NJPW Wrestle Kingdom 13: Forhåndsvisning, spådommer og fullkort

Andre Idretter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Chris Jericho og Tetsuya Naito vil slåss på NJPW Wrestle Kingdom 13(Bilde: NJPW)



New Japan Pro Wrestling drar til Tokyo Dome for årets største forestilling Wrestle Kingdom 13 i dag.



Den årlige hendelsen er selskapets ekvivalent til WWEs WrestleMania, og det vil ikke være mindre enn åtte mesterskap på banen.



Showet inneholder en hovedhendelse, med WWE-store Chris Jericho som forsvarte IWGP Intercontinental Championship kontra Tetsuya Naito.

Så, i overskriften, kjemper Kenny Omega mot Hiroshi Tanahashi for New Japans toppremie, IWGP Heavyweight Championship.

Dette er den 13. delen under Wrestle Kingdom -merkevaren, men NJPW har kjørt sitt tradisjonelle 4. januar -kort på det historiske stedet hvert år siden 1992.



Her er en oversikt over kampene for kampene - som skal starte klokken 08.00 britisk tid - fra NEWSAM Sports Tony Quant.

Yuji Nagata, Jeff Cobb og David Finlay vil slå seg sammen på NJPW Wrestle Kingdom 13 (Bilde: NJPW)



hvilket politisk parti er jeg uk 2019

Kandidater nummer én matcher ALDRI 6-manners laglagsmesterskap i åpen vekt

Yuji Nagata, Jeff Cobb og David Finlay mot The Elite (Hangman Page, Yujiro Takahashi & Marty Scurll) mot Chaos (Hirooki Goto, Beretta & Chuckie T) mot Suzuki-Gun (Minoru Suzuki, Lance Archer & Davey Boy Smith Jr) mot Ryusuke Taguchi og de mest voldelige spillerne (Togi Makabe og Toru Yano)

En ren klynge av alle medlemmer i vaktlisten i det som lover å bli en morsom kamp for å åpne saksbehandlingen. Denne kampen vil sannsynligvis finne sted på forhåndsshowet og vil ha en rekke bemerkelsesverdige amerikanske navn, inkludert den som nåværende ROH TV-mester Jeff Cobb, Hangman Page, Trent Beretta og Storbritannias egen Marty The Villain Scurll.

Med slike kamper er det veldig vanskelig å forutsi et utfall, men vi bør få noen fine plasser gjennom kampen, og det er alltid godt å få så mange kjente ansikter på et kort som New Japan muligens kan. Interessant nok, med Yuji Nagata som erstatning for den skadde Michael Elgin, vil han opprettholde en 25 -årig serie på 4. januar, og det vil være hans 31. påfølgende New Japan Tokyo Dome -visning - mer enn noen annen i historien.

Forventede vinnere: Suzuki-Gun

Kota Ibushi forsvarer NEVER Openweight Championship mot Will Ospreay på Wrestle Kingdom 13 (Bilde: NJPW)

ALDRI Openweight Championship

Ibushi City mot Will Ospreay

Hvis det noen gang var et potensial for at årets kamp skulle finne sted bare fire dager ut i 2019, ville denne være den. Ibushi vil sette sin NEVER Openweight -tittel på linjen mot Storbritannias Will Ospreay i en kamp som lover å bli et & blink, og du kommer til å savne det & apos; sak.

Paret er virkelig på toppen av spillet for øyeblikket, og du kan hevde at gitt hvor stablet dette kortet er, ville denne kampen være best tjent på hovedbegivenheten til et mindre show. Men jeg kan heller ikke vente med å se hvordan dette utvikler seg.

Med begge menn som bringer et høyt flyvende og superhurt tempo til sin offensiv, kan du forvente å se øyeblikk i denne kampen som trosser tyngdekraften og sannsynligvis vil være den mest GIF -kampen i hele showet. Hvis det er en konkurranse du planlegger å se live, kan jeg ikke anbefale denne nok.

Forventet vinner: Will Ospreay

Suzuki-Gun står overfor Roppongi 3K og Los Ingobernables de Japon på NJPW Wrestle Kingdom 13 (Bilde: NJPW)

IWGP Junior Heavyweight Tag Team Championship

Suzuki-Gun (Yoshinobu Kanemaru & El Desperado) (c) mot Roppongi 3K (Sho & Yoh) mot Los Ingobernables de Japon (Bushi & Shingo Takagi)

Dette burde være en annen høyflyvende, fartsfylt affære, med Junior Heavyweight Tag Teams som ønsker å sette sitt preg på showet. Nåværende mester Suzuki-Gun har regjert øverst i Junior Heavyweight Tag-divisjonen siden de beseiret Roppongi 3K i mars i fjor.

Det eneste laget i denne kampen som ikke har hatt titlene er Los Ingobernables de Japon, og dessverre, i det minste en stund, mistenker jeg at det vil forbli det samme. Etter å ha vunnet Super Jr Tag-turneringen i november, er momentumet virkelig bak Roppongi 3K, og Sho & Yoh vil trolig gå ut av kuppelen som tre ganger mestere.

Forventede vinnere: Roppongi 3K (Sho & Yoh)

Tomohiro Ishii står overfor Zack Saber Jr på NJPW Wrestle Kingdom 13 (Bilde: NJPW)

RevPro British Heavyweight Championship

Tomohiro Ishii (c) mot Zack Saber Jr.

Det er alltid flott å se at en britisk kampanje får internasjonal anerkjennelse, og denne kampen vil definitivt få et blikk på RevPro-produktet, ettersom det viktigste i Portsmouth-baserte selskapet er. Ishii nyter for tiden sin andre regjeringstid som britisk tungvektsmester, etter å ha beseiret Sabre Jrs stallkamerat Minoru Suzuki i oktober for å ta gullet.

Sabre Jr er en av de beste bryterne på planeten akkurat nå, og hans popularitet øker for hver store kamp han er involvert i. Denne kampen er et interessant stilkonflikt da den setter den tekniske veiviseren mot en av de hardest slående mennene i profesjonell bryting. , Ishii. Med Saber Jrs popularitet i Storbritannia kan vi få en tittelendring i denne kampen, men gitt RevPros forhold til New Japan, vil fansen heller ikke bli helt overrasket hvis Ishii beholder. Uansett er denne konkurransen en sovende kamp og bør ikke undervurderes.

Forventet vinner: Zack Saber Jr.

Guerillas of Destiny møter Los Ingobernables de Japon og The Young Bucks på NJPW Wrestle Kingdom 13 (Bilde: NJPW)

IWGP Tag Team Championship

Guerillas of Destiny (Tama Tonga & Tanga Loa) (c) mot The Young Bucks (Matt & Nick Jackson) mot Los Ingobernables de Japon (Sanada & EVIL)

Dette er nok en tittellagskamp, ​​men denne gangen i tungvektsdivisjonen, med det som er en veldig spennende kamp. I motsetning til Junior tag team -kampen, som vil finne sted tidligere på kvelden, har hvert lag i dette møtet holdt IWGP Tag Team Championship. Faktisk er de de tre siste lagene som har hatt titlene, med LIJ som vant dem på Wrestle Kingdom 12, bare for å slippe dem til The Young Bucks på Dominion i juni, før Guerrillas of Destiny ble mester i september.

Med titlene i full sirkel i løpet av det siste året, er det all sjanse for at noen av disse duoene kan gå ut som mestere. Men mest sannsynlig er det at Guerrillas of Destiny forlenger sin regjeringstid, muligens med noen innblanding utenfra fra Bullet Club -lagkameratene for å fortsette feiden med LIJ.

Forventede vinnere: Guerillas of Destiny (Tama Tonga & Tanga Loa)

Cody står overfor Juice Robinson på NJPW Wrestle Kingdom 13 (Bilde: NJPW)

IWGP USAs mesterskap

Cody (c) mot Juice Robinson

Denne kampen skal være veldig morsom og kan godt huskes som Juice Robinsons fest. Han er et stort navn for den hardcore New Japan -fansen, men gitt hvor mange nye øyne som vil være på dette spesifikke showet, vil han få et stort tilhørighet fra de som kanskje ikke er like kjent med ham. Codys regjeringstid som mester har vært overveldende, og ettersom dette bare er hans første forsvar av tittelen, er det sannsynligvis et godt tidspunkt å bytte tilbake til mannen som han trakk fra for å vinne den.

Det er ikke klart hvor ofte vi vil se Cody i New Japan i 2019 og gitt sitt nye All Elite Wrestling-prosjekt, er dette trolig den beste tiden å belønne en av de hardest utarbeidede gaijinene (ikke-japanske arbeidere) på vaktlisten.

Forventet vinner: Juice Robinson

Kushida vender mot Taiji Ishimori på NJPW Wrestle Kingdom 13 (Bilde: NJPW)

IWGP juniormester i tungvekt

Kushida (c) mot Taiji Ishimori

Junior -divisjonen har hatt litt pause etter skaden til den populære stjernen Hiromu Takahashi. Kushida er divisjonens ess, men ting er litt foreldet for øyeblikket, og det er sannsynligvis den beste veien for New Japan å injisere nytt liv i divisjonen med Ishimori.

Ishimori hadde en av de beste konkurransene på Best of Super Juniors mot Takahashi og er mer enn i stand til å sette opp en klassiker med Kushida. Med Ishimoris Bullet Club -lenker, kan det åpne for nye spennende feider for resten av året.

Forventet vinner: Taiji Ishimori

gift kjendis olivenolje

Kazuchika Okada møter Jay White på NJPW Wrestle Kingdom 13 (Bilde: NJPW)

Singler matcher

Kazuchika Okada mot Jay White

Det virker rart å ikke ha Kazuchika Okada i en mer fremtredende rolle på dette kortet, gitt hvor mange klassikere han har produsert de siste årene, men han har en mye viktigere rolle i denne kampen, og det bygger fremtiden til Jay White. White har vært et stiftnavn på New Japan-vaktlisten siden 2015, og har sperret en utenlandsk ekskursjon fra 2016-2017, og har vært i den øverste delen av gaijin-talenter. Men mens han har løpt som IWGP US Champion, har han aldri helt klikket helt på som hovedstjerne.

Når det er sagt, har White jobbet utrolig hardt for å presse på dette stedet, og med ryktet fravær av Kenny Omega og Cody i en nær fremtid, er han nå posisjonert til å ta det stedet. Det er derfor denne kampen er så viktig for ham, og å jobbe med en slik toppringgeneral som Okada er virkelig den beste plattformen som New Japan kan gi ham for å bevise kvaliteten hans.

Som en stor beundrer av White, er jeg for det første helt sikker på at han skal produsere sin beste karriereprestasjon. Men uansett hvor sterk han kommer over i denne kampen, er det vanskelig å se Okada ta et tap.

Forventet vinner: Kazuchika Okada

Chris Jericho og Tetsuya Naito vil slåss på NJPW Wrestle Kingdom 13 (Bilde: NJPW)

IWGP interkontinentalt mesterskap

Chris Jericho (c) mot Tetsuya Naito

Det virker fremdeles surrealistisk at Chris Jericho vant IWGP Intercontinental Championship i 2018, men hvis vi lærte noe av det siste året, er det at uavhengig bryting har få grenser. Denne feiden begynte på nyttårs Dash 2018 og har ulmet pent siden den gang, med Y2J som overvant Naito for å vinne tittelen på Dominion -showet. Begge mennene har rettet personlige graver mot hverandre ved enhver anledning, og Jerichos evne til å gjenoppfinne seg selv som en utenlandsk hæl har vært intet mindre enn fantastisk.

Forvent at denne kampen vil bli et totalt slagsmål, med alt annet enn kjøkkenvasken som brukes som rivalene ser ut til å ødelegge hverandre fysisk. En Naito -seier virker som en sterk mulighet, men dette vil sikkert ikke være det siste vi ser av Jericho i New Japan.

Forventet vinner: Tetsuya Naito

Kenny Omega står overfor Hiroshi Tanahashi på NJPW Wrestle Kingdom 13 (Bilde: NJPW)

IWGP tungvektsmesterskap

Kenny Omega (c) mot Hiroshi Tanahashi

Overskriften vil sannsynligvis sette tonen for bryterverdenen for resten av året og inneholder to av New Japans aller beste stjerner. Kenny Omega fanget endelig den store, IWGP Heavyweight Championship, i juni i fjor, og nå må kanadieren forsvare den mot en av de største japanske legendene, Hiroshi Tanahashi. Det er så mange spørsmål som skal besvares når vi ser på denne kampen, men sannsynligvis det mest interessante angående kontraktstatusen til Omega.

Det har blitt rapportert at hans nåværende NJPW -avtale har utløpt, og med All Elite Wrestling som nå er i gang, dreier det seg mye spekulasjoner om Omega vil signere en ny avtale, noe som åpenbart kan ha store konsekvenser for utfallet av denne kampen. Det punktet til side, men det er vanskelig å se at Omega ikke forlater kuppelen som mester. Tanahashi er en meget dyktig motstander, og paret vil trolig sette fyr på taket når klokken går, men gitt den internasjonale rekkevidden som New Japan har fokusert så hardt på å fange de siste årene, og holde beltet rundt livet på Omega er definitivt det riktige forretningsgrepet.

Forventet vinner: Kenny Omega

Fullt kort:

1. Yuji Nagata, Jeff Cobb og David Finlay mot eliten (Hangman Page, Yujiro Takahashi & Marty Scurll) mot Chaos (Hirooki Goto, Beretta & Chuckie T) mot Suzuki-gun (Minoru Suzuki, Lance Archer og Davey Boy Smith Jr) Mot Ryusuke Taguchi og de mest voldelige spillerne (Togi Makabe og Toru Yano) for å bestemme kandidatene som er nummer én for ALDRI 6-manners Tag Team-mesterskap i åpen vekt

2. Kota Ibushi (c) Vs Will Ospreay for NEVER Openweight Championship

3. Suzuki-gun (Yoshinobu Kanemaru & El Desperado) (c) mot Roppongi 3K (Sho & Yoh) mot Los Ingobernables de Japon (Bushi & Shingo Takagi) for IWGP Junior Heavyweight Tag Team Championship

safran drewitt-barlow

4. Tomohiro Ishii (c) mot Zack Saber Jr for RevPro British Heavyweight Championship

5. Guerillas of Destiny (Tama Tonga & Tanga Loa) (c) mot The Young Bucks (Matt & Nick Jackson) mot Los Ingobernables de Japon (Sanada & EVIL) for IWGP Tag Team Championship

6. Cody (c) mot Juice Robinson for IWGP United States Championship

7. Kushida (c) mot Taiji Ishimori for IWGP juniormester i tungvekt

8. Kazuchika Okada mot Jay White

9. Chris Jericho (c) mot Tetsuya Naito for IWGP Intercontinental Championship

10. Kenny Omega (c) mot Hiroshi Tanahashi for IWGP Heavyweight Championship

Se New Japan Pro Wrestling Wrestle Kingdom 13 live kl. 08.00 (forhåndsshowet starter kl. 7.00) fredag ​​4. januar ved å melde deg på NJPWs månedlige strømmetjeneste .

Fans kan også kjøpe arrangementet på Fite.tv til en pris av £ 33,99.

Les mer

NEWSAM WWE eksklusive intervjuer
Rhyno David Starr Adrian Street Trippel H

Se Også: