som helst kan komme ut av et slikt vakkert menneske.

Etter angrepet gikk vekten ned til et skjelett på 5 kg fordi hun ikke kunne spise - syren hadde brent esophagus og plastrør måtte settes inn for å stoppe halsen.

Øyelokkene hennes ble rekonstruert ved hjelp av hudtransplantater fra lysken og den indre membranen på leppene, og takket være banebrytende stamcelleoperasjon har hun gjenvunnet omtrent 25% av synet på sitt tidligere blinde venstre øye.

Huden fra Katie's rumpe og korsrygg ble podet på ansiktet hennes, hun måtte bære trykkplaten i hard plast i 23 timer om dagen, og huden på forsiden av kroppen består av transplantater fra andre steder.

Faktisk har hver del av henne blitt påvirket. Hun hadde til og med drypp mellom tærne når det ikke var noe sted igjen å sette dem.

Maske: Katie under behandling (Bilde: PA)

Men bemerkelsesverdig nok har Katie aldri mistet sin sans for humor-som hun avslører når hun forteller meg om hennes nye pleie- og sminkespørsmål.

Jeg må ha hatt en veldig hårete rumpe fordi de brukte huden derfra til å bygge det nye ansiktet mitt, sier hun.

Nå må jeg få fuzz på kinnet mitt - ansiktskinnene, ikke rumpekinnene - trådet av på skjønnhetssalongen.

bilder av den nye kongelige babyen

Øyelokket mitt er ikke rett, fordi det er lysken min, men jeg korrigerer utseendet med eyeliner og falske vipper.

Og jeg trenger kanskje mer arbeid med dette, sier hun og trekker tilbake håret for å vise et lite, veldig pent, rekonstruert venstre øre.

Jeg skulle egentlig ønske det andre øret var mer som dette. Det er søtt - som Tinkerbell.

Jeg er så heldig at jeg alltid har kunnet le om ting, selv på de aller laveste tider.

I et etterskrift til Katies nye bok husker mamma Diane et av disse øyeblikkene.

Arr: Gjenoppretting pågår (Bilde: PA)

Hun forteller hvordan hun og mannen David først så Katie ligge på sykehuset etter angrepet, blind og vansiret.

Diane sier: Mens Katie lå med svarte, hvite og brune hudflekker fra lik draperet over henne for å bevare ansiktet hennes, spurte hun oss hvordan hun så ut.

«Du har forskjellige flekker over deg,» sa jeg nervøst. Men på en eller annen måte klarte hun å le. «Jeg er som en lappeteppe!» Sa hun og prøvde å smile.

Selv om Katies kropp var ødelagt, oppdaget vi snart at hennes ånd ikke var det.

Katie legger til: En annen gang, kort tid etter at jeg kom ut av koma, tok mamma med meg noen klær som jeg kunne ha på meg.

Jeg var blind på det ene øyet, men jeg kunne fremdeles se hva hun dro ut av posen - en velour -joggedress og trenere med borrelås.

OK, jeg hadde nesten dødd ... men jeg ville ikke ha blitt sett død i disse tingene! Da jeg fortalte henne ‘I NOT NOT it that!’ Lo vi begge av min forfengelighet.

Men slike ting betyr noe. Jeg malte alltid neglene og håret mitt, og jeg kom til sykehusmøter med ansiktsmasken min av plast, et drypp som stakk ut av armen min, men iført seks tommers hæler.

Noen ganger sa folk nedlatende 'jeg synes det er flott at du fortsatt gjør håret og neglene og bruker fine klær' som om de forventet at jeg skulle se ut som Stig of the Dump!

Helt: Banebrytende kirurg Mohammad Jawad (Bilde: PA)

Katie sin utrolige besluttsomhet og positivitet fikk henne også gjennom prøven i rettssakene til ekskjæresten og hans medskyldige-nå fengslet for livet.

Hvis jeg ikke hadde akseptert situasjonen min, hadde jeg blitt sittende fast på en tredemølle av elendighet - og jeg ville ikke at de skulle vinne, forklarer hun.

Når jeg så tilbake, slet jeg med å akseptere at angriperne mine aldri beklaget.

'Jeg torturerte meg selv og spurte hvorfor de ikke var lei seg for å ha drept meg nesten ... til jeg skjønte at det ikke var noen rasjonell forklaring.

De brydde seg bare ikke - så jeg syntes synd på dem og bestemte meg for å fortsette med mitt eget liv.

Katie sier at hun ikke lenger lider av marerittene som hjemsøkte henne så lenge, men frykt kan fortsatt slå henne i uventede øyeblikk.

Hun sier: Jeg var på Tube nær Tottenham Court Road nylig - den dagen mannen tok folk som gisler.

Da jeg sjekket telefonmeldingene mine så jeg folk som sa at det var et terrorangrep og det var en bombe.

«Jeg fikk panikk og tenkte at jeg skulle bli brent igjen.

Jenter & apos; snakk: Katie snakker med vår Rachael (Bilde: Rowan Griffths / )

Katie innrømmer at hun fortsatt er på bedringens vei. Men fremtiden er full av håp.

Hun er opptatt av å drive veldedig organisasjon og holde sminkemesterklasser for andre mennesker med ansiktsforbrenninger og arr.

Hun har også begynt å ta skuespillertimer og blitt signert på Channel 4 for å presentere en serie hardtslående dokumentarer.

Og du vet bare at Katie Pipers ånd og sans for humor vil se henne gjennom alt.

Når hun går, sier hun: Jeg forventer at jeg får noen morsomme blikk på røret som jeg gjorde i morges.

Jeg stopper opp, usikker på hva jeg skal si.

Deretter trekker hun frem boken hun leste på sin reise med tittelen HOOKERS emblazoned på forsiden.

beste blonde hårfarge uk

Tror du det var dette som gjorde det?

Vi tester et nytt nettsted: Dette innholdet kommer snart

Del en av vårt eksklusive Katie Piper -intervju:

* Things Get Better, av Katie Piper, blir utgitt av Quercus på torsdag, til en pris av 12,99 pund.

For å finne ut mer om Katies arbeid, besøk hennes nettsted på www.katiepiperfoundation.org.uk

Se Også: