Primark lanserer utrolige Harry Potter poser - og de er veldig billige

Harry Potter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Akkurat da vi trodde vi alle var Harry Potter-utgitt, har Primark gått og gitt ut enda et utvalg av trollmannsverdener.



Fra praktfulle skinnstil som passer for leksjoner med potions på Hogwarts, til lyse burgunder-ryggsekker som er perfekte for helger som tråler rundt Hogsmeade, til sminkeposer og vesker med Harry Potter-tema, som vanlig, alt er utrolig.



Så langt vi kan se, ser det ut som om posene er tilgjengelige når som helst nå, i utvalgte Primark -butikker over hele landet - men vi har kontaktet Primark for å dobbeltsjekke at dette er sant.



Kan Primark ikke gjøre noe galt?

Dessverre ser det ikke ut til at disse tresakene er tilgjengelige for å få tak i dem, så snart vi kan snappe dem opp så fort som mulig (Bilde: Primark)

Det beste av alt virker som om hver av nøkkelposene i samlingen har sitt eget godkjennelsesstempel på Hogwarts, som bærer skolens berømte topp, i tillegg til andre populære Harry Potter -motiver, for eksempel en flygende Snitch og frimerkelesning 9 og tre fjerdedeler. Bare hvis vesken din går tapt, naturligvis?



La alle få vite om du er en Gryffindor eller en Slytherin (Bilde: Primark)

Det er også sminkeposer til hvert hus, slik at du kan vise fargene høyt og stolt uansett hvor du går og - kanskje vår favorittdel av partiet - en flygende konvoluttveske, adressert til ingen andre enn Mr Potter selv, med Hogwarts & apos; voksforsegling.



Kan vi bruke dette som clutchveske? (Bilde: Primark)

I følge Primark er både ryggsekken og vesken i området 12 pund, mens sminkeposene Ravenclaw, Gryffindor, Slytherin og Hufflepuff gir deg 10 pund tilbake.

Når det gjelder favorittstykket vårt i serien, er den bokstavformede vesken ifølge Primark priset £ 6, mens den brune skinnlommeboken som ligner veldig på en Hogwarts-koffert vil koste deg en tenner.

Denne vakre lommeboken koster tilsynelatende £ 10 (Bilde: Primark)

Den rimelige moteforhandleren kunngjorde de spennende nyhetene på sin Facebook -side i går, og har allerede mottatt mye tilbedelse fra spente kunder.

Les mer

Mer fra Primark
Primark selger falsk Urban Decay Primark lanserer Groovy Chic -sokker Secrets of Primark Primark avslører Winnie the Pooh -serien

En bruker ved navn Sean Chilvers kommenterte å si 'Vil ha den svarte vesken for arbeid som trenger en ny', mens en annen ringte Courtney Westgate sa 'Jeg vil ha sekken'.

Tilbake til skoletiden er fortsatt langt unna, men hvem tuller vi, vi kommer nok til å kjøpe disse til oss selv, ikke de små uansett.

premier league direkte odds

Se Også: