Sky kutter prisene med mer enn £230 i FLASH-salg - du må være rask for å dra nytte

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

Sky annonserte et to-dagers flash-salg i går som ser det kuttet kostnadene for sin Box Set Bundle for nye kunder.



Kringkasteren har redusert prisen fra £38 per måned til £25 per måned når du registrerer deg for 18 måneder, noe som gir en besparelse på £234 over kontraktsperioden.



Avtalen strekker seg til Sky Q og dekker over 50 HD-kanaler, inkludert Sky Atlantic som er vertskap for amerikanske dramaer av typen Game of Thrones.



Den lavere prisen kan bidra til å oppmuntre potensielle kunder til å velge Sky fremfor Netflix - som for øyeblikket kan kjøpes for £5,99 per måned for én skjerm eller £7,49 per måned for to.

Sky Q set-top-boks

hva er en regnbuebaby

I tillegg til det tidsbegrensede prisfallet, lanserer Sky også en ny filmkanal dedikert til animasjonsfilmer.



Selskapet sier at det vil spille over 60 filmer på kanalen, som også vil være tilgjengelig for On Demand- og NOW TV-brukere.

Ian Lewis, Sky Cinema Group Director, sa: Det er første gang Sky Cinema har lansert en animasjonsspesifikk tjeneste, og den vil tilby noe for enhver smak.



«Fra den populære nye animasjonsfilmen «Sing!» til klassiske Disney-filmer og Pixar-favoritter, den vil virkelig passe for hele familien.

nye værskjeer åpner snart

Sky Q-mobilappen fungerer på smarttelefoner og nettbrett (Bilde: Himmel)

«Vår Pixar-kanal i mars var en stor suksess, og med animasjon som dominerte billettkontoret med noen av de største storfilmene de siste 12 månedene, tror vi at Sky Cinema Animation vil være en annen som vil appellere til unge og gamle.

I tillegg til juridiske kilder som Netflix og Amazon, møter Sky også konkurranse fra ulovlige streamere som bruker plattformer som Kodi eller Mobdro for å få tilgang til opphavsrettsbeskyttet innhold.

datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: