Sky og Virgin Media Black Friday -TV og bredbåndstilbud

Svart Fredag

Horoskopet Ditt For I Morgen

Vi setter de to mot hverandre



Svart fredag helgen er her - og med det følger store priskutt på alt teknisk - og det inkluderer TV og bredbånd.



Sånne som Himmel, Virgin Media, BT Sport Til og med Nå TV har alle avduket Black Friday -tilbud for salgsarrangementet i 2018, og noen av dem tilbyr opptil 50% rabatt.



Men med tilbud fra alle de store bredbåndsnettverkene, i tillegg til mange bonuser og skjulte oppstillingsgebyrer, kan det være vanskelig å avgjøre hvilken av de to du bør gå med og hvem som virkelig tilbyr den beste avtalen.

Så vi har gjort det litt enklere ved å legge begge tilbudene side om side for billigste tilbud, beste tilbud og alternative tillegg og ideer du kanskje ikke hadde tenkt på ellers.

Billigste avtale

Både Virgin og Sky har en billig avtale (Bilde: Universal Images Group Editorial)



Både Sky og Virgin Media tilbyr en grunnpakke for Black Friday.

Den billigste Sky -avtalen vi kan finne er Sky Broadband Unlimited, Talk og linjeutleie for £ 18 per måned i 18 måneder (engangs bredbånd satt opp £ 9,95), men det er en stor fangst - det inkluderer ikke TV!



Hvis du vil ha tilgang til en telefon, Sky Fiber Ubegrenset setter deg tilbake £ 25 i måneden i 18 måneder, inkludert linjeutleie og Sky Talk, pluss en engangskostnad på 9,95 pund.

maur sas som våger vinner

Alternativt kan du bare legge til Sky Broadband Unlimited i en hvilken som helst Sky TV -pakke £ 18 per måned i 18 måneder (pluss en engangs -TV og bredbånd satt opp fra £ 39,95).

Når det gjelder Virgin Media, du kan få deres VIVID 100 fiber bredbånd pluss en telefonlinje for £ 25 per måned nå i stedet for £ 27 (men som inkluderer et oppstillingsgebyr på £ 25).

Beste Sky vs Virgin Media -avtale

Hvis du ønsker å plaske ut ... er det mye som frister deg (Bilde: Bloomberg)

Hvis du ikke er ute etter det billigste tilbudet, men bare vil ha mest for pengene, så er utvilsomt det beste tilbudet som finnes akkurat nå. Virgin Media's The Ultimate Bundle.

For en dyr £ 75 i måneden , kan du få to V6 -bokser, med alle Sky Cinema- og Sky Sports -kanaler i HD, samt BT Sport Collection, pluss en bonus 4K Ultra HD -kanal og ultrahurtig VIVID 350 bredbånd.

Inkludert 260 fantastiske kanaler totalt, vil det samme settet vanligvis koste deg £ 89 per måned (for kontrakten på 12 måneder), men 14 pund er blitt kuttet ned for Black Friday.

Beste Sky Q -avtale

Vi må si at vi ventet noen større rabatter enn dette, men likevel - vi tar en femmer ekstra i måneden hver dag!

Sky har fått en pakke med Sky Q Entertainment £ 40 (vanligvis £ 45) som inkluderer superhurtig 36 Mbps bredbånd, over 300 kanaler og Sky Q.

Det er kanskje bare en femmer, men alt legger til (Bilde: Getty)

Ulempen? Du må registrere deg for en 18-måneders kontrakt.

Oppsiden? Du sparer £ 90 i løpet av 18 måneders kurset, i forhold til hvis du ikke hadde registrert deg over Black Friday.

Selv om det inkluderer et gebyr for konfigurasjonen av Sky Q, kan du få det litt billigere ved å velge det langsommere bredbåndet på 11 Mbps, noe som betyr at det faller til £ 33 per måned i stedet.

Beste sportsavtale

Vi oppdaget en BT Sport på Sky TV -pakke for halv pris takket være Black Friday, nå £ 6 per måned i stedet for £ 12, betyr en besparelse på £ 108 over 18 måneder.

Halv pris sport (Bilde: PA)

Ingen kontrakt? Velg Now TV i stedet

Hvis du blir skremt av registreringsperioden på 18 måneder (tross alt, hvem vet hvor vi skal være om 18 måneder), så kan det være verdt å velge noe med litt mindre engasjement, for eksempel Now TV.

Du kjøper pakkene i pakker og kan kjøpe en eller seks måneder. Vi har lagt en liste over våre favoritt Black Friday Now TV -tilbud nedenfor.

Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, noe som betyr at vi kan motta provisjon for salg av produkter eller tjenester vi skriver om. Denne artikkelen ble skrevet helt uavhengig, se flere detaljer her.

Les mer

Black Friday 2019 - forhandlere som deltar
Når er Black Friday? Amazon Argus Currys PC World

Se Også: