Phil Mickelson heckled under LIV Golf-arrangementet - 'Gjør det for den saudiske kongefamilien!'

Golf

Horoskopet Ditt For I Morgen

Seks ganger majormester Phil Mickelson ble bedt om å 'gjøre det for den saudiske kongefamilien' da han kom tilbake til LIV Golf timeplan på fredag.



'Lefty' forberedte seg på utslag på det første hullet på Trump National Golf Club i Bedminster, New Jersey, da konsentrasjonen hans ble brutt av den aktuelle viften. LIV Golf Invitational Series er finansiert av Saudi-Arabias offentlige investeringsfond (PIF) og har blitt planlagt som et forsøk fra kongeriket på 'sportsvask'.



LIV Golf har fristet mange PGA Tour stjerner til bredden med tilbudet om enorme lønningsdager som dverger dem i den rivaliserende ligaen. Dessuten ble mange husstandsnavn angivelig tilbudt nisifrede summer for å bli med i utvandringen, med Mickelson antas å ha blitt betalt rundt 200 millioner dollar (165 millioner pund) .



Utbruddet fra publikum så ut til å kaste Mickelson av seg da han gikk tilbake fra ballen og brukte litt tid på å samle seg. Det viste seg også å være en uheldig forløper for det som skulle komme, da den tidligere PGA-favoritten skjøt fire over par og ble nummer 43 på slutten av første runde.

Det er langt fra den første kontroversen som ble sett denne uken på Trump National Golf Club, som eies av tidligere president i USA, Donald Trump . Kurset har vært stedet for protester av familier og kjære relatert til de drepte i 11. september terrorangrep .

Trump har tidligere utropt kongeriket som ansvarlig for 11. september-angrepene. Imidlertid har den tidligere 'Leader of the Free World' siden endret melodi om saken og sa denne uken at 'ingen har kommet til bunns i 9/11.'



 LIV Golf-avhopper Phil Mickelson ble slått ut i helgen's event in Bedminster, New Jersey
LIV-golf-avhopperen Phil Mickelson ble utrykket under helgens arrangement i Bedminster, New Jersey ( Bilde: Cliff Hawkins/Getty Images)

Er du enig i at LIV Golf-opprørerne bør utestenges fra sportens majors? Gi oss beskjed i kommentarfeltet .

Mickelson, 52, var også gjenstand for press fra en 9/11-advokatgruppe i juni og mottok et brev som oppfordret ham til å snu ryggen til den Saudi-støttede LIV-serien. De tre ganger Masters-mesterne svarte : 'Jeg vil si til alle som har mistet kjære og venner i 9/11 at jeg har dyp empati for dem. Jeg kan ikke understreke det nok.'



LIV Golf Invitational Series er fortsatt i de tidlige stadier av sin eksistens, og helgens konkurranse i Bedminster er bare den tredje begivenheten. Når det er sagt, kan man forvente at deltakerne vil stå overfor ytterligere gransking knyttet til sine finansiører i fremtiden.

Å være ansiktet til den utbryterligaen kommer med fordelene ved at Saudi-Arabia antas å ha belønnet Mickelson veldig pent for sin tid. Imidlertid er han også utsatt for å møte støyten av enhver forargelse, noe som er spesielt forståelig for de som protesterer i New Jersey.

Se Også: