Nigella Lawsons sorg når hun lengter etter avdøde ektemann John Diamond på 20 -årsjubileet for How to Eat

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Denne uken markerer det 20 -årsjubileet for utgivelsen av Nigella Lawsons første kokebok, How To Eat.



Men det som burde vært en lykkelig anledning, har i stedet blitt ødelagt av sorg over at TV -kokken lengtet etter sin avdøde ektemann John Diamond, som var ved hennes side ved lanseringen for to tiår siden.



'Denne gangen for 20 år siden var jeg på lanseringsfesten for min første bok, How To Eat. Å se på dette bildet gjør meg glad, men også veldig trist. Jeg skulle ønske jeg kunne være i armen til John nå, 'skrev Nigella, som møtte John i 1986 da de begge skrev for The Sunday Times.



hvem forlater såpene

Han ble diagnostisert med halskreft i 1997 - året før Nigella, 58, ga ut How To Eat - før han tragisk døde i mars 2001.

Hun hyllet mannen sin og faren til barna deres Cosima og Bruno, og delte en oppskrift på eple- og valnøttsmuldre - en av John's favoritter.

Nigella og John avbildet i 2000, et år før han døde (Bilde: REX/Shutterstock)



'Jeg har valgt dette spesielt ettersom det var en ekte favoritt blant mannen min John,' twitret hun.

ched evans anklager navn

'Og hvordan å spise ville aldri ha eksistert uten hans oppfordring og oppmuntring i utgangspunktet.'



John har ofte blitt kreditert for å ha hjulpet Nigella med å utvikle merkevaren sin og forvandle seg til den hjemlige gudinnen vi kjenner i dag.

Når hun snakket om hennes berømmelse, forklarte hun til BBC Radio 2: 'Jeg var journalist - ikke matjournalist, men jeg lagde ganske mye mat. Som en konsekvens lagde jeg mat til redaktører ganske mye. '

Nigella Lawson sammen med ektemannen John Diamond og babyjenta Cosma

Nigella Lawson sammen med mannen John Diamond og babyjenta Cosima (Bilde: UPP)

hvor rik er ksi

John døde i 2001 (Bilde: Rex)

'John, min avdøde mann, sa til meg, & apos; Du snakker alltid om mat på denne virkelig sikre måten. Du bør skrive om det! & Apos; Så jeg gjorde det.

'Jeg gjorde denne engangsboken i 1998, så da ble jeg bedt om å gjøre TV, og jeg sa nei, så sa jeg,' se, hvis jeg kan gjøre det på mitt eget kjøkken og jeg kan være helt uten skrift, vil jeg gjør det & apos ;! Jeg gjør det ikke på mitt eget kjøkken lenger, men jeg vil aldri bli skriptet! '

er vannmålere obligatoriske 2018

Dessverre døde John mens hun jobbet med TV -programmet Nigella Bites, og stjernen tok bare to uker fri for å sørge.

Hun giftet seg senere med Charles Saatchi

En av de siste tingene han antok å ha sagt å ha fortalt henne var: 'Hvor stolt jeg er av deg og hva du har blitt. Det flotte med oss ​​er at vi har gjort oss til den vi er. '

Hun giftet seg med kunstsamleren Charles Saatchi i 2003, men de skilte seg 10 år senere da han ble avbildet og grep henne i halsen på Scotts restaurant i Mayfair.

Se Også: