Rita Ora ser ugjenkjennelig ut da hun avslører sitt EKTE hår

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

I løpet av de siste månedene har vi sett Rita Ora forvandle håret uke etter uke på X Factor.



Men i går avslørte sangeren et helt annet utseende - hennes naturlige hår - da hun spiste middag på Pizza Express.



25-åringen droppet parykkene og vevene hun oftere bruker-og valgte i stedet et elegant pixie-snitt.



Rita Ora og søsteren gikk til Pizza Express (Bilde: Rex)

Rita bare noen dager før med lengre hår (Bilde: Splash)

I tillegg til sitt annerledes utseende, valgte hun grungesminke og byttet ut sin vanlige røde leppestift med en mørk rødbrun.



Tidligere i år gikk Rita for koteletten for første gang, og frisøren hennes avslørte den gangen: Jeg snakket med Rita om å klippe håret i et år, men det handlet om å finne riktig tidspunkt.

Så to på morgenen jobbet jeg med håret hennes, og vi hadde gjort det i flere timer, og hun sa bare: 'Jeg tror det er på tide.



Rita Ora

Hun har hatt langt hår de siste ukene (Bilde: IF)

Rita Ora på X-Factor

Hun skifter hår regelmessig på X Factor (Bilde: ITV)

Siden den gang har hun brukt forskjellige parykker til å lage sine dramatiske frisyrer.

I mellomtiden har Rita avslørt at hun ikke vet om hun kommer tilbake til The X Factor i 2016.

Hun sa: 'Jeg har ikke tenkt på det. Jeg gleder meg bare til ferien min nå. Jeg skal gå på en massiv mattur sammen med foreldrene mine og spise så mye jeg kan. Jeg elsker kalkun. '

Men hun sa at hun gleder seg til å duette med Louisa Johnson på lørdagens show, selv om de fortsatt skal bestemme hvilken sang de skal synge.

Hun sa til avisen The Sun: 'Det er hyggelig å gjøre det med noen jeg virkelig liker. Vi vil at denne forestillingen skal handle om å feire hvor langt hun har kommet og få folk til å stemme.

'Vi må finne den riktige sangen. Vi har ikke mye tid. Showet avsluttet sent på søndag, vi kom hjem klokken 12.30, så måtte vi stå opp klokka 6.

Rita innrømmet også å ha blitt overrasket over hvor mye hun følelsesmessig investerte seg i deltakerne, og fremhevet den siste utgangen til Lauren Murray som et eksempel.

Hun sa: 'Jeg er lei meg for Lauren. Du begynner virkelig å bry deg om disse menneskene. Jeg forventet ikke at det skulle være like intens. Det er en livsstil. Du møter familien deres. '

Rita Ora Se galleri

Se Også: