Rihannas Paris Fashion Week i bilder: Sjekk RiRis fantastiske antrekk

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Rihanna-antrekk-Main.jpg

Fra elegant til nesten naken, men det er alltid litt boob på showet



Rihanna er absolutt ikke en sjenert og pensjonert karakter, og vi har sett kjolen hennes i noen interessante antrekk gjennom årene.



Så da Paris Fashion Week kom rundt og Umbrella-ella-ella-sangeren dro til Frankrike for den store fash bash, ventet vi spent på å se hva hun ville trekke ut av garderoben sin for 2014-arrangementet.



hvor kan jeg se oscars 2014

Og hun skuffet absolutt ikke med å se stilig ut i noen av klærne sine og vanligvis merkelig i noen andre.

Sangerinnen Rihanna poserer foran Eiffeltårnet 5. mars 2014 i Paris, Frankrike

Paris -gatene var en rullebane for Rihanna (Bilde: Getty)

Det har ikke handlet om de glamorøse forestillingene for RiRi da hun festet og likte byens severdigheter like mye som hun lappet på designene på rullebanen.



Stjernen klarte til og med å få oss til å rødme med noen av antrekkvalgene sine, og med kanskje et av hennes mest sjokkerende, viste hun frem masser av sideboob og til og med et snev av brystvorte da hun forlot Jean-Paul Gaultier-showet på lørdag.

Men det ser ut til at blinkende kjøtt var litt av et tema for Rihanna på Fashion Week, da hun også forlot nesten hele kroppen på show bortsett fra noe gjennomsiktig materiale på Balmain-etterpartiet bare noen dager før torsdag kveld.



RIHANNA BILDE UT OG OM I PARIS

Helt normalt! (Bilde: xposure)

Rihanna kan imidlertid gjøre det konservativt og så søt ut i en rosa kjole på Chanel -showet tirsdag.

naken attraksjon lauren harries

Selv om dette var en av stjernenes eneste øyeblikk å kle seg som sivil, da hun også prøvde å forkle seg som et dyr og ble oppdaget iført et antrekk med ordet 'bjørn' på emballasjen, og hun hadde til og med en hatt komplett med en par ører på hodet hennes.

Men hvorfor la oss kjede deg med disse små ordene? Ta en titt på noen flere av Rihannas antrekk i det herlige galleriet nedenfor ...

Rihannas klær - Paris Fashion Week Se galleri

Se Også: