Nå gjennomgang av TV Smart Box - kan en eske på £ 44,99 virkelig erstatte Sky eller kabel -TV?

Smarte Tv -Er

Horoskopet Ditt For I Morgen

Nå TV Smart Box(Bilde: Nå TV)



Utvalgt stjerne Utvalgt stjerne Utvalgt stjerne Utvalgt stjerne Ikke valgt stjerne

Tilbudet høres utrolig ut. Sky -sport, filmer og underholdning til mindre enn Sky -kostnadene, uten kontrakt og uten parabol.



På toppen av det kan du streame Netflix til TV -en i 4k oppløsning, se bokssett med favorittprogrammene dine, samt se iPlayer, ITV Hub, All 4 og My5.



Men lever løftene opp til virkeligheten?

Jeg har brukt de siste 2 månedene på å bruke NowTV 4K Smart Box som mitt primære middel for å se på TV hjemme, og kan fortelle deg at det nesten gjør det.

Sett opp

Dette er ganske greit. Koble boksen til en stikkontakt, kjør en HDMI til telefonen og koble til Wi-Fi.



Jeg trengte å tilbakestille boksen mens den oppdaterte for å få den til å fungere, men det var den eneste feilen.

Nå TV Smart Box (Bilde: Nå TV)



En ekstra bonus ved hele prosessen er NowTV -fjernkontrollen til TV -ens volumkontroll og strømknapper, i tillegg til å kjøre boksen. Det er for eksempel ikke noe Kindle Fire -fjernkontrollen gjør.

Dette gjør det mye enklere å bruke det senere - bare en fjernkontroll som trengs på sofaarmen - og betyr at du slår på smartboksen din også på riktig inngangskanal.

Den eneste eksterne ulempen er at volum- og strømfunksjonen fungerer over infrarød, som en standard fjernkontroll, slik at du mister den magiske muligheten til å kontrollere TV -en din fra et annet rom eller under et teppe.

hvorfor kan ikke nådens morder navngis

Bilde

Det er ingen tvil om at bildekvaliteten er utmerket.

Det utførte komfortabelt Fire Stick og generell TV-mottak-selv om 4K-alternativene på de nyere satellitt- og kabelboksene var på nivå.

Den bildekvaliteten lønner seg virkelig når du enten ser 4K Netflix -serier eller filminnhold.

Som bringer meg videre til Netflix.

Nå TV Smart Box (Bilde: Nå TV)

Meny og søk

Grensesnittet grupperer ting i kategorier fra startskjermen.

deontay wilder vs ortiz 2 gang uk

Redaktøren velger øverst, etterfulgt av nylig sett, apper osv.

Rull ned til venstre, og du kan velge ting som filmer - klassifisert i kategorier som kose filmer, action og animerte.

Klikk til høyre for å komme til alternativer og bla rundt til du finner noe du liker.

Det er ganske enkelt - og lettere å navigere enn for eksempel iPlayer.

Faktum er at filmer og viser seg ned på et par skjermer med temaalternativer kan være litt irriterende - men det er der stemmesøk virkelig skiller seg ut.

Hold fjernkontrollen nær munnen, hold nede mikrofonknappen og si navnet på showet, skuespillerregissøren eller det du leter etter. Et sekund senere vises en liste med alternativer på skjermen i henhold til hva den tror du har sagt.

Så langt har det vært utrolig nøyaktig med å plukke opp det jeg leter etter, fra Fantastic Beasts til John Oliver til Batman Begins - jeg har bare hatt en feil, og det ble mumlet tungt med vilje for å teste grensene.

Plugins

Pluginene fungerer også bra, bare et par klikk fra startskjermen, og du er i Netflix. Logg på en gang, så husker du deg i fremtiden.

Et par punkter å ta her - fjernkontrollen fungerer bra i Netflix, men stemmesøk integreres ikke med den. Ikke en spillveksler, men lett å glemme.

Det er også jeg slo hjemme [eller noe annet som ikke fungerer i appen] -knappen ved et uhell.

Tydeligvis trekker dette deg ut av appen og tilbake til det viktigste NowTV -økosystemet. Det betyr at du må gå tilbake, åpne appen på nytt og finne hvor du var da du slo hjem.

hvordan få netflix usa i Storbritannia

Hvis du er rask nok, er det ikke et problem, da det går rett inn igjen. Men hvis ikke kan det være frustrerende.

Selvfølgelig er dette ikke et designproblem - knappen gjør det den skal - men det irriterte meg noen ganger.

Det samme gjelder iPlayer eller noen av de andre appene.

Innhold

Den grunnleggende boksen er nok til å gjøre TV -en til en smart -TV, slik at du kan se Netflix eller iPlayer på TV -en din - men ved å legge til pass får du tilgang til streaming -boksesett, bli med og det beste Sky har å tilby live også.

Det er pakker tilgjengelig for å få en måneds underholdning, Sky Cinema og Kids pass pluss et Sky Sports Day Pass for bare £ 4 når du kjøper boksen.

Det er en flott måte å se hva du kommer til å fortsette med, og pasningene starter når du vil at de skal gjøre det - for eksempel å lagre sportspasset for et spill du virkelig vil se.

Etter det koster et underholdningskort (som gir deg tilgang til 11 premiumkanaler, inkludert Sky One og Sky Atlantic - samt TV -bokser som The Walking Dead og A Discovery of Witches) 7,99 pund i måneden.

Det er også avtaler som skal gjøres - i skrivende stund kan du få to måneder for prisen på en, eller 12 måneder for £ 45 for eksempel.

Filmpasset koster 9,99 pund i måneden uten rabatter, og lar deg se et stort utvalg filmer på forespørsel, så vel som det som vises live på Sky Movies -kanalene.

Sportskanaler koster £ 7,99 per dag, £ 12,99 i uken eller £ 33,99 i måneden uten en avtale (selv om det er en knallkule for et 9-måneders pass for øyeblikket).

harry hill med hår

Barnepass - som tilbyr 6 barnekanaler samt streaming av showene deres - koster bare 3,99 pund.

Hayu - som tilbyr amerikanske realityprogrammer som Keeping up with the Kardashians and Real Housewives of New Jersey - koster £ 3,99 i måneden.

Nå må du være litt forsiktig her, siden det er gratis prøveversjoner som blir til abonnementer - så sørg for å avbryte hvis du ikke ser - men det er mye premiuminnhold for mindre enn vanlig Sky og uten kontrakt.

Sett deg en avtale med prisen også, og du ler.

Noen problemer?

Boksen henger noen ganger, men ikke i mer enn omtrent 10 sekunder, og TV-seingen din er avhengig av at Wi-Fi fungerer.

Når det er sagt, har jeg ikke hatt problemer med buffering i flere uker med bruk. Det oppstod problemer da bredbåndet mitt sviktet en natt, men du kan ikke klandre boksen for det.

Du må også sørge for at du har en sjenerøs datakvote, ettersom streaming av 4K -programmer bruker mye gigabyte over en måned.

Det er ingen innspillingsevne - så du kan for eksempel ikke koble til et favorittprogram - men innhenting og bokssett er generelt nok.

Det er også mye færre kanaler enn en full satellitt eller kabel (eller til og med bare Freeview).

Men med 200 forskjellige kanaler tilgjengelig via TV-antennen din for øyeblikket er det ikke så farlig-og det NowTV tilbyr er premiuminnholdet som ikke er gratis andre steder.

Totalt sett har det vært en flott opplevelse - med mangfoldet og kvaliteten på filmene som tilbys, skiller det meg virkelig ut - og noe jeg er glad for å fortsette å betale for i overskuelig fremtid.

Åh, og når du har registrert deg for NowTV og lastet ned appen, lar du deg se på innhold på nettbrettet eller telefonen også fra hovedsettet ditt.

Les mer

Beste teknologiske produkter
Bærbare datamaskiner Bluetooth -øretelefoner Bluetooth -mus Bluetooth høyttalere

Se Også: