Secrets of Cheryl Cole's wedding: Private jetfly, £ 300,000 rings and swanky villaer with cinemas

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Inne i bryllupet til Cheryl



Cheryl Cole og hennes nye franske ektemann sprutet ut en liten formue på bryllupet på paradisøya - inkludert ringer til en verdi av opptil 300 000 pund.



Den tidligere Girls Aloud-stjernens bryllup med Jean-Bernard Fernandez-Versini ble arrangert av det eksklusive feriestedet Cottons House i Mustique der ansatte ble sverget til taushetsplikt.



Bryllupsarrangør av Cottons Jan O’Neill sa til NEWSAM: Jeg er redd for at jeg har signert den offisielle hemmeligheten om alt dette.

Vi kan egentlig ikke diskutere disse tingene, de ba spesielt om å være private.

En av feriestedets beste villaer med utsikt over Macaroni -stranden, der paret giftet seg, koster £ 11 000 i uken og leveres komplett med en butler, kokk, husholderske og gartner.



Den har sin egen bar, et 49 fot stort basseng, to stupebasseng og en kino.

Paret og deres fire gjester antas å ha flydd fra London til St Lucia på en førsteklasses flytur som kostet 9 000 pund hver.



Cheryl Cole med kjæresten Jean-Bernard Fernandez-Versini og DISSE ringer

Da ville de ha fått et privat jetfly til å fly fra St Lucia til Mustique som kostet 10 000 pund tilbake.

Eksperter sier Cheryls fantastiske nye forlovelsesring og bryllupsband er verdt opptil 300 000 pund.

De to ringene han har kjøpt sangeren er langt dyrere enn den originale forlovelsesringen som ble kjøpt av henne av hennes juks eks-kjæreste Ashley Cole.

Juveler til stjernene Vashi Dominguez sa: Cheryl har blitt presentert med en smaragdslipt diamantforlovelsesring av Jean-Bernard.

Ringen minner om Kim Kardashians smaragdklipp etter hennes bryllup nylig med rapperen Kanye West, og er laget av platina i et bredt bånd og montert med to store sidesteiner for den ekstra gnisten.

Cheryl bærer showstopperen med en elegant vielsesring i diamant-et populært valg som er diskret og sofistikert, men likevel vakkert iøynefallende.

Etter en slik virvelvind-romantikk ser det ut til at Jean-Bernard har trukket ut alle stopp for å bedre nasjonens kjæreste tidligere ringer, kjøpt av Ashley Cole. Dette brudesettet har en verdi på nesten 300 000 pund.

arsenal v nottingham forest tv

Jeg ville verdsette det nye engasjementet for £ 275 000 og diamantgifteringen til £ 15 000.

Jean -Bernard skal gratuleres for smaken - de er to flotte ringer og fungerer så godt som en kombinasjon.

Macaroni Beach i Mustique, Grenadinene i Karibia

Macaroni Beach i Mustique, Grenadinene i Karibia (Bilde: Getty)

Stjernen forventes å ha en ny bash for å feire bryllupet i Storbritannia etter å ha blitt trukket foran bare fire personer i Mustique.

Dette inkluderte Cheryls mor Joan, lojale PA Lily England, og Jean-Bernards beste mann.

Venner forventer at de nygifte får et nytt hus sammen, enten i Paris eller London.

Sangeren har fortalt venner at hun mister etternavnet Cole og nå vil bli kjent under hennes ekteskapsnavn Cheryl Vernandez-Versini.

Cheryl skal fortelle X Factor -produsenter at hun vil bli kjent som denne når serien starter neste måned.

Cheryls far i dag avslørte at hun hadde beholdt ekteskapet med sin franske kjæreste en så godt bevoktet hemmelighet at bare en håndfull familie og venner visste at hun knyttet knuten.

Garry Tweedy, 56, fortalte NEWSAM: Hun har forlatt det en stund før hun offentliggjorde det fordi hun bare ville at det skulle holdes helt privat.

Jeg visste om det, men Cheryl gjorde det helt bevisst. Og det fungerte.

Garry skilte seg fra Cheryls mamma Joan Callaghan da hun var 11 år gammel, men har jevnlig kontakt via telefon og tekstmeldinger.

Han bodde fremdeles i Cheryls innfødte Newcastle upon Tyne, og var en av bare en håndfull mennesker som visste om datterens bryllup før det ble offisielt kunngjort.

Stiefaren Anthony Leighton, også i Newcastle, avslørte at de fleste i familien ikke visste noe om de forestående bryllupene.

Han sa: Jeg er over månen for henne. Hvis hun er glad, så er jeg glad. Det er en riktig overraskelse. Hun er nydelig, og jeg er veldig glad i henne.

Jeg fant ut gjennom Facebook, hun bryr seg ikke så mye om oss. Hun ringer søsteren sin, og hun ringer broren noen ganger, men det vi hører er bare frem og tilbake.

Dette er litt av en overraskelse for alle. Jeg er glad på hennes vegne.

andy scott-lee

På spørsmål om familien deltok i bryllupet, sa han: Jeg kunne ikke fortelle deg, venstre hånd vet ikke hva den høyre hånden gjør i denne familien. Ingen sier nå om ingenting til noen.

Cheryl fylte 31 år 30. juni og dro til Mustique for å knytte knuten til den franske kjæresten Jean-Bernard, 33, 7. juli.

Cotton House Resort i Mustique

Cotton House Resort, en del av Villa Collection i Mustique

Men hun ventet nesten en uke med å kunngjøre ekteskapet med en uttalelse på nettstedet hennes og et bilde utgitt på Instagram.

Jeg diskuterer vanligvis ikke mitt personlige liv, men for å stoppe spekulasjonene vil jeg dele mine glade nyheter ... Jean-Bernard og jeg giftet meg 7/7/14, sa hun i uttalelsen.

Sangeren Crazy Stupid Love la til: Vi er veldig glade og glade for å gå videre med livet vårt sammen.

Hun la også ut snapet av en gigantisk stein på ringfingeren på Instagram.

Siden de først ble avbildet sammen, ble det rapportert at Cole og Jean-Bernard hadde flyttet sammen.

De ble sett på glamorøse hendelser som Cannes Film Festival. Den kjekke franskmannen hadde et playboy -rykte da han bodde i New York i 20 -årene og tok et år fri bare for å feste.

Men han skal siden ha slått seg ned for å fokusere på restaurantvirksomheten.

Han hoppet nylig til kjærestens forsvar etter å ha sett henne opptre i finalen i Britain's Got Talent. Da seerne hevdet at hun hadde etterlignet, skrev han: Lady Cole, jeg elsker hvor mye du plager dem.

Venner sier at de faktisk har vært sammen i minst SIX måneder - og ikke de tre rapporterte.

Cheryl og hennes mann

De kjente også hverandre tidligere fra for noen år siden, sa en kilde.

Selv om han bare har vært sammen med Cheryl relativt kort tid, har Jean-Bernard gjort et godt inntrykk med de rundt henne.

X Factors utøvende produsent Mark Sidaway sa på Twitter: Gratulerer til Cheryl og JB. Møtte ham på auditionene i Newcastle. Topp fyr. Vi delte en kinesisk take away da han prøvde å lære Louis [Walsh] fransk.

En X Factor-kilde fortalte hvordan han også fulgte Cheryl til Edinburgh og la til: Han passet rett inn fra starten og Jean-Bernard og Louis gikk på som et hus på brann bak scenen. Teamet på showet elsker ham.

Da Cheryl var sammen med Ashley Cole tilbrakte de mye tid i garderoben hennes, men de virker veldig omgjengelige og lykkelige som par. Cheryl virker veldig glad.

Cole giftet seg med fotballspiller Ashley Cole, under stor omtale, under en overdådig seremoni i 2006, men de ble skilt i 2010 etter påstander om at han hadde jukset henne.

Hun hadde senere en kort romantikk med Derek Hough, og en lengre romantikk med meddanser Tre Holloway. Ekteskapet kommer kort tid etter at Cole, som skal returnere til TV -skjermer som dommer på X Factor, avslørte i et magasinintervju at hun følte at hun hadde et nervøst sammenbrudd i fjor.

Hun fortalte magasinet Elle at hun etter at hun ble offentlig avskjediget fra X Factor USA, ikke var godt i hodet.

Jeg kan snakke om dette fordi jeg har det bra med det nå, sa hun. Men jeg gikk gjennom helvete og det gjorde meg bokstavelig talt gal.

Ashley Cole og Cheryl Cole

Cheryl med eks Ashley (Bilde: Getty)

Det slo meg først i begynnelsen av 2013 at jeg hadde mistet meg selv helt. Jeg ville sett meg i et speil og tenkt 'Hvem i helvete er hun?'.

Jeg visste ikke hva jeg tenkte eller følte om noe, kunne ikke ta beslutninger - jeg visste ikke engang hva jeg skulle spise eller drikke. Noe var alvorlig galt: det føltes som et nervøst sammenbrudd.

Jeg måtte stoppe, komme meg ut av livet jeg hadde levd og finne meg selv igjen. Konsekvensene hvis jeg ikke gjorde det var for skremmende.

Sangeren sa at hun var et mye lykkeligere sted nå, og la til: 'Jeg har lært at det ikke er noe som heter en plan. Du kan ikke lage dem.

Mustique er en privat øy, eid av Mustique Company, som bare har 100 private villaer.

Det er et populært hang-out for kjendiser, med stjerner som Amy Winehouse, Bryan Adams, Mick Jagger og Jeremy Clarkson enten ferierer der eller eier hus der.

Kongefamilien har til og med vært vanlige besøkende på øya med prins William og kona Kate som bor i et hjem som eies av en venezuelansk som har sitt eget evighetsbasseng.

Dronningen har vært tre ganger, først i 1966, og deretter igjen i 1977 og 1985.

Se Også: