ENGELNUMMER 848

Engelenummer

Horoskopet Ditt For I Morgen

Nummer 848 er en blanding av attributtene og påvirkningene til nummer 8 og 4, med nummer 8 som vises to ganger, og forsterker vibrasjonene.Nummer 8relaterer seg til begrepet karma og det universelle Åndelig lov om karma , indre visdom , personlig makt og autoritet, manifesterer materiale overflod , besluttsomhet, skjønn og god dømmekraft, indre styrke, pålitelighet og selvtillit.Nummer 4er antall anstrengelser og vilje, tålmodighet og utholdenhet, realistiske verdier, evne og stabilitet, service og hengivenhet, praktisk og ansvar, bygge solid grunnlag og oppnå suksess og positive resultater. Nummer 4 relaterer seg også til energiene til Erkeengler .

Nummer 848 kan indikere at en viktig fase av livet ditt er i ferd med å komme til en slutt. Din engler vil at du skal vite at når ting endrer seg i livet ditt, veileder de deg mot nye muligheter og situasjoner som er bedre tilpasset dine behov, ønsker og takknemlighet og husk at jo mer du har, jo mer må du dele.
Lær å la dine personlige verdier og prinsipper være din guide og stå i dine egne sannheter. Gå på tale, snakk dine sannheter, balanser fortid, nåtid og fremtid i her og nå, og kjenn din livets oppgave . Ær fortiden som din lærer og nåtiden som din inspirasjon.

Nummer 848 gjelder nummer 2 (8+4+8 = 20, 2+0 = 2) og Nummer 2