Sarah Ferguson kjøper et luksushus på 5 millioner pund - 12 år etter 'økonomisk kamp'

Kongelige

Horoskopet Ditt For I Morgen

Hertuginnen av York skal ha kjøpt et luksushus på 5 millioner pund i Mayfair, et av Londons mest eksklusive distrikter.



Sarah Ferguson , 62, skal ha kjøpt boligen av sin nære venn, hertugen av Westminster, som er en av Storbritannias rikeste menn.



Hjemmet sies å være en investeringsmulighet for prinsessene Beatrice og Eugenie - men har vekket interesse blant tidligere klager på hennes økonomiske vanskeligheter.



Boligen - tidligere to leiligheter - er omgjort tilbake til et hus og er hennes eneste hjem i London.

Men Fergie tilbringer mesteparten av tiden sin i Storbritannia og bor sammen med sin eksmann Prins Andrew på Royal Lodge i Windsor.

holly willoughby danser på is

Fergie har tidligere beskrevet seg selv som 'kontinuerlig på randen av finansiell konkurs' i et TV-intervju i 2010 i USA, og innrømmet også å ha 'liten forståelse' for penger.



Elsker th og kongelige? Registrer deg for NEWSAMs daglige nyhetsbrev for å få alle de siste nyhetene om dronningen, Charles, Kate, Wills, Meghan, Harry og resten av The Firm. Klikk her for å registrere deg

mann by sannsynligvis stille opp
 De kan ha delt seg i en høyprofilert skilsmisse i 1996
De gikk fra hverandre i en høyprofilert skilsmisse i 1996 ( Bilde: Getty Images)

Fergie er fortsatt veldig nær Andrew, og til tross for at hun er skilt, bor hun fortsatt hos ham hjemme hos ham på Windsor-godset.



Sarah fortalte en gang til Daily Mail: 'Vi er det lykkeligste skilte paret i verden. Vi er skilt fra hverandre, ikke fra hverandre.'

Hun har tidligere nektet for å bo på heltid sammen med sin eksmann på Royal Lodge i Windsor, og sa til Times Radio at hun ofte er ute av landet.

Hun sa: 'Jeg tilbringer så mye tid ut av landet, gjør mitt filantropiske arbeid, at når jeg kommer tilbake, er jeg veldig heldig som kan bli her. Det ville vært veldig feil.

'Hvis jeg sa at det var mitt hjem. Det er et sted hvor vi er en enhetsfront med jentene. Det er deres hjem. Og nå kommer barnebarna mine hit og jeg har alltid trodd på kommunikasjon, kompromiss og medfølelse.

'Jeg har alltid trodd det. Jeg har stor tro.'

Fergies representanter bekreftet kjøpet overfor Sun, men bekreftet ikke hvor mye eiendommen kostet.

angelina jolie billy bob

Kilder sa til Sun at den nye Mayfair-eiendommen er 'en langsiktig investering for døtrene prinsesse Beatrice og Eugenie', og beskriver den som 'pittoresk' og i 'et av de aller smarteste områdene i London.'

De sa til avisen: «Det hadde tidligere vært et par leiligheter, men har blitt omgjort til en enkelt eiendom.

«Hvis jentene skal arve det på et tidspunkt, er de ekstremt heldige.

«Det er en kort spasertur fra de beste barene og restaurantene i byen, vakre parker og andre hot spots. Men Gud vet hvor pengene kommer fra - alle trodde de var helt skinnende.'

Se Også: