Pokemon GO-mesteren avslører en av spillets største myter – og det kan endre strategien din fullstendig

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

En Pokémon GO-mester hevder å ha samlet 145 Pokemon uten å forlate landet – og avkrefter myten om at noen av karakterene bare kan fanges i visse deler av verden.



malone familiens brilleboks

Forestillingen om region-låste Pokemon har vært et rykte blant Pokemon GO spillere helt siden spillet ble lansert 6. juli.



Det ble antatt at Tauros bare kunne fanges i Nord-Amerika, Mr. Mime i Vest-Europa, Kangaskhan i Australasia og Farfetch'd i Asia.



En Pokemon GO-spiller fra Holyhead, Nord-Wales, hevder imidlertid å ha fanget alle 145 tilgjengelige Pokémon – inkludert de «region-låste» – uten å forlate landet.

Spilleren, som har bedt om å ikke bli navngitt, men går under navnet 'Albino Squirrel' i spillet, la ut en YouTube-video som bevis på prestasjonen:

Pokemon GO

Pokemon GO



'Jeg var heldig nok til å få 3 av de regionlåste Pokémonene i løpet av den første uken jeg spilte, og var ikke en gang klar over at de var regionlåste Pokémoner på det tidspunktet,' sa han til S Online

«Jeg ble først oppmerksom på den regionlåste Pokémonen da jeg slet med å finne Farfetch'd hvor som helst.



«Mr Mime, den Europa-eksklusive Pokémonen, fant jeg rett borte fra huset mitt, på et sted der sjeldne Pokémoner ser ut til å gyte ofte.

«Taurus, den nordamerikanske Pokémonen, fikk jeg fra et 5 km egg, mens Kangaskhan, det eksklusive Australia og New Zealand, ble funnet i et 10 km egg.

«Når det kom til Farfetch'd, det eksklusive i Japan, fikk jeg hjelp utenfra fra en gammel venn som tilfeldigvis var engelsklærer i Japan. Jeg ga ham tilgang til kontoen min og i løpet av noen få timer hadde jeg Farfetch'd.

«Den siste Pokémon jeg fanget var Lapras. Jeg hadde 3 møter med ham før jeg endelig fanget ham i går.'

Black Friday-nettbrett 2018 uk

Albino Squirrel sa at han skyldte en del av suksessen til et nettsted kalt Pokevision , som viser deg nøyaktig hvor Pokemon er og hvor lenge.

«Det har vært uvurderlig,» sa han. «Noen kan kalle det juks, men jeg kaller det Team Rocket-måten, (skurkene fra serien).

'I tillegg har hver person jeg har snakket med brukt det siden de fant ut om det på grunn av at spillsøkeren i spillet ikke fungerer som den skal.'

Albino Squirrel er ikke den eneste personen som hevder at han har fanget regionlåste Pokemon utenfor de angitte områdene.

Sam Clark, en 33 år gammel spiller fra Southampton som i går hevdet å være den første briten som 'fanger dem alle', også hevder å ha klekket ut en Tauros fra et egg.

Sam Clarke hevder å være den første briten som 'fanger dem alle' (Bilde: SWNS)

david jason myfanwy talg

I mellomtiden bekreftet den California-baserte spilleren John Smith at han hadde fanget alle 145 i både Santa Rosa og San Francisco.

Bevisene tyder på at selv om det kanskje ikke er mulig å fange Tauros, Mr. Mime, Kangaskhan og Farfetch'd i naturen utenfor deres spesifiserte områder, kan de klekkes fra egg.

Selvfølgelig er det endelige målet med spillet å samle 150 Pokémon. Utvikleren Niantec har imidlertid ikke sluppet fem av de sjeldneste skapningene i spillet ennå.

Mange tror selskapet holder tilbake Ditto, Articuno, Zapdos, Moltres og Mewtwo for en spesiell begivenhet på et senere tidspunkt.

S Online har kontaktet Niantic for bekreftelse av den nye teorien, men så langt har vi ikke fått noe svar.

meningsmåling laster

Er du besatt av Pokemon Go?

500+ STEMMER SÅ LANGT

JAIKKE
Pokémon GO
datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: