Valutakurs for pund til dollar gjenoppretter - en liten bit

Eu -Folkeavstemning

Horoskopet Ditt For I Morgen

En kasserer på et Bureau de Change teller ut amerikanske dollar og engelske pund

Pund til dollar kurs har fått en veldig liten mengde bedre for briter(Bilde: Getty)



For en uke siden kunne du ha fått 1,50 dollar for hvert pund du byttet, for et år siden kunne du få mer enn 1,70 dollar, og i 2007 var tallet 2,09 dollar.



itv rugby verdensmesterskapet 2019 tidsplan

Men det har ikke vært en sakte nedgang - krasjet i kjølvannet av Storbritannias historiske avstemning om å forlate EU tok pundet til det laveste på 30 år.



Når det gjelder en dags fall, var det det verste siden 1971.

Men når støvet legger seg, hva skjer nå, og hvordan sikrer du at du ikke blir dratt av når du skifter penger?

Den nåværende tilstanden

Pund begynte å krasje etter at vi så Sunderland -resultatet - utlevering La deres første seier være



I skrivende stund har pundet gjenvunnet 1c av pengene det har tapt siden torsdag, og steg fra $ 1,32 til $ 1,33 i tidlig handel tirsdag morgen og fortsatte sin lille stigning til å stå nær $ 1,34 onsdag.

Men det kommer på baksiden av store fall, som så pundet falle fra $ 1,50 til $ 1,37 på fredag, mer i helgen, og deretter fra $ 1,34 til $ 1,32 på mandag.



Imidlertid har det vært en beskjeden oppadgående trend siden klokken 15.00 mandag - selv om vi fremdeles ikke er i nærheten av tallet på fredag ​​kveld.

Hva det betyr

Enkelt sagt, britiske helligdager og eksport ble bare mye billigere for amerikanerne.

Og vi mener MYE. Sammenlignet med i fjor er det mer enn 20% avslag på alt som kommer fra Storbritannia akkurat nå. Og det har vært en nedgang på 12% siden torsdag.

Det er gode nyheter for folk i turistnæringen og selger til USA, men veldig dårlige nyheter for briter som ønsker å reise på ferie til USA eller importere varer derfra.

jeg vant i lotteriet

Totalt sett er handelen mellom Storbritannia og USA bemerkelsesverdig jevn, og i fjor eksporterte vi faktisk flere varer til USA enn vi importerte med liten margin.

Imidlertid vil det ikke være mye trøst for de millioner av mennesker som nettopp har sett prisene stige.

Eksporten stiger sakte, helligdager planlegges uker, måneder eller år i forveien, men prisstigninger starter umiddelbart.

Beskytter feriepengene dine

Uansett hva som skjer i løpet av de neste ukene, må du sørge for at du ikke blir lurt av valutakursen du får.

Her er FairFXs tips for å få den beste valutakursen du kan:

  1. Sporvaluta: Sett opp en valutatracker som vil varsle deg om gode priser.

  2. Innlånspriser: Hvis du vet at du reiser senere i år, kan du planlegge. Last inn et forhåndsbetalt valutakort for å låse inn rater og beskytte deg mot potensiell ytterligere nedgang. Hvis du er fornøyd med gjeldende kurs, kan du kjøpe valutaen din nå for å garantere prisen for din fremtidige ferie.

  3. Kjøp klokt: Ikke la endre reisepengene dine til siste minutt. Valutakurser på flyplasser kan være over 10% dyrere, noe som betyr at du kan tape £ 100 i kontanter for hver £ 1000 du endrer.

  4. Vær på vakt: Når du er i utlandet, må du passe på den dobbelte valutakursen. Hvis du lar selgeren i en butikk eller restaurant skjule prisen tilbake til pund, vil de velge sin egen valutakurs, og du er mer sannsynlig å være på den mindre gunstige enden av døden

  5. Kort: Debet- og kredittkort er gode sikkerhetskopier, men pass deg for minibank og transaksjonsgebyrer, samt hvilken valutakurs du vil bli tvunget til å bruke. Bruk i stedet et spesialisert valutakort eller et kort designet for utenlandske utgifter

  6. Bruk alltid lokal valuta: Hvis du har muligheten til å betale - eller ta ut kontanter - i pund fremfor den lokale valutaen, må du alltid si nei. Dette gjør at den andre parten kan bestemme valutakursen, en prosess som kalles dynamisk valutaomregning, og det er lite sannsynlig at kursen vil være til din fordel.

    jay z og beyonce utro
  7. Ulike pengevaner: Sjekk eventuelle avvik fra reisepengene før du reiser. I Amerika, for eksempel, må du definitivt huske PIN -koden din - utsalgssteder migrerer fra sveip og sign til chip & pin, så ikke bli fanget ut.

    Se Også: