Rory MacDonalds PFL-reise kommer til et veiskille i det knasende Cardiff-oppgjøret

GOD

Horoskopet Ditt For I Morgen

Rory MacDonalds reise til $1 million PFL mesterskap står overfor en stor potensiell snublestein i ubeseiret Magomed Umalatov lørdag kveld.



Weltervektduoen går til kamp på Motorpoint Arena i Cardiff, med MacDonald en overraskende underdog med oddsmakere. Han har slitt med motivasjon siden han mistet innsatsen for å bli dobbel mester i Bellator til Gegard Mousasi, og har ikke vært i stand til å samle mer enn to seire på rad siden den kampen i 2018.



Men han har funnet seg selv i PFL-sluttspillet etter å ha gjort raskt arbeid med Brett Cooper i sin første kamp i turneringen før han tapte ved avgjørelse mot Sadibou Sy i en opprørt. Og amatørfremstående Umalatov vil vise seg å være en vanskelig motstander under denne første av to britiske show for den amerikanske promoteringen.



Russeren har vært noe av en åpenbaring de siste årene siden han kom til PFL, og vant sine tre utflukter i Amerika etter å ha kommet som EFC-mester. Men han har ennå ikke møtt noen med MacDonalds stamtavle, og det gjenstår å se om han ennå er i stand til noen med verdensmesterskapet til kanadieren.

I den andre semifinalen i weltervekt møter Sadibou Sy Carlos Leal i et fascinerende sammenstøt av stiler. Leal har overvunnet hver utfordring han har fått siden PFLs Challenger Series tidligere i år, inkludert å slå den regjerende mesteren Ray Cooper III for å nå dette stadiet.

Brasilianeren er en tidligere LFA-mester, og har dukket opp som en liten favoritt blant oddsmakerne på vei inn i denne kampen. Men han står overfor en streng test i svensken, som allerede har gjort et stort opprør mot MacDonald i år. Det kan komme ned til et stramt resultatkort i denne, med Cardiff-publikum som er sikre på å få tre tette runder mellom disse mennene.



 Rory MacDonald er i Cardiff for sitt PFL-sluttspill
Rory MacDonald er i Cardiff for sitt PFL-sluttspill ( Bilde: PFL MMA)

Tror du Rory MacDonald vinner PFL-finalen i weltervekt i år? Gi oss beskjed om dine tanker i kommentarfeltet under!

Og en mann som garantert vil imponere fansen i den walisiske hovedstaden, er den enorme tungvekteren Renan Ferreira, som møter Ante Delija i co-main eventen om en plass i millionkampen. Uansett hva resultatet blir i dette hardtslående sammenstøtet, vil fansen bli imponert bare av å se på 6'8'-behemothen.



Han er helt klart en av stjernene PFL prøver å bygge, men han vil møte en tøff test i Delija. Han har hatt en stopp-start-sesong så langt, men hans lynraske knockout av Jamelle Jones var nok til å gi ham en sluttspillplass, og det forventes fyrverkeri i denne co-main-eventen, så vel som det andre tungvektsoppgjøret mellom Denis Goltsov og Matheus Scheffel.

Andre steder vil en rekke europeiske og britiske stjerner få sjansene sine i neste sesongs turnering, med fremtredende irske stjernene Will Fleury og Nathan Kelly. Paret er begge veteraner fra de store showene som har dukket opp på Bellator mellom dem, og under veiledning av John Kavanagh forventes de å lage bølger i årets turnering.

Se Også: