Paul Michael Glaser: Starsky og Hutch spiller fred nå etter raseri og skyldfølelse over familiens hiv

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Spillemann på takprøven- Paul Michael Glaser

Paul Michael Glaser og en øvelse for hans siste versjon av Fiddler on the Roof(Bilde: Pamela Raith)



Som en hormonell tenåring med verdens største forelskelse brukte jeg fire år på å stirre på bilder av skjermhjerteklumpen Paul Michael Glaser.



Som millioner av fans så jeg på hver episode av 70-tallets amerikanske politimann Starsky og Hutch, men min hengivenhet til den mørkhårede halvdelen av drømmebåtduoen kjente ingen grenser ... Jeg hadde til og med en Starsky-cardie strikket av min langmodige mamma.



Og selv om tre tiår kan ha gått, er jeg overbevist om at jeg umiddelbart vil kjenne igjen Paul når han kommer til intervjuet vårt.

Så hvem, jeg lurer på, er den aldrende hippien med buskete skjegget og langt grånende håret som nærmer seg meg tvers over parken?

Så legger jeg merke til den særegne svingningen. Det er gangen til en mann som skulle gå til sin rødhvite stripete Ford Torino med en 9 mm Smith og Wesson i ankelhylsteret klar til å patruljere i gatene i California.



Men Paul, nå 70, drar faktisk til et øvingsstudio i Vest -London for å forberede seg på hovedrollen i en ny sceneproduksjon av musikalen Fiddler on the Roof - derav skjegget.

Og når vi prater, blir det snart klart at den oppsiktsvekkende fysiske transformasjonen av Starsky til Tevye er ingenting i forhold til endringene i hans personlige og åndelige liv.



For 20 år siden trodde han at livet hans var over etter at lærerkona Elizabeth og datteren Ariel døde av Aids og sønnen Jake ble smittet av HIV.

Paul Michael Glaser med kona Elizabeth og datteren Ariel

Paul Michael Glaser med sin avdøde kone Elizabeth og datteren Ariel (Bilde: Rex)

Han sier: Jeg var full av raseri, sinne og skyldfølelse over at jeg ikke kunne gjøre noe for å stoppe dette. Jeg spurte: ‘Hvorfor meg? Why Me? ’Men det eneste svaret på det spørsmålet var:‘ Why not me? ’I mine mørkeste øyeblikk tenkte jeg sannsynligvis på å avslutte det.

Men ingenting var fornuftig, selv det. Jeg likner det med å være soldat i Vietnam. På en eller annen måte setter du den ene foten foran den andre, og du kommer deg gjennom den.

s klubb 7 medlemmer

Paul og Elizabeth, hadde vært gift et år da hun i 1981 fikk en HIV -infisert blodoverføring mens hun fødte Ariel.

Hun overførte viruset gjennom amming og tre år senere smittet det andre barnet, Jake, i livmoren.

Familien oppdaget tragedien først da Ariel ble syk med et mystisk virus klokken fire og fikk diagnosen Aids.

Paul forble klar, men uvitenhet og frykt for Aids betydde da at selv de nærmeste vennene kuttet dem.

Da Ariel døde bestemte Glasers tappert å gå offentlig. Elizabeth skrev en hjerteskjærende bok og grunnla Pediatric Aids Foundation som har skaffet millioner til forskning og ført til virtuell utryddelse av mor-til-barn HIV-infeksjon i USA.

Prinsesse Diana sa at Elizabeths mot hadde utløst hennes eget arbeid for Aids -veldedige organisasjoner i Storbritannia, og hun besøkte Glasers hjemme hos dem i Massachusetts.

Paul Michael Glaser (t.v.) i Fiddler on the Roof -filmen

Paul Michael Glaser (til venstre) i filmen Fiddler on the Roof (Bilde: Sunday Mail)

Etter konas død fortsatte Paulus kampanje og kastet seg ut i arbeid.

nytt everton-sett 2014

Men han innrømmer at han kjempet på en lang og smertefull reise for å gjøre opp med sorgen. Han ble gjentatte ganger henvendt for å skrive sin selvbiografi, men fant det umulig å gå tilbake til de mørke dagene.

Men han har nå skrevet og selvutgitt en fantasyroman kalt Chrystallia and the Source of Light som han kaller en metaforisk selvbiografi.

Paul sier: Den handler om en tenåringsjente og hennes ni år gamle bror hvis mor dør, på en reise i en underjordisk verden hvor alt og alt er laget av krystaller og mineraler, på jakt etter lyskilden.

Nå slår jeg vanligvis av når en Hollywood-stjerne begynner å snakke krystaller, energi og gjenfødelse ... spesielt hvis de har på seg en T-skjorte med slagordet Isness Is. Men Paul har kommet gjennom mye mer enn din gjennomsnittlige LA luvvie, og han har en veldig ekte følelse av fred.

Han sier: Jeg vil dele det jeg har lært om tap og hjelpeløshet og vår frykt for at vi ikke kan gjøre noe for å forhindre døden eller vite hva som kommer etter det.

Å erkjenne at frykten lærte meg å være medfølende med meg selv. Og jeg håper, mer medfølende for andre.

Paul tror ikke at han vil bli gjenforent med sin elskede Ariel og Elizabeth i et liv etter døden, men sier at han alltid føler dem med ham.

john lewis svart fredag ​​2019
Starsky & Hutch august 1989

Starsky & Hutch, august 1989

Han legger til: Det er bare en forståelse for at de er inne i meg. Jeg sier fremdeles ‘Hei’ og forteller dem at jeg elsker dem.

Jake, 28, er konsulent for morens stiftelse. Han forble frisk og frisk, men i fjor hadde han en helseskrekk som brakte familiens mareritt tilbake i fokus.

Paul sier: Jeg har et sjeldent gen som motstår HIV -viruset, og derfor ble jeg aldri smittet. Jake arvet det genet fra meg, og det ga ham motstand mot Aids.

Men fra omtrent 25 år ser det ut til at du mister den motstanden. Så for omtrent et år siden hadde Jake et 'komme til Jesus -øyeblikk' der legene sa: 'OK, enten tar du denne medisinen, eller du kommer til å dø.' Så gjorde han det, og han kom gjennom med glans. Han er ved god helse.

Paul har også en datter Zoe, 15, fra sitt andre ekteskap med Tracy Barone. De ble skilt i 2007. På 70 -tallet hadde han kvinnelige fans som kastet seg over ham. Men han sier at han nå er lykkelig singel. Jeg var aldri komfortabel med kjendis, legger han til med glimt i de fortsatt gjennomborende blå øynene.

Jeg har aldri vært virkelig vellykket i et forhold, selv med Elizabeth. Du håper å vokse til et forhold, men så gjorde reisen med hiv ting annerledes. Jeg er langt bedre på å være alene nå.

Paul, som fortsatt er nære venner med Hutch -skuespilleren David Soul, pleide å hate å bli spurt om showet.

Paul Michael Glaser og David Soul fra Starsky og Hutch (Bilde: Getty)

Han fortsatte med å regissere filmer som The Running Man med Arnold Schwarzenegger og TVs Miami Vice.

juleferiepakker 2017

I 60 -årene oppdaget Paul den lukrative britiske pantokretsen som spilte Captain Hook i Peter Pan og Abanazar i Aladdin.

Men i 2006 ble han og David enige om å vises i cameoroller i Starsky and Hutch -filmen, med Ben Stiller og Owen Wilson i hovedrollen, Paul sier: Det gikk endelig opp for meg at jeg alltid skulle bli assosiert med serien og jeg sluttet fred med at.

Han vil begynne en syv måneder lang turné i Storbritannia i Fiddler on the Roof, regissert og koreografert av strengt dommer Craig Revel Horwood.

Filmen fra 1971 om en jødisk familie i tsar -Russland vant tre Oscars.

Det gjorde en stjerne av den israelske skuespilleren Topol som spilte Tevye, den stakkars melkemannen som prøvde å gifte seg med fem døtre.

Det inneholdt også en ung Paul som en av deres friere, Perchick.

Han sier. Det feirer menneskehetens ånd med de store tallene som If I Were a Rich Man.

Så er Paul fortsatt en rik mann på 70? Ikke i monetære termer, sier han.

Jeg har pakket leiligheten min, lagt alt på lager og solgt bilen min slik at jeg kunne gjøre denne turen.

'Jeg sa,' jeg skal kaste kortstokken i luften og se hvordan de faller '. Hvor ofte i livet får du en slik sjanse?

Å miste min kone og datter gjorde meg veldig annerledes, og jeg er heldig at jeg var i stand til å lære av det.

'Jeg føler meg mer i fred med meg selv enn noensinne, så jeg antar at jeg er en rik mann.

Fiddler on the Roof -turen starter 5. september Steder: fiddlerontheroof.co.uk.

Se Også: