Ryan Lawrie sier at å gjøre X Factor med kjæresten Emily Middlemas gjorde dem til et 'sterkere par' mens han feirer ny singel

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Ryan Lawrie snakker om å gjøre X Factor med Emily Middlemas og hans nye singel(Bilde: Rex -funksjoner)



Ryan Lawrie ser med glede tilbake på tiden hans i X Factor.



Spesielt fordi han fikk dele opplevelsen med kjæresten sin, Emily Middlemas.



Paret ble begge valgt ut av tusenvis av søkere til å gå videre til live -finalen i fjorårets serie av ITV -talentprogrammet.

Og det er noe skotsk singer-songwriter Ryan, 21, mener gjorde dem til et sterkere par.

itv topp 100 hunder stemme

Under en eksklusiv prat med NEWSAM Online sa han: 'Det er virkelig rart, å gå gjennom hele opplevelsen sammen og for å komme så langt som vi kom, det skjer ikke, jeg tror vi var de første, og jeg gjør ikke det tror det kommer til å skje igjen, det var helt fantastisk.



Han sier at det å gjøre X Factor sammen gjorde dem sterkere (Bilde: Rex -funksjoner)

Ryan & # 39; s nye singel er snart ute (Bilde: Rex -funksjoner)



'Vi hjalp hverandre med å komme gjennom det. Jeg føler at hvis jeg var der alene hadde det vært ganske vanskelig, ikke å ha familie i nærheten eller kjæresten min der, og å være så langt hjemmefra.

Noen av deltakerne kom fra London, så de var hjemme uansett. Jeg tror å gå gjennom hele programmet kommer til å styrke en person på egen hånd, uansett et par, så hvis de går gjennom det sammen, vil de komme sterkere ut. '

Ryan slipper snart sin nye singel, Picture Perfect, et spor som han selv innrømmer var inspirert av Emily, 19.

Han sa: 'Det er en av de kjærlighetssangene om et par som har vært sammen fra de var helt små til de siste dagene sammen, så det er en massiv sang om livet og alt som skjer i livet.

De er et så søtt par (Bilde: DAILY RECORD)

'Du kan si det er en hyllest til henne, men det handler egentlig ikke om meg eller noen spesielt, det er en slags historie om hvordan du vil at ting skal gå, og jeg tror Emily inspirerte det litt og hvordan Jeg føler, men det er bare en historie jeg fant på. '

Ryan har jobbet hardt siden han forlot X Factor, og kan ikke vente med å gi ut litt original musikk.

'Det har vært flott,' sa han. 'Jeg har hele tiden vært frem og tilbake fra Glasgow til London og over hele Storbritannia for å turnere og skrive med produsenter.

'Det har gått så fort, og jeg tror det er riktig tidspunkt å gi ut en sang og se hva som skjer derfra.

Ryan er spent på å gi ut sin originale musikk (Bilde: Tom Dymond/Splash News)

'Jeg vil ikke være en coverartist, låtskriving er min lidenskap og jeg vil lage. Det føles fantastisk å sette ut egen musikk.

'Men jeg angrer ikke noe på å gjøre X Factor, det ga meg en massiv plattform og det åpnet mange dører til det jeg vil gjøre, jeg er veldig takknemlig for hele opplevelsen.

'Jeg kommer til å turnere igjen, og jeg har singelen som kommer ut, det er bare en intim flyt av datoer. Det vil være hyggelig å komme seg ut og for fansen å høre sangene først. Det er flott å kunne skrive din egen musikk og gjøre en konsert når du vil og være din egen sjef. '

* Picture Perfect skal slippes i august. Klikk her for turdatoer.

17 år gammel jente

Se Også: