Rik Mayalls datter hyller sin 'sjenerøse, stygge munn og hysteriske far' etter døden

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Familiemann



Rik Mayalls yngste datter har hyllet en rørende hyllest til sin komikerfar etter hans plutselige død, 56 år gammel, og beskrev ham som 'min fantastiske, sjenerøse, stygg munn og hysteriske far'.



Mayall - kjent for å ha spilt poesi -skrivende anarkist Rick i The Young Ones - antas å ha dødd av et av anfallene han fikk regelmessig siden hans nesten dødelige firhjulingsulykke for 16 år siden.



er chris packham gift

Datteren Bonnie Mayall, 18, skrev på Facebook i dag og sa: 'Min far ble elsket ikke bare av familien min, men av mange mange andre.

'Vi vil aldri glemme ham og verden heller ikke.

'R.I.P til mannen, myten, legenden - min fantastiske, sjenerøse, stygge munn og hysteriske far. Mitt idol nå og for alltid.



'Vi elsker deg pappa.'

På samme tid la hennes eldre søster, Rosie, 28, og make-up artist mor, Barbara Robbin, 62, siste bilder av Rik, som ble funnet av kona i familiens hjem i Barnes, sørvest i London, ved lunsjtid på mandag.



Mayalls Comic Strip Presents ... kollega og langvarige venn Peter Richardson, hvis sønn var en av de siste menneskene som så skuespilleren i live, sa at han var glad og frisk i timene før hans død.

Richardson, som regisserte Mayall i en serie TV -programmer, sa til BBC Radio 4 Today -programmet at sønnen hans så ham rundt en halv time før han døde.

Rik Mayall

1999: Komiker Rik Mayall med familien

Han sa: 'Han chattet lykkelig vekk, og det var veldig raskt, og vi vet fremdeles ikke helt hva som skjedde, men det var et anfall av noe slag.'

1222 betyr i kjærlighet

Mayall, som forlater kona Barbara og tre barn, Rosie, Sidney og Bonnie, overlevde en nesten dødelig firhjulingsulykke i 1998 som etterlot ham i koma i flere dager.

Richardson sa: 'Han hadde 16 år etter firehjulingen, og på den tiden tror jeg ikke at folk trodde han ville overleve det, men han levde i 16 år til, og det var bare sjokkerende at han gikk - han var så glad og virket veldig frisk da han gikk. '

Mayall likte en glitrende karriere som så ham dukke opp i Storbritannias mest elskede show, inkludert Blackadder og Bottom.

Richardson sa at stjernen 'elsket å spille den dårlige gutten', men var veldig annerledes i virkeligheten.

Han sa: 'Han har alltid ønsket å være en opprører, men var faktisk en herlig familiemann som vasket opp og bare var en veldig varm person og ikke så egoistisk og forfengelig som han egentlig likte.'

Rik Mayall

Rik med kona Barbara (Bilde: PA)

Nær venn og mangeårig samarbeidspartner Adrian Edmondson ledet hyllestene til Mayall og sa at han følte seg privilegert som å ha delt 'bekymringsløse dumme dager' med ham ved Manchester University, der paret studerte.

Han sa: 'Det var tider da Rik og jeg skrev sammen da vi nesten døde av latter. De var noen av de mest bekymringsløse dumme dagene jeg noen gang har hatt, og jeg føler meg privilegert som har delt dem med ham. Og nå døde han for alvor. Uten meg. Egoistisk jævel. '

Stephen Fry, som også spilte hovedrollen i Blackadder, sa på Twitter: 'Bare fortvilet over å høre om Rik Mayalls død. Et autentisk komedie -geni og en prins blant menn. '

Ben Elton, som også var en universitetsvenn av Mayall, sa: 'Jeg skylder ham så mye. Han forandret livet mitt totalt da han ba meg om å skrive The Young Ones sammen med ham, og han var sammen med meg den dagen jeg møtte kona mi. Han fikk meg alltid til å gråte av latter, nå har han bare fått meg til å gråte. '

sophie ellis bextor ektemann

En annen mindre ortodoks hyllest - i form av en provisorisk blå plakett - ble satt opp i Hammersmith, vest i London, og leste: 'Rik Mayall 1958 - 2014 Stanset vennen i ballene på en benk i nærheten av dette stedet'.

Rik Mayall

Comic Strip Bad News (Bilde: NEWSAMpix)

Student Rick in The Young Ones - en pompøs wannabe -anarkist som elsket Cliff Richard - var en av Mayalls mest kjente karakterer.

Sir Cliff, som i 1986 spilte inn en veldedighetsversjon av hitsingelen Living Doll med showets rollebesetning for Comic Relief, hyllet Mayall og sa: 'Jeg ble en fan av ham da han var i The Young Ones -showet og var alltid begeistret når han brukte navnet mitt under serien.

'Jeg er så trist over at han skilte seg.'

hvor gammel er toyah willcox

Det er foreløpig ikke kjent hva som forårsaket Mayalls uventede død, og kona Barbara fortalte at hun ikke ante hva som hadde forårsaket hans død, og at hun måtte vente på en rettsmedisinsk rapport.

En talsmann for Scotland Yard sa at offiserer ble kalt av London Ambulance Service til et hus i Barnes hvor 'en mann i 50 -årene ble erklært død på stedet'.

Han la til at dødsfallet ikke ble antatt å være mistenkelig.

Mayall ble født i Harlow, Essex, til dramalærerforeldre og lanserte sin komediekarriere på scenen i en duo, The Dangerous Brothers, med Edmondson.

Han dukket også opp som den knallharde Lord Flashheart i Blackadder og spilte den medrivende konservative parlamentsmedlem Alan B & apos; Stard i The New Statesman.

Komedielegenden Rik Mayall dør 56 år gammel Se galleri

Se Også: