Restauranter som ikke åpner igjen i juli - etter å ha stengt for godt i lockdown

Restauranter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Slutten på en æra: Få næringer har blitt hardere rammet av koronaviruspandemien enn gjestfriheten(Bilde: East Kilbride News)



Boris Johnson forventes å kunngjøre ytterligere lempelse av lockdown i dag da han gir klarsignal for underholdningssteder i hele England for å åpne igjen fra neste måned.



Museer og kinoer vil kunne ønske besøkende velkommen fra 4. juli, og regjeringen vil også avdekke en plan for puber, restauranter og frisører.



Kunngjøringen kommer som hundrevis av gjestfrihetsbedrifter har advart om at de vil kollapse uten en foreløpig dato for gjenåpning fra ministre.

Under tiltak som skal avsløres, kan venner og familie endelig få lov til å spise og drikke offentlig med sine sosiale bobler.

Mange gatekjøttkjeder, inkludert KFC, McDonald & apos; s og Nando & apos; s, har allerede åpnet igjen for publikum, slik at kundene kan bestille takeaway via drive-thrus og til og med personlig, men Boris Johnson forventes å slappe av ting ytterligere ved å la folk å spise for første gang på 12 uker.



Restauranter og puber har allerede advart om at de vil bli de siste som kommer seg etter pandemien (Bilde: Liverpool Echo)

Dessverre har imidlertid konsekvensene av lockdown- og sosial distanseringsforskrifter betydd at gjenåpning for noen virksomheter ikke lenger er mulig.



hva skjedde med lamar odom

Dette er restaurantene som har sagt at filialer ikke åpner igjen etter lockdown.

Carluccio's

Spisekjeden Carluccio's er kjøpt i en redningsavtale som vil redde 30 av restaurantene, men resultere i mer enn 1000 tap av jobber, kunngjorde administratorer i forrige måned.

Den italienske restauranten har blitt solgt til Giraffe og Ed & s Easy Diner -eier Boparan Restaurant Group, i en avtale som har reddet dusinvis av restauranter og rundt 800 jobber.

Administratorer Frp Advisory sa imidlertid at flyttingen fortsatt vil føre til 40 permanente nedleggelser.

Phil Reynolds, felles administrator og partner i Frp, sa: 'Covid-19 lockdown har lagt et utrolig press på bedrifter i hele fritidssektoren, så det har vært viktig å jobbe så raskt og så avgjørende som mulig i et ekstremt utfordrende forretningsmiljø for å sikre et salg som sikrer fremtiden for Carluccios merkevare i den britiske uformelle spisesalen, beholder et betydelig nettverk av nettsteder over hele landet og kritisk overfører et betydelig antall jobber.

'Vi ønsker laget alt godt som en del av Boparan Restaurant Group (BRG).'

Carluccio gikk inn i administrasjonen i mars, og satte opptil 2000 arbeidere i fare for å miste jobben akkurat som britiske lockdown -tiltak ble innført.

Den italienske restauranten, som har 71 utsalgssteder i Storbritannia, sa at de økonomiske problemene hadde blitt forverret av COVID-19.

SPISE

Pret a Manger kjøpte EAT i fjor

Sliter med sandwichkjeden Eat kunngjorde permanent nedleggelse av de resterende 90 nettstedene, etter 24 års drift, 24. mars.

frank skinner royal variant

Beslutningen om å stenge permanent fulgte oppkjøpet av den rivaliserende kjeden Pret a Manger i mai 2019, som kjøpte selskapet for å utvide sitt merke Veggie Pret, som utelukkende serverer vegetarisk og vegansk mat.

Eat sin offisielle Twitter -konto kunngjorde nedleggelsen: Etter 24 år med å lage, lage og servere ekte mat, er det på tide at vi sier farvel. Takk til alle våre fantastiske kunder - vi har elsket hvert minutt av turen.

hva er den beste babyerstatningen

Flertallet av Eat -butikkene var i hovedstaden, men merket drev også filialer i Birmingham og Manchester, samt flyplassutsalg i Bristol, Edinburgh og Heathrow. Europeiske franchisepartnere vil fortsette å drive Eat i Spania og Paris Gare du Nord.

Eat ble lagt ut for salg i februar 2019 etter at virksomheten led et stort tap på 17,3 millioner pund.

Frankie og Benny's

Frankie & Benny's

120 restauranter i Frankie & Benny stenger (Bilde: NEWSAMpix)

Eieren av restaurantkjeden Frankie & Benny har kunngjort planer om å stenge 125 butikker umiddelbart etter stengningen av koronaviruset.

Restaurantgruppen - som forvalter merkevaren - sa at 125 utsalgssteder vil stenge permanent med husleieavgifter som reforhandles på 85 andre underpresterende utsalgssteder.

Kunngjøringen kom bare en uke etter at firmaet angivelig fortalte hundrevis av arbeidere at mange nettsteder ikke lenger er levedyktige for handel og vil forbli stengt permanent.

Andy Hornby, administrerende direktør sa: 'Problemene vår sektor står overfor er godt dokumentert, og vi har allerede iverksatt avgjørende tiltak for å forbedre vår likviditet, redusere kostnadsbasen og redusere driften.

'Den foreslåtte CVA vil levere en eiendom i passende størrelse for fritidsvirksomheten vår for å sikre at vi er godt posisjonert til tross for de svært utfordrende markedsforholdene for den uformelle spisestuen.

charlotte geordie shore kjæreste mitch

'Jeg vil takke alle mine TRG -kolleger helhjertet for deres fortsatte forståelse og ekstraordinære engasjement i denne enestående perioden.'

Liten

Bare 20 utsalgssteder åpner igjen (Bilde: East Kilbride News)

Eieren av Chiquito -restauranter satte kjeden i administrasjon i april etter en måned med null inntak på grunn av lockdown.

Totalt 61 Chiquito -nettsteder vil stenge permanent, mens rundt 20, som ikke er en del av virksomheten som gjør seg klar for en administrasjon, vil åpne igjen etter lockdown.

En talsmann sa: 'Covid-19 har hatt en umiddelbar og betydelig innvirkning på handel på tvers av konsernet.

'Vi har gjort en gjennomgang av resultatene til våre forretningsavdelinger, med særlig fokus på den forventede fremtidige kontantgenereringsprofilen for hver av våre forretningsenheter.'

Han fortsatte med å si at begge gruppene forventes å treffe tap i år, og la til: 'Som et resultat har gruppen tatt den svært vanskelige beslutningen om å utnevne administratorer for Food & Fuel Limited og sendt inn en melding om intensjon om å oppnevne en administrator for Chiquito Limited.

- Beslutningene har vært utrolig vanskelige, og vi kjenner igjen den betydelige virkningen på alle våre kolleger som er berørt. Vi takker dem for deres harde arbeid og engasjement i selve testtiden. '

Se Også: