Gift ved First Sight's Jack innrømmer at han og Verity 'gledet hverandre' før de ble delt

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Gift ved første blikk paret Jack og Verity ødela fansen da de kunngjorde splittelsen, og nå avslørte han nøyaktig hvorfor ting ikke fungerte.



Til tross for at de ble intime med hverandre, sier Jack at det var 'noe som mangler' mellom dem, og han tok beslutningen om å dumpe henne bare tre måneder etter deres store dag.



Han tilsto Tettere at selv om han hadde et & apos; no-sex & apos; regjeringen IT -konsulent Jack, 26, og kontorsjef Verity, 28, gledet hverandre & apos; i løpet av deres kortvarige ekteskap.



Jack sa at selv om han og Verity hadde det veldig bra, trodde han bare ikke at gnisten var der for ham.

man united kamper 2020/21

Jack og Verity virket som de kom til å vare (Bilde: Kanal 4)

'Det var en avgjørelse jeg kom til gradvis, og til slutt følte jeg at jeg ikke hadde noe annet valg enn å la henne gå,' forklarte han.



sommersolverv stonehenge 2019

Ved å legge til at han ikke angret på at han deltok i Channel 4 -eksperimentet, gikk Jack ikke inn på ytterligere detaljer om splittelsen, men sa at det var i minnelighet og at de ville forbli venner.

Jack forklarte at han i de tidligere forholdene alltid hadde 'hoppet i seng ganske raskt' og ønsket å prøve en annen tilnærming.



Han avslørte at de hadde vært intime (Bilde: Kanal 4)

Jack hadde et strengt forbud mot sex (Bilde: Kanal 4)

Han sa: 'Jeg har hatt mye pinne for regelen om ikke -sex - det er denne antagelsen at det var fordi jeg ikke fant Verity attraktiv, spesielt da jeg fortalte vennene mine at jeg likte hennes personlighet.

'Jeg synes Verity er en pen jente.'

Jack forsvarte også tilbakeslaget faren hans fikk for å se ut til å skru opp ansiktet hans på Verity i det øyeblikket han så henne gå ned midtgangen mot sønnen.

'Faren min er en av de hyggeligste gutta. Til slutt elsket han Verity, og det samme gjorde resten av familien min, 'la Jack til at de var opprørt da han kunngjorde bruddet.

Jack bekreftet at han dumpet Verity (Bilde: Kanal 4)

lacey turner babynavn

Mot slutten av den siste episoden bekreftet Jack og Verity at de planla å bli gift.

Ved å holde ringene på, var de begge enige om at de ønsket å jobbe i forholdet deres, med fans som var så glade for dem.

Men bare minutter senere da episoden tok slutt, dukket paret opp igjen på skjermen denne gangen separat.

Jack bekreftet deretter at han avsluttet ekteskapet med Verity, og innrømmet at han ikke følte en forbindelse med henne.

717 engel nummer betydning

Verity var ødelagt ekteskapet fungerte ikke (Bilde: Kanal 4)

Verity, som ikke hadde på seg giftering, kjempet mot tårer da hun fortalte vennene sine hva som skjedde, og innrømmet: Jeg prøvde virkelig og jeg trodde vi var i det sammen, og vi skulle begge jobbe med det.

Jack sa at jeg ikke var den ene og trodde han hadde gitt alt, og det var det. Vi var bare sammen i tre måneder, noe jeg tror er en dråpe i havet for å prøve å få det til å fungere, og det er ikke resultatet jeg ønsket.