Arsenal v Huddersfield livestream og TV -kanal: Slik ser du på

Fotball

Horoskopet Ditt For I Morgen

Arsenal gikk glipp av en fantastisk mulighet til å registrere sin første ligaseier på Old Trafford siden 2006 onsdag, og overga ledelsen ikke én gang, men to ganger, men det vil være måten de ga paritet tilbake til Manchester United som vil løpe mest med Unai Emery.



Til tross for at de fortsatte i hver omgang, holdt Gunners ledelsen i mindre enn seks minutter totalt, og ga fra seg 2-1-fordelen som ble gitt dem av Marcus Rojo selvmål på bare 74 sekunder.



Det slynget av den & apos; gamle & apos; Arsenal - det som visstnok ble feid av Emery -revolusjonen - men man kan argumentere for at Arsene Wengers lag aldri ville ha gitt seg selv en ledelse å tape på en bane der de rutinemessig har blitt snudd i løpet av de to siste tiårene.



Den nyervervede robustheten vil trolig måtte vente på å bli testet igjen - Huddersfield Town er besøkende til Emiratene på lørdag, uten seier hjemmelaget mot noen av forrige sesongs topp seks siden de ble forfremmet til toppflyget, og sliter med å gjenerobre formen og ånden som holdt dem flytende mot oddsen forrige periode.

jason og charlie storebror

Terrierene er utenfor de tre nederste så langt - bare - og syv poeng fra tre kamper i november gikk en vei mot å puste liv inn i en sesong som begynte fryktelig.

De vil trolig trenge tjenester fra andre steder i ligaen hvis de skal avslutte helgen med hodet over brystningen.



Arsenal er på høyde etter å ha feid til side Spurs sist helg (Bilde: Stuart MacFarlane)

Når er spillet?

Arsenal blir rødglødende favoritter mot Huddersfield når de møtes lørdag 8. desember.



Avspark er klokken 15.00.

helligdag uk august

Hvor spilles spillet?

Kampen spilles på Arsenal & # 39; s Emirates Stadium, en bane der Terrier ble slått 5-0 forrige sesong i sin eneste Premier League-tur til denne delen av Nord-London.

Matteo Guendouzi har vært en sensasjon siden han kom til Nord -London (Bilde: Clive Brunskill)

Er spillet på TV, og kan det sendes direkte?

Spillet vil ikke bli vist direkte på TV i Storbritannia, men høydepunkter vil være tilgjengelige etter kampen.

Det betyr også at spillet ikke vil kunne streames direkte i fylket.

Sky Sports viser utvidede kamphøydepunkter tidlig på kvelden, og Match of the Day er på BBC One kl. 22.30.

Team nyheter

Rob Holding ble båret av med en kneskade på Old Trafford onsdag, og Unai Emery er redd for at sentralforsvareren kan bli satt til en lang periode.

I mellomtiden vil Mesut Ozil gå glipp av en femte kamp på rad med 'ryggsmerter', med Emery som bekrefter at tyskeren har trent borte fra førstelaget. Aaron Ramsey er også i tvil etter å ha vridd ankelen på Old Trafford.

Huddersfield -spissen Steve Mounie begynner den første av tre kamper med en suspensjon etter at anken hans mot det røde kortet han mottok mot Brighton ble kastet ut.

Betting odds

Arsenal 1/4

Uavgjort 9/2

Huddersfield 11/1

topp 10 råeste stedene i england

Odds høflighet av PaddyPower

Unai Emery så sitt lag to ganger overgi ledelsen mot Manchester United (Bilde: Arsenal FC via Getty Images)

pappa lange ben uk

Hva har blitt sagt?

Unai Emery: 'Vi forbereder oss best på å vinne, laget vårt spiller med selvtillit, og det er noen ting vi trenger for å gjøre det bedre, vi slipper inn for mange mål, men for øyeblikket er balansen god da vi scorer nok.

'Vi må fortsette å forbedre og lete etter den beste balansen for begge.'

Aaron Mooy scoret en spenne da Huddersfield vant på Wolves (Bilde: PhotoEye.co.uk)

David Wagner: 'Jeg vil være [tålmodig], også i fremtiden [med klubbens spisser]. De er klar over, som vi alle er, at vi trenger mål fra våre spisser. Dette er sannheten i løpet av sesongen, og de har noen kamper å gå for å få disse målene.

'De har sjansene sine, de skaper sjansene sine noen ganger for seg selv, og nå handler det om å sette ballen i nettet.

'Så jeg vil fortsatt være tålmodig, jeg tror at alt annet ikke gir mening, selv om vi alle vet at vi trenger flere mål fra angriperne våre, da vi også trenger mål fra de andre posisjonene.'

Les mer

NEWSAM Football's beste historier
Registrer deg på daglig NEWSAM Football -e -post Overfør nyheter LIVE: Siste sladder Mourinho tar sikte på 'heldige' Man Utd Messi kommenterer å forlate Barcelona

Se Også: