Michelle Heatons skjebnesvangre første ekteskap - juks, spats og en dumpet brudekjole

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

(Bilde: Getty, PA)



Det har vært 14 år siden Liberty X-sirenen Michelle Heaton knyttet knuten til Andy Scott-Lee i et overdådig bryllup med vinterlandskap.



Det var et ekteskap med britisk pop- og reality-kongelig med Michelle som skyt til berømmelse i TV-talentprogrammet Popstars og hennes kjæreste som var medlem av boyband 3SL, samt broren til Steps-sangerinnen Lisa Scott-Lee.



Parets eventyrlige bryllup var fokuset på ITV -realityshowet Michelle og Andy's Big Day og et blankt forsidebilde i magasinet, men til tross for hypen var ekteskapet over bare 19 måneder senere.

pier morgan nettoformue

Splittelsen utløste en bitter ordkrig i media, med Andy som anklaget Michelle for å ha jukset ham med flere menn, inkludert en av hans beste venner og tidligere EastEnders -skuespiller Matt Di Angelo.

Michelle Heaton og Andy Scott-Lee ekteskap varte bare 19 måneder (Bilde: Presseforening)



'Hun har lurt meg, og når hun først begynte, kunne hun bare ikke stoppe,' sa en hjerteskjæret Andy til Sunday NEWSAM den gangen.

Han hevdet at han først fikk vinden om at Michelle gjorde det skitne bare syv måneder i ekteskapet.



Han sa at han fant oppdagelsen da kona forlot Facebook -siden hennes åpen og han så en melding fra en av hennes elskere & apos; skryter av en & apos; mynte & apos; sexhandling.

hva betyr 919

Michelle innrømmet i rettspapirer at hennes utroskap var årsaken til at ekteskapet falt fra hverandre.

Michelle ble anklaget for å ha jukset mannen min flere ganger (Bilde: PA)

Blant de mange utroskapene Andy anklaget Michelle for var juks på en jenteferie til Marbella med nevøen til en tidligere fotballspiller i England.

Michelle innrømmet at hun hadde snogget en annen mann den siste natten av ferien, men beskrev kysset som en & apos; dum og beruset & apos; feil.

Mistet av skyld, sa Michelle at hun fortalte Andy om det så snart hun kom hjem.

er kellie bright gravid

Imidlertid benektet hun at hun hadde en affære med såpestjernen Matt Di Angelo.

Dean Wicks

Lisa sa at Matt Di Angelo var & attraktiv & apos; men hun jukset ikke Andy med ham (Bilde: BBC)

'Jeg sov ikke med Matt. Det eneste jeg gjorde galt var at jeg syntes han var veldig attraktiv og søt - hvilken kvinne ikke ville - og som gift kvinne skulle jeg ikke tenke på dette, sa Michelle til OK! Magasin.

Michelle nektet også anklager om at hun hadde forhold til Big Brother 8 -stjernene Ziggy Lichman og Liam McGough.

Andy husket den eksplosive raden som avsluttet ekteskapet, og sa til NEWSAM: 'Det var ingen måte jeg kunne ignorere det. Jeg måtte konfrontere henne. Jeg tok opp alle de andre gangene jeg visste om. Hun prøvde å nekte det, men det var ikke noe poeng.

«Jeg fortalte henne at ekteskapet var over. Vi bestemte meg for å bli i huset, og hun flyttet ut. Vi snakker ikke mer bortsett fra via e -post for å ordne opp i huset, forklarte han.

Michelle bestemte seg for å selge brudekjolen sin på bilsalg etter at hun ble skilt fra første ektemann Andy (Bilde: Grant Buchanan / SplashNews.com)

Michelle slo senere ut mot mannen sin for å ha snakket med pressen.

'Jeg synes det er trist at han føler behov for å tjene til livets opphold gjennom meg,' sa hun til nytt! magasin.

die hard julegenser strikket

Etter skilsmissen fra Andy, tok Michelle den drastiske beslutningen om å selge prinsessens brudekjole på et bilstøvlesalg.

Hun sa at kjolen hadde hengt i garderoben hennes en stund og at hun skulle gi den til veldedighet før hun bestemte seg for å tjene penger på den.

Hun godtok et tilbud på £ 225 fra burgerbusselgeren Natalie, som også kastet inn en pølse for å forsegle avtalen.

kylie jenner før og etter

Michelle donerte deretter pengene til Cancer Research UK, etter å ha blitt diagnostisert med det muterte BRCA2 -genet selv.

Michelle Heaton og hennes passform blokkerte Hugh Hanley (Bilde: Getty)

Michelle er nå gift med den irske forretningsmannen Hugh Hanely, som hun begynte å date kort tid etter at hun ble skilt fra Andy.

Paret knyttet knuten på Bahamas i 2010, to år etter at de møttes.

Paret er nå foreldre til Faith Michelle, åtte, og Aaron Jay, seks.

Mens Andy giftet seg med Lydia Louise, som konkurrerte i Big Brother UK i 2012.

Se Også: