Verdens raskeste produksjons -motorsykkel anmeldt: Kawasaki ZZR1400 Performance Sport har klasse og blærhastighet

Bilkjøring

Horoskopet Ditt For I Morgen

Kawasaki ZZR1400 Performance Sport Engine

Stripe force: Fraser med ZZR1400 sportstourer(Bilde: xdbphotography)



En elefant, to elefanter, tre ... Si det høyt og forestill deg at du sitter stille på ZZR1400 og deretter åpner gassen.



Det er den tiden det tar før du kjører 60 km / t.



Prøv igjen - fantastisk er det ikke?

Dette utrolige dyret har en toppfart på 186 mph, dekker en kvart mil på bare 10 sekunder, og den 0-60 tiden er en blåsende 2,5 sekunder.

Det vi har her er verdens raskeste produksjons -motorsykkel.



jack og verity giftet seg ved første blikk

Vi snakker om enorme 210 hk ved 10 500 o / min. Men som vi alle vet, er ikke hastighet alt.

Faktisk er ZZR ikke engang klassifisert av Kawasaki som en supersport-det er en sports-turist. En tursykkel som oppnår nesten 200 km / t - kan de virkelig være seriøse?



Svaret er et rungende ja.

For det første ser det fantastisk ut - på en eller annen måte mye bedre i kjødet enn jeg hadde forventet av å se bilder.

Kwaka green fungerer godt med den svarte og de fire horisontale stripene/pilene vokste virkelig på meg. Med tanke på hva som ligger under, synes jeg sykkelen er ganske undervurdert - ganske lang, med glatte, raffinerte linjer.

Det føles romslig og behagelig, med kjørestillingen som bare antyder sportselementet i kategorien den sitter i.

Cockpiten har flotte to svarte klokker med hvite tall, i tillegg til en digital skjerm med en mengde informasjon, inkludert valg av gir, trippmålere, etc.

ZZR har to effektmoduser - full og lav, sistnevnte begrenser produksjonen til rundt 80% av maksimum. Den har også tre trekkraftkontrollinnstillinger, som kan endres mens du kjører.

liam payne cheryl cole
ZZR1400 Fraser med ZZR1400 Performance Sport Se galleri

Performance Sport -modellen jeg testet kommer med det utmerkede Ohlins TTX bakstøt, med fjernkontroll for justering av forhåndsbelastning - nyttig når du legger til bagasje eller pute. Den har også Akrapovic titan lyddempere, som er lette og høres ekstra søte ut.

Umiddelbart vekker sykkelen tillit. Det er mange dreiemoment og kraftoverføringen gjennom sekstrinns girkasse er superjevn.

Tøffelkoblingen gjør nedskiftingen betryggende behagelig også, og den nydesignede bobleskjermen gjør en god jobb med å avlede luften.

brooklyn beckham rita ora

Bortsett fra kraften, er den enestående egenskapen til denne sykkelen for meg håndteringen. Monokoque aluminiumsrammen er lett og kompakt, og kombineres med selve motoren for å skape et veldig stivt chassis - alt dette får ZZR til å føles utrolig stabil, selv ved høy hastighet.

Denne rammen, pluss vektfordelingen, kjørestillingen og den utmerkede fjæringen kombineres ypperlig mens du feier gjennom en sving, noe som gjør det lett å oppnå slanke vinkler av sportstype.

Den ikke -påtrengende ABS og 310 mm dobbel front og 250 mm enkelt bakre skive gir kraftig, men presis bremsing.

ZZR er en glede - behagelig, superrask, glatt, smidig, lydhør - og samtidig utrolig stabil.

Definitivt en sykkel du kan bruke til helgeturer, i tillegg til noe du kan sette bagasje og pute på og komfortabelt takle noen store mil.

Faktisk er det så enkelt å sykle og så gøy, jeg vil gi et ord med advarsel - hold øye med hastighetsmåleren.

Frøken W med ZZR1400

Frøken W med ZZR1400

Pillion Opinion med frøken W

Jeg elsket virkelig ZZR. Det ser superkult ut og det er veldig behagelig å sitte på som en pute, selv over en lengre periode.

Det er veldig kraftig, men føles alltid jevnt og trygt. Kawasaki tilbyr en kul matchende 47-liters toppboks, men ingen kofferter-selv om det er alternativer tilgjengelig fra andre produsenter.

Faktaene

Kawasaki ZZR1400 Performance Sport

curtis pritchard love island

Motor: 1.441cc på rad fire

Farger: Grønn og metallisk svart

Pris: £ 14.099

Gocompare.com

Se Også: