Psykiske Sally Morgan sparker ektemann og svigersønn på grunn av homofobisk rant fanget på kamera

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

ADVARSEL: Videoen nedenfor inneholder banning og homofobisk språk





Kjendispsykisk Sally Morgan har sparket sin egen ektemann etter at han lanserte en stygg homofob rant mot en demonstrant.



John Morgan, 67, ble fanget på kamera som kalte veldedighetsarbeider Mark Tilbrook en tøs og en homofil mens han truet med at vi vet hvem vennene dine er ... en dag blir du løftet og du forsvinner.

argos google piksel 3a

I dag sa Sally, som antas å ha tjent millioner i løpet av årene med sin 'Psychic Sally' sceneakt, at hun hadde sparket ham fra jobben som manager og deres 39-årige ekteskap var på stein.

Hun sa: Mange av vennene mine er homofile, og jeg har alltid følt meg glad for at jeg ofte blir omtalt som et homofilikon gjennom arbeidet mitt. Jeg skammer meg fullstendig og er ødelagt.



Hun la til: Akkurat nå aner jeg ærlig talt ikke hva som skal skje med ekteskapet mitt.

Mark, 30, fra Manchester, hadde delt ut brosjyrer til publikum før noen av Sallys show oppfordret dem til å stille spørsmål ved teknikkene som brukes av sceniske synske.



Han sa: Jeg er bare bekymret for at folk som har vært etterlatt tror de kommer til å snakke med en død slektning, og det kan være ødeleggende for dem.

'Jeg vil at de skal vite alle teknikkene noen såkalte synske bruker, slik at de kan bestemme seg selv.

Etter å ha følt seg truet av Morgan på to tidligere forestillinger, brukte han et kamera gjemt i lapel på et tredje besøk for å bevise at han ikke gjorde noen skade.

Filmen viser en stygg, barbert hode John Morgan som står utenfor et sted i London og stirrer på Mark før han marsjerer over og truer med søksmål.

John Morgan

Rant: John Morgan utenfor lokalet i London

Morgan fortsetter: Jeg kommer til å slå deg ut en dag fordi du er til sjenanse ... Jeg mister besinnelsen fordi jeg kommer til å slå deg ut før eller siden. Så f *** off før jeg gjør deg, ok?

Foxy som våger vinner

Svigersønnen Daren Wiltshear-også denne uken sparket fra jobben som Sallys turleder-vasser inn og advarer Morgan om ikke å true ham, før han også slår på den eneste demonstranten.

I en lang utveksling der Mark rolig forklarer hva han gjør, sier Morgan at etter å ha oppdaget ham på tidligere forestillinger, har de brukt et firma med internettdetektiver for å spore hjemmeadressen, jobben og venner.

Du har valgt feil person å fortsette å henvende seg til, sier Wiltshear. Du er en av dem ... hvem er det du sover med?

Paret heter en kjent homofil kjendis Mark aldri har møtt og insisterer på at de er i en konspirasjon.

Fanget på kamera: Daren Wiltshear vadet inn på rad

Wiltshear sier: Det er morsomt fordi det er en liten sirkel, og at de alle gjør sitt beste for å prøve å bevise at Sally er svindel. Ingen av dem har gjort det de siste tre årene.

Morgan skjærer deretter inn og ranter: Du ber om å bli slått ut. Du er en komplett ... du vet, du ser blek ut.

'Er du på narkotika eller har noen shagged deg for mye? En av kjærestene dine har vært ute i helvete?

Når Mark spør hvorfor Morgan tror han er homofil, svarer han: Du er homofil, vi sjekket deg. Jeg kjenner hele livet kompis.

Hellboy 2019 uk utgivelsesdato

Han fortsetter med å påstå at andre mennesker som er skeptiske til Sallys krefter alle var homofile og Mark var en ganske liten homofil mann. En liten gayboy du er.

Når Mark klager på kamera til en forbipasserende at han blir truet, sier Morgan å kjeft, du lille tøys før han feilaktig antyder at han er arbeidsledig og på ytelser.

På samme tid argumenterer Wiltshear for at menneskene som går på Sallys forestillinger er åpne.

'Skamfull og ødelagt': Psychic Sally antydet at ekteskap er på stein

Etter hendelsen i april sendte Morgans en serie juridiske brev til Mark som truet med å saksøke ham for distribusjon av brosjyrene, som ikke nevnte Sally, men oppfordret folk til å stille spørsmål ved påstander om psykiske evner.

Bare sist fredag, etter at Mark offentliggjorde videoen, la Sally ut en uttalelse som beskyldte ham for vedvarende jakt som førte til at mannen hennes reagerte sint og uten karakter.

Men det hele endret seg denne uken da Sally-av ukjente årsaker-kunngjorde at ekteskapet hennes var i trøbbel og mannen og svigersønnen hadde fått sparken.

Marks advokat, Robert Dougans, sa: Mark har stått overfor fysiske og juridiske trusler for å utøve sin rett til ytringsfrihet. Fru Morgan har - skikkelig - vært bekymret for å høre om de fysiske truslene mot Mark.

«La oss håpe hun slipper de juridiske truslene og lar Mark utføre sin fredelige virksomhet.

molly fra lørdagene

Det er det siste tilbakeslaget for Sally, som tidligere i år ble flau etter at det ble oppdaget at ånden til en død kvinne hun hadde kanalisert under showet hennes var i live og blant publikum.

Som dette? Visste du at vi har en dedikert TV- og filmside på Facebook?

Se Også: