Frozen fans mørke teori om Kristoff og Svens vennskap ødelegger filmen for folk

Merkelige Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Kristoff og Sven i filmen

Kristoff og Sven ser ut til å ha det perfekte vennskapet, ikke sant?(Bilde: Handout)



Frozen 's utgivelse i 2013 så den bli en storfilm som en familievennlig film med et lydspor som hjernen din fortsatt spiller på repetisjon når den får sjansen.



Når snødronning Elsa flykter fra Arendelle etter at hun ved et uhell hadde kastet riket ut i en intern vinter, drar søsteren Anna ut på et oppdrag for å prøve å finne henne og bryte den iskalde trylleformelen.



stacey dooley uten undertøy

Anna får hjelp av fjellklatreren Kristoff og hans rein sidekick Sven, som ser ut til å ha det perfekte vennskapet som startet da de var spedbarn og kalv, og utviklet et ubrytelig bånd.

Men en Frozen -fan har en teori om at begynnelsen på forholdet deres ikke var alle regnbuer og sommerfugler det kan virke som - og det kan forandre måten du ser filmen på for alltid.

Kristoff i filmen Frozen

Viften sier Kristoff har på seg en reinfrakk (Bilde: Disney)



De la ut på Reddit og sa: 'Jeg er sannsynligvis treg, men har nettopp lagt merke til at i Frozen er frakken til Kristoff laget av pels. Og hvis du ser nærmere på bildene, ser det ut til at pelsdelen er rein. Jeg tror ikke det kan være ulv fordi pels er for stort.

«Det gjør det imidlertid litt vanskelig at Kristoffs beste venn er et rein og at han faktisk har på seg huden. Men i sammenheng med historien passer det hele sammen.



'Ishøsterne må ha drept Sven sin mor, etterlatt en baby Sven for Kristoff å passe på og gitt ham pelsen å ha på seg.

'Dette forklarer hvorfor Sven også er så nær Kristoff, og hvorfor Kristoff fortsatt bruker samme pels. Lukten minner Sven om moren hans.

Jepp, teorien er at Kristoff har på seg huden til Sven sin drepte mor.

Kanskje er dette til og med hentydet til i sangen Kristoff synger til Sven med tittelen & quot; Reindeers are better than people & apos; som Sven forblir så lojal mot ham uvitende om den virkelige skrekken.

er Italia på den britiske karantenelisten

Det forlot andre fans i vantro, som en skrev: 'Kristoff in Frozen bruker faktisk Sven mammas pels ??? Herregud.'

Og andre valgte fornektelse, som en annen sa: 'Jeg kan ikke tro denne teorien. Jeg mener, det er åpenbart et reinsdyr, men ikke Svens mamma. Det er for mørkt. Selv for Disney! '

Det er som Bambi igjen.

Hva synes du om teorien? Gi oss beskjed i kommentarene.

Se Også: