Samsung Galaxy S8 anmeldelse: Alt den trengte å være og mer

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

Etter den katastrofale tilbakekallingen av Samsungs 'eksploderende' Galaxy Note 7 i fjor er det kanskje ingen overraskelse at selskapet har kastet alt det har på sin nye flaggskipsmarttelefon.



De Galaxy S8 representerer toppen av smarttelefoninnovasjon - fra den fantastiske 'uendelig'-skjermen til den banebrytende programvaren for irisgjenkjenning og det nye 'intelligente grensesnittet', Bixby.



Samsung har unngått å gå i fellen med å bruke gimmicker for å få Galaxy S8 til å skille seg ut, og fokusert på å kombinere elegant design med rå kraft.



Mens de beholder mange av de mye roste egenskapene til Galaxy S7 Edge , som den buede skjermen, 12 megapikslers bakkamera, trådløs lading og vannmotstand, har den lagt til akkurat nok til å heve den over sine rivaler.

Design

Samsung har virkelig utmerket seg med tanke på design. Selskapet har tatt den buede glassskjermen som viste seg å være så populær på Galaxy S7 Edge og speilet den på baksiden av enheten, noe som gir Galaxy S8 et behagelig symmetrisk utseende.

Galaxy S8s skjerm tar opp det meste av fronten på telefonen (Bilde: )



Den fysiske Hjem-knappen er erstattet med en trykkfølsom digital knapp, noe som betyr at hele fronten av telefonen er en enkelt glassrute, kun avbrutt av en smal spalte for høyttaleren helt øverst.

Størrelsen på det bakre kameraet er redusert slik at det sitter i flukt med baksiden av enheten, og fingeravtrykkleseren er også flyttet til baksiden av telefonen, slik at den kan brukes med en pekefinger i stedet for en tommel. .



Alle knappene og portene er plassert på det smale metallbåndet som løper rundt utsiden av telefonen og binder de to glasspanelene sammen.

Dette inkluderer 3,5 mm lydporten, som Samsung bestemte seg for å inkludere, til tross for rykter om at den planla å gjøre det følg Apple i å droppe hodetelefonkontakten .

Det er uten tvil en fantastisk enhet. Min eneste virkelige uenighet er at glasset fanger opp fingeravtrykk veldig enkelt, så du må hele tiden tørke det ned.

Glassbaksiden av enheten speiler frontpanelet, og er utsatt for å fange opp fingeravtrykk (Bilde: )

I virkeligheten kan du bekjempe dette ved å legge enheten i et etui – noe du sannsynligvis vil gjøre uansett for å beskytte den mot riper. Tech21s Pure Clear-deksel er et godt alternativ, siden den beskytter enheten samtidig som den lar deg sette pris på den slanke designen.

hvor mange greggs i newcastle

Jeg fant også ut at fingeravtrykkleseren på 6,2-tommers Galaxy S8+ var for høyt oppe på baksiden av enheten til å bruke den enkelt mens du holder telefonen med én hånd.

Dette er et mindre problem med standard S8, som har en 5,8-tommers skjerm, men ved å kopiere designet på den store enheten ser det ut til at Samsung har oversett dette problemet.

Heldigvis kommer Galaxy S8 med en rekke autentiseringsalternativer, inkludert irisskanner og ansiktsgjenkjenning, slik at du ikke trenger å stole kun på fingeravtrykkleseren for å låse opp telefonen.

Vise

Quad HD+-skjermen med høyt dynamisk område er fantastisk (Bilde: )

Skjermen er uten tvil den fremtredende funksjonen på Galaxy S8.

Samsung har massivt redusert størrelsen på rammene langs toppen og bunnen av skjermen, slik at skjermen tar opp nesten hele fronten av enheten.

Dette gir den et uvanlig sideforhold på 18,5:9, som er flott for å surfe på internett eller bla gjennom sosiale nettverk som Facebook eller Instagram.

De fleste videoer bruker fortsatt sideforholdet 16:9, noe som betyr at du vil ende opp med svarte streker til venstre og høyre for bildet, men noen apper som YouTube gir deg muligheten til å beskjære videoen slik at den passer til skjermen. Bare vær oppmerksom på at ved å gjøre dette mister du en del av bildet.

Brukere kan velge hvilken modus de vil se videoer i (Bilde: )

Med flere smarttelefonprodusenter inkludert LG og eple arbeider for å redusere størrelsen på rammene på enhetene deres, og nytt innhold blir i økende grad optimalisert for et bredere skjermformat.

'Quad HD+'-skjermen, som er den første som er sertifisert som 'Mobile HDR Premium', serverer skarpe bilder og iøynefallende farger, slik at du får mest mulig ut av den større skjermplassen.

Til tross for noen rapporter fra Korea om at skjermen har en rødlig fargetone, så jeg ingen bevis for dette. Det er imidlertid muligheten til å slå på et blått lysfilter, for å redusere belastningen på øynene ved å begrense mengden blått lys som sendes ut av skjermen.

Kamera

Bakkameraet til Galaxy S8 er det samme som Samsung brukte på Galaxy S7 og S7 Edge – altså en 12 megapikslers sensor med blenderåpning på f/1.7, noe som Samsung kaller «dual pixel».

Blenderåpning er et mål på hvor mye linsen åpner for å slippe lys inn på sensoren. Jo bredere det åpnes, jo mer lys treffer kameraets sensor, og jo bedre presterer kameraet i dårlig lys.

Samsungs kamera har lenge vært et av de beste smarttelefonkameraene på dette området, selv om andre telefonprodusenter har gjort store forbedringer det siste året.

Kameraet kommer med noen nyttige programvarefunksjoner som gjør det enklere å bruke med én hånd. Du kan for eksempel starte kameraet fra låseskjermen ved å dobbelttrykke på strømknappen, og du kan bytte mellom front- og bakkamera ved å sveipe opp eller ned på skjermen.

Du kan også sveipe til høyre for å velge forskjellige moduser som panorama, sakte film eller selektiv fokus, eller sveipe til venstre for å legge til filtre, effekter og klistremerker.

For å teste ut kameraet til Galaxy S8 tok Samsung meg med på en helikoptertur over London i skumringen for å se hva jeg kunne fange. Her er noen av resultatene:

City of London, tatt på en Galaxy S8

The Shard, tatt på en Galaxy S8

Hyde Park, tatt på en Galaxy S8

Piccadilly Circus, tatt på en Galaxy S8

Royal Albert Hall, tatt på en Galaxy S8

Mens noen av bildene ble uskarpe, gjorde Galaxy S8 en ganske god jobb med å motvirke vibrasjonene fra helikopteret, og som du ser hadde den ingen problemer med å fange detaljer i dårlig lys.

Når jeg var tilbake på solid grunn, brukte jeg telefonens innebygde 'Autojustering'-funksjon for å få frem fargene, og i noen tilfeller øke lysstyrken, men ingen tredjepartsprogramvare ble brukt for å forbedre bildene.

sex-tape kim kardashian

Video drar også nytte av telefonens bildestabiliseringsprogramvare og 'multi-frame image processing', som forbedrer kvaliteten på bilder under dårlige lysforhold.

Du kan velge å ta bilder i Full HD (1920 x 1080), Quad HD (2560 x 1440) eller Ultra HD (3840 x 2160), men jo høyere du går, jo mer lagringsplass vil videofilene ta opp på telefonen din. .

Når det gjelder selfie-kameraet, har Samsung oppgradert dette fra en 5-megapiksel til en 8-megapiksel sensor, og lagt til augmented reality-klistremerker i Snapchat-stil som kan overlappe animerte effekter på ansiktet ditt.

Det finnes også forskjellige 'skjønnhetsinnstillinger' for å jevne ut hudtonen, slanke ansiktet og til og med utvide øynene hvis du er interessert i den slags.

Samsung Galaxy S8

Strøm og batterilevetid

Galaxy S8 kjører på Samsungs egen Exynos 9-brikke, med 'bransjens første 10nm applikasjonsprosessor'. Selskapet hevder at dette gir 27 % høyere ytelse sammenlignet med den forrige 14nm-brikken, samtidig som den bruker 40 % mindre strøm.

Brikken kommer sammen med 4 GB RAM og 64 GB lagring, som kan utvides opp til 256 GB med et microSD-kort.

Det er et 3000 mAh batteri inne i Galaxy S8, og et større 3500 mAh batteri inne i S8+. Selv om disse ikke gir noen forbedring i forhold til S7 og S7 Edge, vil de komfortabelt overleve en dag med mye bruk.

Selv om Galaxy S8 har trådløs ladefunksjon, klarte jeg ikke å teste dette ut, da den trådløse ladeputen må kjøpes separat.

Trådløse ladeputer selges separat (Bilde: / Sophie Curtis)

Lyd

I disse dager har folk mesteparten av musikken sin på smarttelefonene sine, så det er avgjørende å kunne gi en førsteklasses lydopplevelse.

Samsung har slått seg sammen med lydmerket AKG by Harman for å gi et flott lite par øretelefoner med toveis dynamiske høyttalere i esken. Disse er behagelige å ha på og gir god lydkvalitet.

Galaxy S8 leveres med AKG-øretelefoner i esken

Hvis du foretrekker å høre på musikk på høyttalere, støtter Galaxy S8 Bluetooth Dual Audio, som lar deg spille av musikk fra to Bluetooth-enheter samtidig.

Programvare

Galaxy S8 kjører Android 7.0 Nougat , toppet med Samsungs tilpassede 'Experience'.

Dette inkluderer 'Snap Window'-programvaren, som lar deg feste en app til toppen av skjermen for multitasking, noe som er nyttig hvis du for eksempel vil beholde Google Maps på skjermen mens du skriver et Facebook-innlegg.

Samsungs Snap Window-programvare lar deg kjøre to apper side om side

Det inkluderer også Bixby , som teoretisk legger til et lag med kunstig intelligens over toppen av denne andre programvaren. Imidlertid er Bixby-opplevelsen du får ved lansering litt underveldende.

Bixby Voice Assistant (Samsungs svar på Apples Siri) har ennå ikke blitt aktivert på britiske enheter, så det eneste jeg virkelig kunne teste ut var Bixby Vision, som bruker bildegjenkjenning for å oppdage hva du ser på og forutsi hva du trenger.

Den mest effektive bruken av dette jeg kunne finne var å skanne etikettene på vinflasker for å få opp informasjon som årgang, pris eller foreslåtte matsammensetninger fra Vivino .

Bixby er veldig flinke til å gjenkjenne viner (Bilde: )

Å skanne en flaske Hellmanns majones ga meg muligheten til å bestille den på Amazon, og å skanne et eple fikk opp andre bilder av epler samt oppskrifter inkludert epler og informasjon om hvordan jeg fryser epler.

Objektgjenkjenning er nøyaktig, men ikke spesielt nyttig (Bilde: )

Selv om alt dette er ganske morsomt, er det også ganske meningsløst. Jeg kan ikke forestille meg mange situasjoner når jeg faktisk ønsker å bruke denne funksjonen.

Så igjen, det er fortsatt tidlig for programvaren, og Samsung lover at det kommer mye mer, så det blir interessant å se hvordan den utvikler seg.

Galaxy S8 kommer også med Google Assistant som en del av Android-operativsystemet, som kan nås ved å holde nede den digitale hjemmeknappen, slik at du kan bruke den til å kontrollere telefonen med stemmen til Bixby kommer opp i fart.

Andre funksjoner

I likhet med forgjengeren er Galaxy S8 IP68-klassifisert, noe som betyr at den er støvbestandig og kan dyppes i vann til en dybde på 1,5 meter i opptil 30 minutter.

Den kommer også med flere biometriske autentiseringsalternativer, så hvis du synes fingeravtrykksensoren er for vanskelig å bruke, kan du bruke den nye funksjonen for ansiktsgjenkjenning, eller den innebygde irisskanneren, som Samsung hevder er en av de sikreste metodene som er tilgjengelig på en smarttelefon.

Ansiktsgjenkjenningsalternativet er uten tvil det raskeste og mest praktiske, men det er ikke like sikkert som de andre metodene, da det kan forfalskes ved å bruke et bilde av ansiktet ditt. Av denne grunn kan den ikke brukes til å autentisere tilgang til Samsung Pay eller Secure Folder.

Irisskanneren tar noen sekunder lenger, og fungerer ikke alltid når enheten brukes i direkte sollys, men er det sikreste alternativet.

Pris og utgivelsesdato

Galaxy 5,8-tommers S8 koster £689 på forhånd og SIM-fri, mens 6,2-tommers Galaxy S8+ koster £779.

dougie poynter og lara

EE , O2, Tre , Vodafone , Virgin Media , idmobile, Mobiler direkte og Biltelefonlager alle har den nyeste Galaxy-modellen, og du kan finne ut mer om billigste prisplaner og beste tilbud i vår guide her .

Enheter vil være tilgjengelig i butikkene fra 28. april.

To fargevarianter vil lanseres i Storbritannia - Midnight Black og Orchid Grey - med potensiell tilgjengelighet av en tredje farge, Arctic Silver, som vil bli annonsert etter hvert.

Kjennelse

Alt i alt er Galaxy S8 vanskelig å utsette. Den ser flott ut, den er et kraftsenter for en enhet, og den tilbyr alle typer biometrisk autentisering – fra fingeravtrykk til irisskanning og ansiktsgjenkjenning.

Det er vanskelig å forestille seg hvordan smarttelefonen, som konsept, kan foredles mye mer uten å finne opp enheten helt på nytt - Apple har absolutt arbeidet sitt avskåret med iPhone 8 .

Det er noen fine programvareforbedringer, men ikke så mange at de overvinner kjerneopplevelsen for Android, og Bixby tilbyr en mulighet for enheten til å utvikle seg over tid. Noen foretrekker kanskje den 'rene' Android-opplevelsen som tilbys av Google Pixel , men dette er egentlig et spørsmål om personlig smak.

Plasseringen av fingeravtrykkssensoren er uheldig, og noen kan oppleve at telefonens tilbøyelighet til å fange opp fettete fingeravtrykk en avbrutt. Bixby har også en lang vei å gå før det virkelig blir nyttig.

Men totalt sett er det mer enn nok funksjoner for å kompensere, og det slanke designet, det imponerende kameraet og førsteklasses funksjoner som vannmotstand og irisskanning gjør den til den beste Android-smarttelefonen i 2017 så langt.

datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: