Nå kan du drikke Weetabix til frokost med ny milkshake som inneholder like mye fiber som frokostblandingen

City News

Horoskopet Ditt For I Morgen

Weetabix drink

(Bilde: Weetabix)



Frokostgiganten Weetabix planlegger å riste opp markedet på farten med en ny drink som inneholder like mye fiber som varemerket fullkorn.



I en første for et kornmerke - det lanserer en milkshake i tre smaker - sjokolade, jordbær og vanilje - etter rapporter om at en av fem voksne hopper over frokosten.



Weetabix On the Go -kampanjen på 5 millioner pund forventes å starte en frokostdrikkekrig til en verdi av 300 millioner pund innen neste år.

Til tross for Weetabix -etiketten - drikken er ikke basert på de rektangulære platene av fullkorn, men hevder å ha all energi, fiber og protein fra et Weetabix -korn i melk.

Les mer



Flere sunne matfunksjoner
Gjett quiz om sunnere mat Hva spiser Team GB -idrettsutøvere? Gjør barnets matboks bedre Hvordan håndtere kresne spisere

Weetabix markedssjef Francesca Davies sa: Livet fortsetter å bli fyldigere over hele Storbritannia, og derfor kan frokosten bli presset.

Vi er glade for tanken på å tilby deilige, næringsrike bærbare frokostløsninger som gjør at forbrukerne kan spise frokost på de dagene de ikke har tid til å sette seg ned med en bolle og skje.



Drikken kommer i hyllene denne uken og koster 1,39 pund for en 250 ml flaske.

Les mer

Matlivet hakker
Spis Pekingand som en proff Du trenger bare 3 ting for disse scones Skrell hvitløk uten å bli skitten på hendene Modne bananer raskt

Hver milkshake har 226 kalorier - det samme som en porsjon av to Weetabix med skummet melk, men uten sukker.

Weetabix med melk og sukker har 255 kalorier.

Frøken Davies sa: Forbrukerforskning fremhevet at bekvemmelighet var nøkkelen.

For de forbrukerne som tidvis ikke har tid til et måltid, vil vi fremdeles tilby noe som er tilfredsstillende, mettende og fullpakket med samme protein, energi og fiber som en tradisjonell Weetabix -frokost ville gi.

Frokosten på farten-markedet har steget kraftig med salget av frokostkjeks med nesten 79% til 76 millioner pund i fjor og forventes å ramme 100 millioner pund i løpet av de neste 12 månedene.

Se Også: