Rainbow juletrær er den dristige nye trenden i år

Juletrær

Horoskopet Ditt For I Morgen

Ganske? Eller en forbrytelse mot jul?



oscar saxelby-lee

Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer



Mens noen liker at julepynten siver inn i tradisjonen, fokuserer andre hvert år på en fasjonabel ny innredningstrend.



Og for 2019 er den nye trenden i byen tilsynelatende regnbue juletrær, der hele juletreet er dekket med en annen regnbuefarge.

Fremdeles i tråd med de klassiske festlige fargene i rødt, grønt og gull (slags ...), er det notater av rødt, oransje, gult, grønt og to blåtoner.

Dessverre er de bare tilgjengelig i Amerika akkurat nå, tilgjengelig på Amazon for mye mer enn din vanlige eviggrønne, til £ 196 ($ 239,99), men siden det er langt fra ekte, kan du i det minste fortsette å bruke det igjen år etter år, ikke sant?



Men de som har sprutet på det har ingenting annet enn ros for utsagnstreet, med det fargerike festlige alternativet som har nesten et rent ark med femstjerners anmeldelser på Amazon.

hvor gammel ville madeleine mccann vært nå

En skrev: ELSKER dette treet !! Min favoritt som jeg noen gang har eid! Alle var skeptiske, helt til de faktisk så det, og det var FØR vi til og med pyntet det !!



I mellomtiden la en annen kunde til: Jeg er såååå forelsket i dette treet! Det er så skinnende å se personlig! Den kommer i tre seksjoner. Det er så enkelt å sette sammen.

hva er galt med gabriel eye

Les mer

Jule adventskalendere 2020
Skjønnhet Alternativ Alkohol Gin

En tredje fantastisk anmeldelse av det fargerike treet sa at dette er det mest fantastiske juletreet jeg noensinne har sett, og det er ikke engang dekorert ennå.

Dessverre er den eneste versjonen som er tilgjengelig i Storbritannia et lite 2ft regnbuetre fra Paperchase, som ikke har så mye neon på seg, men er mye billigere, til £ 12

Se Også: