Poundland selger gigantiske Kinderegg til en super billig pris - og det er ikke £ 1

Poundland

Horoskopet Ditt For I Morgen

Vi tar ti takk



Rimelige jegere på avtaler forum HotUKDeals har oppdaget rabattforhandler Poundland som selger gigantiske Kinder -egg som er fem ganger så store som de vanlige, til superbillig.



De ettertraktede eggene gjorde noen store bølger over internett forrige påske, da kjøpere strømmet til for å hente de store versjonene av favorittsjokoladen.



Poundland ser ut til å selge de store eggene for en lommebokvennlig £ 2, og selv om det virker bratt for pundbutikken (sikkert ledetråden i navnet ...), andre steder i butikker, selger akkurat de samme eggene for Mye mer.

De koster for øyeblikket £ 5 in Tesco og Sainsbury's, eller £ 4 kl Asda (selv om de ikke er på lager for øyeblikket).

I mellomtiden på Amazon går de samme eggene for en utpressende £ 10, betyr at du kan få fem ganger så mange for pengene dine på Poundland.



La oss være ærlige, uansett hvor stor leken er, er vi fortsatt mer interessert i sjokoladen (Bilde: barn)

I typisk Poundland -stil er tilbudet dessverre bare tilgjengelig i butikker, og ikke på nettet, selv om det ser ut til å være live over hele Storbritannia, med hundrevis av kjøpere som allerede henter dem fra deres lokale.



Selv om 100 g sjokolade kanskje ikke virker som mye (eller er vi bare grådige?) Veier de gigantiske kindereggene fem ganger mer enn din gjennomsnittlige 20 g. Og nå koster de praktisk talt samme pris også.

Det er noen forskjellige versjoner av det populære egget (Bilde: barn)

Noen kjøpere har imidlertid kommentert at selv om noen Poundland -butikker fremdeles annonserer egget som koster £ 5, når du tar det til kassaskuffen skanner til £ 2.

Les mer

Sjokolade
Naken sjokoladebarer quiz Ren sjokoladeglede Gi aldri hunden din sjokolade Krympende sjokoladeplater

Hvis det er tilfellet med ditt nærmeste Poundland, foreslår vi at du lager deg fort. Tross alt selger de samme eggene for tiden eBay for opptil £ 12. Hvem hadde trodd at det var et så stort svart marked for Kinderegg?

Se Også: