Italia og ni andre land kan bli lagt til Storbritannias reisegrønne liste neste uke

Uk News

Horoskopet Ditt For I Morgen

Ti land kan legges til på den grønne listen for reiser uten karantene neste uke blant en ny lemping av koronavirusreglene, ble det hevdet i dag.



Tyskland, Italia og Kroatia er blant nasjoner som kan anses som trygge for reiser uten at passasjerer må isolere seg selv når de kommer tilbake til Storbritannia.



Regjeringens Covid-O (operasjonskomité) besluttet i dag å la alle fullt vaksinerte reisende fra USA og EU komme inn i England uten å isolere seg selv fra klokken 04.00 mandag.



Foreløpig er det bare passasjerer som har mottatt to doser vaksine i Storbritannia som har lov til å komme inn fra et gult land, for eksempel USA og det meste av EU, uten karantene i 10 dager - unntatt de som returnerer fra Frankrike.

Men ministrene valgte å utvide unntaket til de som er vaksinert i USA og EU.

Briter kan være i stand til å reise til Italia uten karantene når de kommer tilbake

Briter kan være i stand til å reise til Italia uten karantene når de kommer tilbake (Bilde: Getty Images/iStockphoto)



Reisende må ta en test før avreise og en PCR-test på eller før den andre dagen etter ankomst til England.

Det er uklart i kveld om rystelsen også vil gjelde Wales, Skottland og Nord-Irland.



Internasjonale cruise kan også starte på nytt.

Transportsekretær Grant Shapps sa: Vi har tatt store skritt på reisen for å gjenåpne internasjonale reiser, og i dag er et annet viktig skritt fremover.

En problemfri tur til Kroatia kan også være på kortene

En problemfri tur til Kroatia kan også være på kortene (Bilde: Xinhua/REX/Shutterstock)

Registrer deg for vårt daglige nyhetsbrev for å holde deg oppdatert med all viktig informasjon på www.NEWSAM.co.uk/email .

Enten du er en familiegjenforening for første gang siden starten av pandemien eller en virksomhet som nyter godt av økt handel, er dette fremgang vi alle kan glede oss over.

amir khan sex-tape

Vi vil selvfølgelig fortsette å bli guidet av de siste vitenskapelige dataene, men takket være vårt verdensledende innenlandske vaksinasjonsprogram kan vi se på fremtiden og begynne å gjenoppbygge viktige transatlantiske ruter med USA mens vi ytterligere sementerer båndene til vårt europeiske naboer.

Luftfarts- og reiselivsnæringen - to av sektorene som ble hardest rammet av pandemien - ønsket velvære velkommen.

Tyskland er et av landene som kan bli påvirket av endringene

Tyskland er et av landene som kan bli påvirket av endringene (Bilde: Getty Images)

Sjefer håpet at lempingen av tøffe restriksjoner ville øke handelen, gjenforene slektninger og gjenåpne den britiske reiselivsnæringen for internasjonale besøkende.

Paul Charles, konsernsjef The PC Agency, sa: Betydningen av denne beslutningen kan ikke overvurderes.

Det vil pumpe viktige penger inn i reiseøkonomien og hjelpe til med å berge resten av sommeren.

Britene trenger kanskje ikke å isolere seg selv etter at de kom tilbake fra St. Lucia

Britene trenger kanskje ikke å isolere seg selv etter at de kom tilbake fra St. Lucia (Bilde: Getty Images/alder fotostock RM)

Innkommende besøkende leverer milliarder av pund til økonomien, og de kan bli ønsket velkommen. Det er spesielt gode nyheter for flyselskapene våre som trenger å fylle plassene sine over Atlanterhavet.

Nyhetene vil oppmuntre millioner av ekstra besøkende til Storbritannia i en tid der sektoren trenger dem sterkt.

hva betyr 1155

Imidlertid sprengte han forsinkelser på slakkende kantstein og la til: Det er en avgjørelse som, selv om den var velkommen, burde vært tatt for uker siden.

St Kitts er et annet reisemål som kan ha nytte av endringene

St Kitts er et annet reisemål som kan ha nytte av endringene

British Airways administrerende direktør Sean Doyle sa at trekket vil tillate oss å gjenforene sine nærmeste og få det globale Storbritannia tilbake i virksomheten.

Frustrerte reisechefer har brukt uker på å oppfordre ministrene til å dra nytte av den enestående suksessen til vaksinasjonsordningen, og hevder at Storbritannia ble etterlatt da andre nasjoner åpnet grensene igjen.

Tim Alderslade, administrerende direktør i Airlines UK, sa: Unntak for alle fullt vaksinerte reisende er utvilsomt et positivt trekk, og tilbyr en redningslinje for tusenvis av virksomheter som er avhengige av internasjonale inngående reiser.

Sverige kan også bli et reisemål uten karantene

Sverige kan også bli et reisemål uten karantene (Bilde: Getty Images/iStockphoto)

Det begynner også å levere vaksineutbyttet til millioner flere mennesker,

for venner og familie å koble til igjen, og for bedrifter å reise og handle utenlands igjen.

Ministrene bør kombinere denne fremgangen med å flytte flere lavrisikoland fra den gule til den grønne listen neste uke for å la flere mennesker reise trygt og trygt.

Bevisene tyder på at mange flere EU -land bør bli grønne, og dette er fortsatt den beste måten å gi passasjerene trygghet for å bestille, sammen med fjerning av belastende testkrav som legger hundrevis av pund unødvendig til reisekostnadene.

Ukinbound -sjef Joss Croft sa: Dagens kunngjøring om at karantene vil bli fjernet for vaksinerte besøkende fra USA og EU til England er et fantastisk skritt fremover som vil tillate innkommende turistsektor på 28 milliarder pund, som støtter over 500 000 jobber i Storbritannia, endelig å starte på nytt.

Imidlertid står virksomheter som er avhengige av internasjonale besøkende fortsatt overfor betydelige barrierer for utvinning, etter å ha hatt praktisk talt ingen virksomhet siden mars 2020.

Selv med gjensidighet er den verdifulle sommersesongen 2021 så godt som tapt for inngående turisme, noe som betyr at tusenvis av bedrifter og arbeidsplasser vil fortsette å være i fare over vinteren.

Slovenia kan også settes på den & apos; grønne listen & apos; neste uke

Slovenia kan også settes på den & apos; grønne listen & apos; neste uke (Bilde: Getty Images)

Det er en reell frykt for at regjeringen i dag vil se på at jobben er gjort, industrien kan handle igjen, og derfor er det ikke nødvendig med ytterligere støtte.

Dette er ganske enkelt ikke tilfelle.

Dagens feiringer ble dempet av økende frykt for at Spania kan legges til på rav-plusslisten-noe som betyr at folk som kommer tilbake fra Costas må måtte isolere seg i 10 dager-på grunn av Covid-19s Beta-belastning,

som kan være mer motstandsdyktig mot vaksiner.

Reiseendringene kan også påvirke briter som reiser til Albania

Reiseendringene kan også påvirke briter som reiser til Albania (Bilde: Getty Images)

Få alle de siste nyhetene sendt til innboksen din. Registrer deg for det gratis NEWSAM -nyhetsbrevet

Shadow Home Secretary Nick Thomas-Symonds sa: Alle vil se internasjonale reiser åpne seg, men sikkerheten må komme først.

Det siste landet vårt trenger er å bli utsatt for enda farligere varianter.

liverpool vs man city tv-kanal

Her er de 10 landene som kan legges til den & apos; grønne listen & apos; neste uke:

  • Italia
  • Kroatia
  • Tyskland
  • St. Lucia
  • St Kitts
  • Sverige
  • Andorra
  • Tsjekkisk Republikk
  • Slovenia
  • Albania

Se Også: