Stevie Ray slår Anthony Pettis for andre gang for å gå videre til $1 million PFL-finalen

GOD

Horoskopet Ditt For I Morgen

Stevie Ray møter Olivier Aubin-Mercier etter at paret vant sin PFL lettvekt semifinale i New York i kveld.



De tidligere UFC-stjernene ga overskriften på et sluttspillkort i lettvekts- og lett-tungvektsdivisjonene, bare seks uker etter deres første møte. Ray hadde landet en fantastisk twister-innlevering i sin siste kamp, ​​og var i stand til å gjøre det igjen, denne gangen på dommernes målkort ved enstemmig avgjørelse.



Kampen trakk et fullsatt hus til Madison Square Gardens Hulu Theatre, med kjendiser fra sport, musikk og sosiale medier, inkludert rapperen Fat Joe, Tik Tok-stjernen Liver King og Brandon Walker fra Barstool Sports til stede. Og begivenheten skuffet ikke med spennende action fra start til slutt, inkludert et stopp i første runde mellom Rob Wilkinson og Delan Monte.



En treg start så at Ray og Pettis låste seg mot buret tidlig, og ingen av mennene begynte med tunge skudd i de tidlige byttene. Fansen til den tidligere UFC-mesteren var tidlig ute og sang støtte for mannen sin, men han fant seg selv på ryggen i første runde, selv om han blokkerte Rays forsøk på å jobbe.

Og kapasitetspublikummet var på beina da Ray låste en dyp choke på bakken, bare for Pettis å dukke opp og avslutte runden med streik. Mot starten av den andre fikk han nesten et stort hodespark, men snart var det Ray som hadde kontroll i bakken igjen.

Ray tok ryggen til Pettis mot slutten av runden, men klarte ikke å få belysningen, eller hans berømte twister, til å slå to ganger. Paret gikk inn i den tredje med skotten i overtaket for sin femte runde på rad sammen, men Pettis fikk noen av sine patenterte spark.



Tror du at Stevie Ray vil vinne $1 million PFL lettvektsturneringen? Gi oss beskjed om dine tanker i kommentarfeltet under!

Den tredje svingen i Pettis' favør, og han klarte nesten å avslutte helt på slutten med en rekke spark. Men kampen gikk til slutt til dommernes målkort og gikk til fordel for Ray.



Aubin-Mercier tok en enstemmig avgjørelsesseier over Alex Martinez i sluttspillet, og stoppet nesten kampen ved en rekke anledninger. Han går mot en sjanse til premien på $1 million på en seiersrekke på fem kamper siden han forlot UFC, og vil være et vanskelig puslespill å løse for skotten.

I mellomtiden ble lett-tungvektsfinalene avgjort, med Omari Akhmedov på vei til finalen for å møte Rob Wilkinson. Russeren slo ut en avgjørelsesseier over Josh Silveira for å vinne sin plass, mens Wilkinson klarte det i løpet av en runde ved hjelp av flyvende kne.

Men australieren hadde det ikke helt på sin egen måte gjennom den korte hovedkortåpningen. Han ble droppet i åpningssekunderne før han tjente seg tilbake i kampen og til slutt landet et massivt kne for å avslutte showet i åpningssalven.

Se Også: