Sherlock Holmes: The Devil's Daughter anmeldelse: Solid speiling, men handlingen er en skuffelse

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

Selv om The Devil's Daughter ikke er helt det trippel-A-gjennombruddstreffet Sherlock Holmes moderniserte pek-og-klikk-serien kunne ha vært, finner Baker Street-detektiven seg lett i sitt beste spilleventyr hittil her.



En rik visuell gjenskaping av hans viktorianske beat, du guider mesteren av kriminalløseren gjennom fire løst koblede saker. Du vil undersøke åsteder, samle ledetråder og bevis og sette sammen motiver for å finne den skyldige.



Med en ultrasensorisk visningsmodus som ikke er ulik Batman Arkham-spillenes Detective Vision-verktøy, lykkes The Devil's Daughter med å få deg til å føle at du virkelig har jobbet gjennom et krevende mysterium, selv om alle brikkene er effektivt lagt ut for deg.



Sherlock Holmes: Djevelens datter

Å etterforske spillets forbrytelser er tilfredsstillende, om enn enkelt

vanessa hudgens-nakenbilder

Der deerstalkeren glir er imidlertid i spillets overfladiske actionsekvenser og miljøoppgaver. Enten du blir jaget av en bevæpnet mann eller jobber med et blokkpuslespill som ville fått en Lara Croft fra 90-tallet til å rødme, er de ofte for lange og fjernet fra det deduktive rollespillet du ønsker fra den titulære karakteren. Det faktum at du kan hoppe over noen av dem avslører fullstendig frustrasjonen de kan forårsake.

Sherlock Holmes: Djevelens datter

Gåtene kan føles malplasserte



dans på isstjerner 2014

Da er The Devil's Daughter en solid letingtur for Sherlock, en forbedring av denne raskt voksende serien og en fin litterær smak for eventyrfans som vanligvis må stole på Telltales titler for pek-og-klikk-løsningen. Det er bare synd at den gjør slike elementære feil i handlingssekvensene sine.

Plattform: Xbox One , PC , PS4



Pris: £34,99 - £39,99

Siste spillanmeldelser
datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: