Hidden Agenda PlayLink for PlayStation 4 anmeldelse

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

Etter å ha levert en hyllest til skrekkfilmer i 2015 med Inntil daggry , Supermassive Games er tilbake med sin egen versjon av Playstations PlayLink-program i form av Hidden Agenda.



Hvis du ikke er kjent med PlayLink, er det i utgangspunktet en del av Sonys nye linje med sosiale spill, som er designet for å spilles med en gruppe venner ved å bruke telefoner koblet til PS4-en din i stedet for på kontrollere.



Det er en lignende, men mer involvert tilnærming til den som ble tatt av Telltale spill i sine nylige titler, der spillere kan ta del i avgjørelser på viktige punkter.



Og når julen nærmer seg, går dette skiftet Playstation er fornuftig når familier ser etter ting for å holde dem underholdt i løpet av ferien.

hemmelig mcdonalds meny uk

Måten du samhandler med andre karakterer på har konsekvenser

Men hvis du er ute etter de vanlige virtuelle quizene for å underholde barna denne høytiden, kan det være lurt å se andre steder siden Hidden Agenda er mørkt ... virkelig mørkt.



Beskrevet som en blanding mellom et spill og en interaktiv film, setter spillet spillere i skoene til en detektiv som prøver å fange en seriemorder som setter eksplosive feller for politiet som forfølger ham.

Det er der ting blir interessant, ettersom historien utfolder seg gjennom spillerens handlinger - ikke klippescener - og hver handling har en konsekvens.



Valgene du tar og måten du samhandler med andre karakterer på har konsekvenser gjennom hele historien.

Faktisk, hvis du gjør for mange feil valg, kan hovedpersonen Becky Marney dø, eller, som tilfellet var med meg, bli satt opp og havne i fengsel før du noen gang finner ut hvem morderen er.

Leker detektiv

Hidden Agenda kan spilles på to måter, Story Mode og Competitive Mode.

Story Mode består av ytterligere to metoder for spill, enkeltspiller - hvor du tar saken alene - og multiplayer, hvor du samarbeider med venner og familie.

Prøv å fange en seriemorder som setter eksplosive feller for politiet som forfølger ham

Konkurransemodus spilles ut i et flerspiller-aspekt der du vil ta på deg saken sammen med venner og familie igjen, men denne gangen går tilliten ut av vinduet mens en spiller prøver å lure resten av gruppen.

Det hele er veldig 'whodunnit', men vil garantert få deg til å glo rundt i rommet i mistenksomhet.

Et godt pokerfjes hjelper.

hva betyr 1212 åndelig

Jo flere jo bedre

Selv om du kan spille Hidden Agenda på egenhånd, anbefaler jeg på det sterkeste å spille i en gruppe.

Når jeg spilte det alene, fant jeg ut at hver avgjørelse var rett for meg. Jeg visste hvilken vei jeg ønsket å ta og trengte heller ikke å stole på å diskutere avgjørelsen min med noen andre.

På sin side er ikke dette en dårlig ting, spesielt hvis du er en fan av 2010's Heavy Rain, men det beseirer hele formålet med det Sony prøver å gjøre med PlayLink, og etter å ha spilt det med andre vil du snart se hvorfor det er bedre å ikke gjøre det alene.

Spillet setter spillere i skoene til en detektiv

I samarbeidsmodus må spillere ikke bare bli enige om den samme veien, men ofte må du stemme på en bestemt spiller blant dere som du tror ville fungere bra under en viss omstendighet.

For eksempel ville vi stemme på den beste spilleren som vi trodde ville fungere godt under press.

Når stemmene var talt opp, ble spilleren senere satt i en posisjon til å ta et viktig valg for gruppen.

Denne avgjørelsen skapte vanligvis en krusningshendelse i historien.

Spillere får imidlertid også raske hendelser til å skaffe seg overtakelseskort.

Disse kortene kan brukes gjennom spillets beslutningspunkter for å overstyre resten av gruppen.


Feil, men morsomt

1616 engel nummer betydning

Totalt sett er ikke historien i seg selv veldig original, men det dynamiske spillet holder virkelig ting interessant.

Når det gjelder teknologi, er det veldig enkelt å håndtere også: alt du trenger å gjøre er å sette spillet inn i PS4-en din, ta opp smarttelefonen eller nettbrettet og samle deg rundt TV-en.

Den kobles uten problemer til konsollen så lenge enhetene er på samme wifi-nettverk, og den kan støtte opptil seks spillere.

Imidlertid er det eneste forbeholdet til spillet at det er mobilbasert, og det betyr at det uunngåelig vil oppstå noen problemer.

Sannsynligvis det mest forutsigbare problemet er batterilevetiden.

Et godt pokerfjes hjelper

PlayLink-appen tapper telefonens strøm ganske raskt, og jeg skyndte meg etter en lader bare for å fortsette å spille.

Men mer uventet er at mens du spiller, blir telefonen kontinuerlig oppdatert med informasjon du kan lese gjennom.

Det kan bli veldig distraherende og tilfører egentlig ikke noe til spillet eller gir informasjon du ikke allerede vet.

Etter omtrent 10 minutter med meldinger begynte jeg bare å ignorere dem.

fa-cupfinale på tv

Likevel, hvis du kan se forbi disse feilene, så er dette et ganske morsomt alternativ til tradisjonelle brettspill denne julen.

Det er et skritt i riktig retning for PlayLinks eksperiment i flerspillerfortelling, men dessverre har ikke Supermassive Games fått riktig balanse.

datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: