Simon Gross beskriver den endelige meldingen til Nikki Grahame og innrømmer at sykdom 'tok over livet hennes'

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Simon Gross har detaljert sin siste samtale med sin nære venn og tidligere Big Brother-medstjerne Nikki Grahame, etter at hun tragisk døde fredag.



Skuespilleren og reality-tv-stjernen inngikk et vennskap med Nikki, som døde 38 år gammel etter en 30-årig kamp med anoreksi, da de gikk inn i showet sammen tilbake i 2015.



Paret, som var gode venner lenge før de ble gjenforent på showet, fikk mange minner sammen.



Simon har avslørt sitt hjertesorg over den sene realitystjernens død for The NEWSAM og avslørt noen av deres beste minner da han berørte hvordan han ikke skjønte hvor mye hun led i de siste dagene, og la til at hennes ødeleggende sykdom 'tok over livet hennes '.

Simon Gross sa at Nikkis sykdom tok over hennes liv.

Simon Gross sa at Nikkis sykdom tok over hennes liv. (Bilde: Kanal 4)

fred første dater kone

'Jeg sendte henne bare meldinger for en uke siden,' forklarte han. 'Da jeg var på showet, kom hun inn halvveis. Showet jeg gjorde i 2015 [Big Brother: Timebomb] de gjorde en vri der de tok inn alle ikonene, så hun kom inn i showet mitt halvveis.



ufc 251 starttid uk

'Vi inngikk et ganske nært vennskap, en av de tingene jeg alltid pleide å gjøre for henne hver morgen, jeg fikk Nikki en kopp te og et varmt vannkamp, ​​hun var alltid kald i huset. Hun slet, hun var ganske dårlig i showet vårt. Ikke dårlig, hun var skrøpelig. Jeg sendte henne en melding for omtrent en uke siden og sa: & apos; Jeg er her for deg. En kopp te og varmtvannsflaske, som hun virkelig likte, så det var en av mine siste meldinger til henne.

Simon berørte hvordan han ikke innså alvorlighetsgraden av spiseforstyrrelsen, og fortsatte: 'Jeg skjønte ikke hvor alvorlig det var. Jeg sendte henne min vanlige melding, og hun sa: 'Takk kjære deg, jeg kommer i kontakt'. Det er alt jeg noensinne har sagt til henne.



Han var gode venner med Nikki før de ble gjenforent på showet

Han var gode venner med Nikki før de ble gjenforent på showet (Bilde: Kanal 4)

'Jeg skjønte ikke nivået. Jeg har alltid visst at hun slet med anoreksi, men jeg visste ikke alvoret.

Simon fortsatte: 'Hun slet med lockdown. Jeg og Nikki var så like fordi vi begge er i showbusiness. Jeg er en skuespiller, så vi pleide alltid å snakke om teaterindustrien. Hun var desperat etter å stå på scenen. Hun burde vært en stjerne. Hun burde enten vært programleder på TV eller hatt en slags plattform.

joey morrison øst london

«Jeg tror Nikki kan ha levd lenger. Hun levde for showbiz og elsket å være i rampelyset. Nikki og jeg hadde det til felles. Hun savnet teatret, hun savnet underholdning.

'Vi meldte ganske mye i år, men også i fjor. I 2020 skulle vi ha et møte, og hun fortsatte å si: 'Vi kan ikke fordi det ikke er noe sted å gå.'

'Jeg vet at hun slet spesielt - som vi alle gjorde - men for Nikki elsket hun liv og underholdning, og hun hadde så mye vitalitet om henne, jeg tror det virkelig gjorde henne verre.'

Simon snakket bare med Nikki for omtrent en uke siden

Simon snakket bare med Nikki for omtrent en uke siden

Han la til at Nikki burde ha hatt en scenekarriere og sa: 'Hun kom for å se showet mitt [årlig panto i West End] sammen med mamma og Carly. Hun elsket absolutt teater og showbusiness. Vi pleide å synge en sang som heter One. Jeg og henne, hun pleide å bryte inn i sang med meg hver gang. Vi pleide å synge showmelodier sammen og gjenskape dem i huset.

'Jeg synes det er så synd at hun ikke hadde plattformen. Det er som stjernen som ikke skinnet så sterkt som det hun burde gjort. Hun var en utøver, vi hadde mye til felles. Hun var virkelig en stjerne, men jeg tror hun hadde hatt en flott scenekarriere hvis hun fikk lov.

Han rørte ved første gang de møttes, og sa: 'Jeg møtte Nikki før Big Brother i 2012 eller 2013, jeg har kjent henne lenge.

'Hun kom for å møte meg på et hotell i Soho med en agent. Hun skulle være i en voksen panto sammen med meg. Hun var for syk, hun var for tynn.

julia og nadia sawalha
De laget spesielle minner sammen i Big Brother -huset

De laget spesielle minner sammen i Big Brother -huset (Bilde: Kanal 5)

'Jeg husker at hun kom for å se meg, og vi hadde et møte med henne og produsentene, og jeg var involvert i det. Jeg husker at jeg elsket henne på Big Brother og var ærefrykt for å møte henne, men var så desperat bekymret for vekten hennes. '

Han la til at de ikke kastet Nikki til showet til slutt, på grunn av at hun var så syk, sa han: 'Hun sa hvordan jeg kunne komme hjem? Jeg sa nettopp: & ldquo; Jeg tror ikke hun kommer til å bli bra nok til å gjøre dette showet & apos;

hvordan uttale krispy kreme

'Hun endte med å komme for å se showet, og vi inngikk et vennskap.

'Jeg tror sykdommen hennes tok over livet hennes og drepte henne til slutt, det er så synd.'

Simon la til at & apos; mer må gjøres & apos; rundt bevisstgjøring av anoreksi.

*Du kan snakke i fortrolighet med en rådgiver fra spiseforstyrrelser veldedighet Beat ved å ringe deres voksne hjelpetelefon på 0808 801 0677 eller ungdomstelefonen på 0808 801 0711.

Se Også: