Sky legger til Freeview til sin Now TV set-top-boks og lanserer kontraktsfrie bredbånds- og telefonpakker

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

Sky har lagt til Freeview til sin populære Now TV-set-top-boks, slik at kunder kan se et bredt spekter av direktesendt TV og on-demand TV på ett sted.



Nå tilbyr TV allerede tilgang til 35 betal-TV-kanaler via Skys ulike ukentlige og månedlige 'pass'.



For eksempel tilbyr Entertainment Pass tilgang til 14 kanaler som ikke er tilgjengelige på Freeview - som Sky 1, Sky Atlantic, Sky Living, Sky Arts, Discovery, MTV og Comedy Central - og Sports Pass gir tilgang til syv Sky Sports-kanaler.



Den tilbyr også on-demand-tilgang til 250 bokssett via Entertainment Pass og 1000 filmer via Sky Cinema Pass .

john diamond nigella lawson

Men den nye Now TV-boksen, som er produsert av et amerikansk firma År , inkluderer også en Freeview-tuner, som lar kunder få tilgang til 60 gratiskanaler uten å endre inngangen på TV-fjernkontrollen.

Sky sa at den nye boksen ville gi en 'one stop-destinasjon for alle våre kunders visningsbehov', noe som gjør det 'lettere for folk å finne og se showene de elsker'.



Now TV-hjemmesiden har blitt fornyet for å tilby redaksjonelle anbefalinger, som oppdateres i løpet av dagen, og den nye 'live-pause'-funksjonen lar deg pause direkte-TV i opptil 30 minutter.

For å følge lanseringen av den nye Now TV-boksen har Sky lansert det de hevder er 'Storbritannias første kontraktfrie trippelspillpakke', som tilbyr tilgang til direktesendte og on-demand-TV, bredbånd og samtalepakker fra £9,99 per måned.



De Nå TV Combo , som vil konkurrere med triple play-pakker fra slike som BT, Virgin Media og TalkTalk, lar kundene velge TV, bredbånd og samtalealternativer som passer best for deres behov.

Det billigste alternativet er å kombinere Now TV Entertainment Pass med Sky's Brilliant Broadband (som tilbyr hastigheter på opptil 17 Mbps) og Pay as you use-samtalepakken (som betyr at du kun betaler for samtalene du foretar).

Kunder kan imidlertid bytte underholdningspasset sitt mot et Sky Cinema Pass eller et Sky Sports Pass for litt ekstra, eller legge til et Barnepass for £2,99 i måneden.

De kan også bytte ut sitt Brilliant Broadband for Fab Fiber (opptil 38 Mbps) eller Super Fiber (opptil 76 Mbps), og velge en ubegrenset kvelds- og helgesamtalepakke eller en ubegrenset når som helst samtalepakke.

'Ved å lansere Storbritannias første tjenestepakke som kombinerer online betal-TV, gratis TV, bredbånd og telefonsamtaler, retter NOW TV seg ikke bare mot Freeview, men også andre triple play-leverandører som TalkTalk og BT,' sa David Mercer, hovedanalytiker i Strategy Analytics.

«Paken på 9,99 pund på inngangsnivå vil være interessant for gratis-TV-seere som er fristet av fleksibiliteten ved å bytte inn og ut av betal-TV, så vel som de som ønsker å få en lavpris bredbånd/TV-pakke.

'Det faktum at den nye smartboksen kombinerer gratis digitale TV-kanaler med Internett-TV og videotjenester i ett grensesnitt burde gjøre livet enklere for folk som vil ha alt på ett sted uten å bytte mellom forskjellige bokser.'

uk vær møtte kontor

Sky sa at NOW TV Combo vil være tilgjengelig for kunder fra begynnelsen av juli. Nøyaktig dato vil bli annonsert nærmere tidspunktet.

NÅ kommer TV Combo med en engangsavgift på £40 for 'Brilliant Broadband' og £50 for 'Fab Fibre' og 'Super Fibre'.

Pakker varierer fra £9,99 til £51,99 per måned, pluss linjeleie for £17,99 per måned. Detaljer om alle de forskjellige trippelspillkombinasjonene er tilgjengelige her .

datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: