NS&I kunngjør stor endring i Premium Bonds -premier fra desember

Premium -Obligasjoner

Horoskopet Ditt For I Morgen

Premiesjekker blir slettet(Bilde: NS&I)



Premium Bonds -kunder vil ikke lenger motta premiemeldinger i innlegget under nye endringer for å forenkle systemet.



Fra desember sa NS&I at papirpremiersjekker vil bli avviklet og erstattet med nye digitale bankoverføringer i stedet.



Det sa at papiroptjoner vil bli avviklet helt innen mars 2021, men kundene vil fortsatt kunne reinvestere gevinstene sine med NS&I.

Lyra Antarktis Seaborn Sheeran

Siden 2011 har Premium Bonds -innehavere kunne få premiene sine utbetalt direkte til en britisk bankkonto i deres navn.

I trekningen av september 2020 ble nesten tre fjerdedeler av de 3 856 040 premiene utbetalt direkte til kundene & apos; bankkontoer eller reinvesteres til flere Premium -obligasjoner.



I henhold til nye regler vil kundene motta en tekst eller e -post hvis de vinner, med pengene deretter sendt til kontoen sin.

Hun hadde drukket sprudlende hele dagen og var mer enn tre ganger grensen for promillekjøring

Du kan enten tjene penger eller reinvestere dem (Bilde: Getty)



Ian Ackerley, administrerende direktør i NS&I, sa: 'Betaler premieobligasjoner direkte til kunder & apos; bankkontoer er raskere, enklere og sikrere for alle.

'Det vil også bety at vi kan redusere antall Premium Bonds -premier som ikke blir gjort krav på der vi ikke har en nåværende adresse til vinneren.

damian lewis helen mccrory

'Kunder kan også fortsette å få eventuelle gevinster reinvestert i flere premiumobligasjoner opp til grensen på 50 000 pund for å øke sjansene for å vinne i fremtidige trekninger.'

Premium Bonds -kunder blir bedt om å sjekke at NS&I -detaljene er riktige, inkludert e -postadressen og mobiltelefonnummeret før de nye reglene trer i kraft.

NS&I sa at det aldri vil ringe kunder og be om bankinformasjon.

Den sa at den håper å klemme ned på ikke -krevde premier gjennom de nye reglene.

Mangler premier

Bankoverføringer vil også sikre at flere pengepremier kreves (Bilde: Handout)

når utløper 1 pund-mynter

Det er for øyeblikket mer enn 1,8 millioner ubetalte Premium Bonds -premier, verdt over 67 millioner pund ifølge de siste tallene.

Du kan finne ut om noen av Premium -obligasjonene dine er vinnere ved å laste ned premiejekker -appen fra App Store eller Google Play, eller besøk premiekontrollen på nsandi.com .

For øyeblikket er oddsen for å vinne en obligasjon hver måned 24 500 til 1, og de aller fleste premiene er på 25 pund. Det fungerer som en 1,4% premiefondssats.

1111 engel nummer hellige skriftlærde

Kunder som ikke tidligere har registrert seg for å administrere sin konto online, bør registrere seg for NS & I’s online- og telefontjenester på www.nsandi.com/online-registration .

Kunder uten internettilgang kan ringe NS&I på 08085 007 007 for enten å gi NS&I sine bankopplysninger eller registrere seg for å administrere sparingen, inkludert Premium -obligasjoner, hos NS&I.

Se Også: