Tom Kerridge sin oppsiktsvekkende vekttapsreise og enkle kostholdsendring som reddet livet hans

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

I frykt for at han kom til å dø ung, tok Tom Kerridge en avgjørelse som forandret liv som fullstendig forvandlet ham.



Kokken på Michelin -stjernen veide 30 stein da han fylte 40 år, og mistet deretter svimlende 12 steiner på fem år.



Tom ville gå på massive drikkesesjoner som vanligvis startet med en halvliter Negroni -cocktail før han fortsatte å synke hele 15 halvliter.



Da han innså at spriten og bakrusene bidro til hans vektøkning, bestemte Tom seg for å slutte med alkohol eller se muligheten for å ikke nå 50.

Stjernen Saturday Kitchen og Great British Menu har snakket om hemmelighetene til hans vektnedgang.

I tillegg til å kutte sprit og legge til trening i hverdagen, gjorde Tom den utrolige vendinga med en enkel endring av kostholdet.



Tom på puben sin i 2011 før han mistet 12 stein i vekt

Tom på puben sin i 2011 før han mistet 12 stein i vekt (Bilde: PA)

Tom bestemte seg for å kutte ned på mengden karbohydrater han spiste og begynte å følge et dopamindiett.



ball over gjerde lov uk

Dette betydde å spise mat som øker nivået av det lykkelige hormonet & apos; så det er lettere å holde seg til dietten.

Det er umulig å gå ned i vekt og holde vekten for godt hvis du ikke liker det du spiser, sa han til The NEWSAM i 2017.

NHS gir virkelig gode råd om hvordan du går ned i vekt, så jeg har tatt dette som utgangspunkt for å lage deilige kaloriretter som folk vil spise hver dag.

'Tilberedningsteknikkene betyr at det ikke er noe kompromiss med smaken, og du er lovet en sjenerøs tallerken med mat! Jeg håper dette vil hjelpe flere til å gå ned i vekt og fortsatt elske det de spiser.

Tom i januar 2018 etter å ha endret livsstil

Tom i januar 2018 etter å ha endret livsstil (Bilde: Dave Benett/Getty Images for Laz)

Dopamin påvirker belønnings- og nytelsessentrene i hjernen direkte, og aktivering skjer av en rekke årsaker, inkludert plutselig matinntak.

I stedet for en rask overnatting, innså Tom at han måtte planlegge hva han spiste og hvilke ting han ville forby.

'Som kokk beit og spiste jeg hele tjenesten. Eller jeg ville spise ost på toast og pakker med chips fordi de var raske og klare til å gå, sa han til GQ.

Jeg var stor for å hoppe over frokosten. Jeg hadde ingen. '

Det tok 12 uker før Tom faktisk gjorde endringen etter å ha funnet ut hvilke oppskrifter han ville bruke og hvilke matvarer han ville forby.

Tom slanket seg med en enkel endring av kostholdet (Bilde: BBC/Bone Soup Productions LTD/Richard Hill)

Å tilsette mat som inneholder mye protein viste seg å være en oppskrift på suksess.

Kostholdet hans har inkludert å spise grønnsaker, hermetiserte bønner og egg samt kutte ut sukker, slik at det stoppet ham med å bite.

Imidlertid klarte han å holde vekten og likte fortsatt noen godbiter, inkludert mørk sjokolade.

Tom kalte meieriprodukter for sine & apos; dopaminhelter & apos; og fortsatte å bruke fullfettost, melk, yoghurt og dobbeltkrem i oppskriftene sine.

'Det er ikke noe galt med en flapjack om ettermiddagen når du får det 16:00 -hvilet om alt annet er på plass,' la han til.

Tom kuttet ut alkoholen

Tom kuttet ut alkoholen (Bilde: BBC)

Tom er en selvbekjent arbeidsnarkoman, og har vokst et forretningsimperium som inkluderer hans to pubrestauranter i Marlow, en sentral restaurant i London, en kjøkkensjef i en VIP-gjestfrihetssuite på Old Trafford.

Det ble kunngjort i forrige måned at Tom har laget den nye flymaten for British Airways & apos; økonomihytte.

911 angel nummer doreen

Han brukte også sin erfaring med å miste vekt for å hjelpe andre i en rekke TV -programmer, inkludert BBC -serien Lose Weight and Get Fit with Tom Kerridge i 2020, som gjentas denne måneden.

Tom innrømmer at en av de største endringene han alene møtte, var å slutte å drikke, men han har mistet konseptet med å feire med en drink nå.

'Jeg sluttet å drikke helt alene,' sa han til The NEWSAM i juli i fjor.

'Jeg visste hva jeg ville gjøre, og så fortsatte jeg med det. Det handlet om mental styrke. Jeg har en vanedannende personlighet.

Kjendiskokken Tom Kerridge står foran et British Airways -fly

Tom Kerridge har laget den nye flymaten for British Airways & apos; økonomihytte (Bilde: British Airways)

'Folk spør meg om jeg er alkoholiker, men jeg tror det kunne ha vært hva som helst, det var bare det at alkohol var det jeg fant. Kanskje jeg er alkoholiker, jeg vet ikke.

'Noen dager er veldig, veldig harde og noen dager er enkle. Mesteparten av tiden er det ikke relevant i livet mitt. Jeg kanaliserer all den gamle drikkeenergien til jobb nå. '

Trening er en annen viktig del av livet hans nå, og med stengt treningsstudio har han løpt 20-25 km i uken for å holde seg i form.

På spørsmål om han var fornøyd med vekten, sa han: 'Er noen noen gang fornøyd med vekten? Som personlighet er jeg ganske ekstrem - for et par år siden løftet jeg de tyngste vekter og prøvde å tone muskler og satte på nesten 3 stein. Men det stoppet i lockdown, så jeg har krympet meg igjen.

'Det får meg til å føle meg litt svak. Jeg gleder meg til å komme tilbake på det og begynne å løfte igjen. Uten tvil vil jeg legge på meg igjen ... og så tenker jeg at jeg må miste det. '

*Gå ned i vekt og bli i form med Tom Kerridge

Se Også: