PowerWatch 2 anmeldelse: £500 smartklokke du 'aldri trenger å lade' dør etter 3 dager

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

Ideen om en selvladerende smartklokke vil komme som musikk i ørene til mange langdistanseløpere, som ofte er plaget med døende wearables under lange løp.



PowerWatch 2 er en ny smartklokke som hevder å kjøre på en kombinasjon av kroppsvarme og naturlig sollys, noe som betyr at den 'aldri trenger å lades.'



Selv om dette høres bra ut i teorien, lever ikke PowerWatch 2 i praksis opp til denne påstanden, som jeg fant ut da jeg brukte smartklokken selv over tre dager.



Til tross for at jeg trente alle tre dagene, døde smartklokken dessverre på meg midt i løpet, og så ikke ut til å lade opp kroppsvarmen min overhodet.

Smartklokken kommer med en fysisk reservelader, men med priser fra £499 til £699, er dette problemer du egentlig ikke forventer.

sønner av anarki spinoff

Her er mine tanker om PowerWatch 2.



Oppsett

Klokken var ganske enkel å sette opp, med enkle instruksjoner gitt i en brosjyre som fulgte med klokken i esken.

Jeg var imidlertid litt forvirret over hvordan jeg skulle pare klokken med smarttelefonen min.



Når jeg hadde slått på klokken, ble det vist en QR-kode ved siden av et unikt nummer, og jeg ble bedt om å skanne QR-koden ved hjelp av en smarttelefon å pare den.

Klokken var ganske enkel å sette opp, med enkle instruksjoner gitt i en brosjyre som fulgte med klokken i esken. (Bilde: Shivali Best)

Dessverre unnlot brosjyren å instruere meg om først å laste ned den medfølgende PowerWatch-appen – noe jeg først klarte etter en rask titt på PowerWatch-nettstedet.

Heldigvis, når det hinderet var blitt taklet, synkroniserte jeg klokken enkelt og var klar til å begynne å bruke den.

App

Klokken kobles som nevnt til din smarttelefon via Bluetooth, og kan styres via en tilhørende app.

Appen er veldig enkel, men oversiktlig, og viser et dashbord over aktivitetene dine, så vel som dine personlige preferanser, for eksempel varsler og daglige mål.

Selv om jeg bare brukte klokken i tre dager, kan jeg tenke meg at appen kan være veldig nyttig for å spore fremgangen din over tid - spesielt hvis du brukte klokken mens du trente for et arrangement.

brooklyn beckham rita ora

Komfort

PowerWatch 2 kommer i tre varianter - PowerWatch 2, PowerWatch 2 Premium og PowerWatch 2 Luxe.

Jeg testet standard PowerWatch 2, som kommer med svart stålfinish og gummistropp.

PowerWatch Series 2 (Bilde: Shivali Best)

Riktignok har jeg veldig små håndledd, noe som gjorde at den store klokken så spesielt tykk ut på armen min.

Og selv om stroppen har innstillinger som passer alle håndleddsstørrelser, ser den ganske merkelig ut på de strammere innstillingene - spesielt siden den bare har en stroppholder.

Til tross for dette var den ganske behagelig å ha på seg, og forårsaket heldigvis ingen hudirritasjon.

hvor gammel er sam fox

Batteri

Der smartklokken virkelig kom til kort var med batteriet.

Designerne, fra Matrix, hevder at klokken er drevet av en kombinasjon av kroppsvarme og naturlig sollys, så i teorien burde den aldri trenge å lades.

Men etter bare tre dager med den, levde ikke klokken opp til denne påstanden og døde på meg midt i løpet.

Det svinnende batteriet (Bilde: Shivali Best)

Da jeg tenkte at det kan ha vært en feil med smartklokken min, rapporterte jeg problemet til Matrix, som hevdet at problemet skyldtes at jeg hadde GPS-funksjonen slått på i løpet av de tre dagene.

Dette var imidlertid ikke noe som ble flagget til meg i forkant av gjennomgangen, og på nettstedet hevder Matrix at med GPS slått på vedvarende, 'vil batteriet vare i omtrent tre måneder.'

Det virker også kontraintuitivt å slå GPS-en på og av når og når du trenger den bare for å spare batteri.

Mens PowerWatch også kommer med en liten ladepute, viste dette seg også vanskelig å bruke, ved at den kun registrerer smartklokken i noen minutter av gangen.

Nøkkelegenskaper

For å teste smartklokken brukte jeg den konstant i en uke, inkludert når jeg gikk på treningssenteret, tok en svømmetur og sov.

Klokken har flere aktivitetsinnstillinger å velge mellom, inkludert Outdoor Run, Outdoor Walk, Outdoor Cycle, Indoor Run og Indoor Walk, som lar deg enkelt spore distanse, tempo og hjertefrekvens.

Jeg løper på tredemøllen, så jeg brukte Indoor Run-innstillingen under min 20 minutters joggetur.

Klokken har flere aktivitetsinnstillinger å velge mellom (Bilde: PowerWatch)

Til tross for at den ikke beveget seg fysisk, klarte klokken å regne ut tempoet og avstanden min, som begge var pene.

Men mens tredemøllen jeg var på spådde at jeg basert på vekt og alder hadde forbrent rundt 248 kalorier, hevdet klokken at jeg faktisk hadde forbrent 346 kalorier – et ganske stort avvik.

PowerWatch hevder at kaloritelleren er den mest 'nøyaktige i hele bransjen', så jeg håper tredemøllen bare seriøst undervurderte min evne til å telle kalorier!

Der klokken sviktet meg litt var under en svømmetur.

Klokken er vanntett på opptil 200 meter, og vaklet ikke da jeg gikk inn i vannet, men jeg var skuffet over å oppdage at den manglet en spesifikk svømmeinnstilling.

Dette gjorde det vanskelig å spore tempo, distanse og forbrente kalorier mens jeg var i bassenget, og er noe jeg ville ha forventet av en smartklokke med vannmotstand.

Den er ganske tykk (Bilde: Shivali Best)

betydningen av tallene 222

Jeg hadde også på meg smartklokken om natten for å teste søvnsporingsfunksjonen.

Som en frontsovende var den store klokken litt irriterende å ha på seg, og det tok definitivt litt tid å venne seg til.

Søvnsporingen virket imidlertid ganske bra, og rapporterte at jeg bare hadde hatt 5,5 timer dyp søvn da jeg la meg litt senere, men drømmende 7,5 timer etter en tidlig natt.

Som tidligere nevnt kan jeg tenke meg at dette er spesielt nyttig når du skal spore søvnen din over lang tid.

Pris

PowerWatch 2 kommer ikke billig, med priser som varierer fra £499 til hele £699 for Luxury-utgaven.

Dette virker som mye å betale, spesielt når du sammenligner det med konkurrenter, som Fitbit og Garmin.

Video laster innVideo utilgjengeligKlikk for å spille Trykk for å spille Videoen spilles av automatisk snart8AvbrytLeke nå
Bærbar teknologi

Generelle tanker

Totalt sett, tatt i betraktning at selvladingsevnen er utpekt som nøkkelfunksjonen, levde ikke PowerWatch 2 virkelig opp til påstandene sine.

sikreste britiske banker 2018

Dette er også en av de eneste funksjonene som skiller den fra mye billigere alternativer, så jeg ville ikke kastet bort pengene dine hvis jeg var deg.

Ideen er god, spesielt hvis du er en eliteidrettsutøver eller langdistanseløper som ikke kan ta deg tid til å lade smartklokken fysisk.

Det ser imidlertid ut til at Matrix har noen alvorlige problemer å ta tak i før PowerWatch 2 er klar til å storme markedet.

datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: