Roadtrip-vennene Gordon Ramsay, Gino D’Acampo og Fred Sirieixs nettoverdi sammenlignet

TV nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Trioen til Gordon Ramsay , Gino D’Acampo og Fred Sirieix er tilbake på skjermene i kveld som ITV besøker deres bedrifter over hele Amerika.



Kitchen Nightmares-stjernen Ramsay er kanskje det største navnet av de tre, men hele rollebesetningen til Gordon, Gino og Fred's Road Trip har samlet en anstendig formue i gjestfriheten og TV-karrierene.



Den italienske kokken D'Acampo er ofte å se på Good Morning Britain og var en deltaker i realityprogrammet I'm A Celebrity... Get Me Out Of Here!



Sammen med Siriex, den suave maitre d fra Kanal 4 's Første dater , har de tre vennene blitt filmet mens de ribber hverandre med forskjellige stunts og vitser over hele Europa, USA og til og med Nord-Afrika.

Torsdagens ITV-episode ser dem i San Francisco, og prøver de siste trendene med bruk av cannabis i matlaging etter at det ble legalisert i California.

Hva er Gordon, Gino og Freds nettoverdier?

  Gordon Ramsay
Den stygge kokken Gordon Ramsay har funnet berømmelse både i Storbritannia og USA ( Bilde: Getty Images)

Den britiske kokken Gordon Ramsey har gjort seg et navn både hjemme og i Stateside, med Kitchen Nightmares USA-programmet som har vist seg å være en stor hit.



I tillegg til å ha sine egne matlagingsprogrammer, eier 55-åringen også flere Michelin-restauranter.

De fembarnsfar er estimert til å være verdt 220 millioner dollar (181 millioner pund), ifølge Celebrity Net Worth.



Forbes anslår imidlertid at han er betydelig mindre verdt, og beregner formuen hans til å være nærmere (en fortsatt betydelig) $70m (£58m).

Ramsay droppet ut av Sunday Times Rich List i 2009, etter å ha vært antatt å være verdt 40 millioner pund, etter å ha gjennomgått et voldsomt år i både forretnings- og privatliv, inkludert påstander om en affære.

F-Word-programlederen antas å ha kommet seg økonomisk siden den gang, etter å ha etablert seg i USA og funnet ny suksess med sitt roadtrip-show. Han ser ikke ut til å ha kommet inn på Sunday Times Rich List igjen.

  Gino D'Acampo
Gino D’Acampo er en gjenganger på Good Morning Britain ( Bilde: 'Grå, Peter' )

Gino D'Acampo er nummer to på ligatabellen blant de tre omreisende kjendisene.

Celebrity Net Worth setter den rettsnakkede karakterens formue til $10 millioner (£8,2 millioner).

46-åringen tilbrakte to år i fengsel etter å ha blitt dømt for innbrudd i 1980-tallssangeren Paul Youngs hjem.

Han fortsatte med å gjenoppbygge livet, flyttet inn i matindustrien og ble leverandør av italienske ferdigretter, bl.a. Tesco sitt fineste utvalg.

Han brøt seg inn på TV som et resultat og ble plukket ut som en deltaker for I'm A Celebrity i 2009, og fortsatte med å vinne publikums kjærlighet og fant førsteplassen.

Siden den gang har han blitt en gjenganger på TV, presentert programmer som Gino's Italian Escape, gitt ut en rekke kokebøker og eier en kjede med restauranter.

  Fred Siriex trikot
Fred Siriex er kjent for å være millionær ( Bilde: ITV)

Fred Sirieix har kanskje ikke prydet TV-skjermene like lenge som de to reisefølgene hans, men hans smarte forretningsinvesteringer og First Dates-karriere har gitt ham en kjekk formue.

Franskmannen ble millionær midt i koronavirus pandemi.

50-åringen tjente nesten 500 000 pund takket være opplæringsselskapet for gjestfrihetskundeservice, The Art Of Service Ltd .

Den pandemiske nedleggelsen av det meste av restaurantsektoren stoppet ikke selskapet fra å blomstre, da økonomien ble styrket til over 1 million pund i 2020/21.

Bedriftseieren, som hilser singletoner som dukker opp på datingshowet, eier en eierandel på 75 % i selskapet.

Se Også: