Royal Mail online sporer tusenvis av kunder

Royal Mail Ltd.

Horoskopet Ditt For I Morgen

Royal Mail endret leveringsplanen forrige uke(Bilde: Matthew Horwood)



Royal Mail -kunder kan ikke spore brev og pakker, og tjenesten opplever tekniske problemer på nettet.



Website Downdetector sa at det har sett en økning på 94% i rapporterte problemer den siste timen - med sporing av den største bekymringen.



'@RoyalMail som har problemer med å generere en RMA, returnerer skjemaet på nettstedet en ugyldig e-postadressefeil når jeg oppgir min (gyldige) gmail-adresse. Hvis det er meningen at det ikke skal godta gmail-adresser, bør feilen være mer spesifikk- ellers kan du fikse feilen, 'skrev en bruker på twitter.

En annen sa: '@RoyalMails sporing har gått ned for noen andre? Kan ikke se ut til å spore noen av pakkene mine.

NEWSAM Money har kontaktet Royal Mail for en statusoppdatering, som ser ut til å påvirke sporingsnumre på nettet.



Problemet kommer bare en uke etter at tjenesten tok beslutningen om å avskjære brevleveranser på lørdag på grunn av personalmangel under koronaviruspandemien.

Postarbeidere vil ikke lenger levere første- og andreklassepost i helgene (Bilde: Getty)



Firmaet sa at det har det & apos; midlertidig & apos; redusere tjenestene, og lørdagens første og andre klasses brevleveranser skal settes på pause inntil videre .

Eurovision 2019 BBC-tid

Men de fleste pakker - inkludert sporet, spesiallevering og tjenester uten konto - vil ikke bli påvirket, og postene vil fortsette å hente fra grener og esker som normalt.

Det kommer når fagforeningsledere oppfordrer postbud til å kalle inn syke i stedet for å risikere å få koronavirus i løpet av sine daglige runder.

Forrige måned kommunikasjonsarbeidere & apos; Union, som representerer postarbeidere, prøvde å drive lobbyvirksomhet for at hjemmeleveranser skal reduseres til tre dager i uken, med postbud som slipper varer på andre dager, men dette ble skrinlagt.

Royal Mails hovedkundeansvarlige Nick Landon sa at postbud har møtt et utrolig press & apos; og & apos; trenger litt lettelse & apos; i en video som deles med arbeidere.

stormzy victoria secret modell

I en uttalelse sa Royal Mail: 'Våre postbud og postwomen jobber veldig hardt i Storbritannia under utfordrende forhold,' forklarte organisasjonen.

'Som vi sa i begynnelsen av koronavirus -krisen, vil det være noen forstyrrelser i tjenestene.

'Relevante faktorer inkluderer høye nivåer av koronavirusrelatert fravær og nødvendige tiltak for sosial distansering.

'Vi forstår viktigheten av posttjenesten for å holde Storbritannia tilkoblet på dette tidspunktet. Vi har også lyttet til våre hardtarbeidende kolleger som har bedt oss om å lette den ekstra belastningen for dem hvis det er mulig.

'Som et resultat gjør vi noen midlertidige endringer i posttjenester

'Kunder bør fortsette å legge ut både brev og pakker som vanlig på lørdag. Vi fortsetter lørdagskolleksjonene våre fra bedrifter, postkontorer og postkasser som normalt.

'Fra 2. mai leverer vi midlertidig ikke lenger brev på en lørdag. Vi vil fortsette å levere brevlevering fra mandag til fredag ​​som normalt.

'Vi vil fortsette å levere spesiallevering, sporet, alle tjenester uten konto og de fleste andre pakker fra mandag til lørdag over hele landet.'

Andre tredjepartsleveringsfirmaer som Parcel Force og UPS vil ikke bli påvirket av kunngjøringen.

Se Også: