Gag -kjendis hadde affære nummer to måneder etter trekant med ektepar

Forsøk

Horoskopet Ditt For I Morgen

MODELL RELEASED Forventende foreldre(Bilde: Rex)



Kjendisen i sentrum av 'gag -skandalen' hadde en annen fling måneder etter sin trekant med et ektepar, har det blitt hevdet.



I enda en vri på den sløv historien, har det kommet frem at den navngitte kjendisen ble intim med en annen kjæreste fem måneder etter deres affære med en gift mann.



I går avslørte vi den ikke navngitte kjendisen, som ikke kan navngis i Storbritannia, likte å vri seg rundt i et plaskebasseng fullt av olivenolje med sin elsker.

I dag dukket det opp påstander om den ikke navngitte stjernens andre affære - som kommer ut som påbudet om å beskytte identiteten hans fortsatt er gjeldende.

Olivenolje flaske

Kjendisen ba vennen om å sette opp en 'treveis' med olivenolje og et plaskebasseng (Bilde: Getty)



Et kontroversielt og drakonisk personvernforbud forhindrer at kjendisparet blir navngitt i Storbritannia, til tross for at identiteten deres sprutes over amerikanske medier.

Mannen i sentrum av skandalen, som prøvde å selge historien hans, men ble kneblet, sa: 'Når du ser dem i media, gir de denne illusjonen om et perfekt familieliv.



bradley cooper suki waterhouse

Det jeg ser og leser om dem er ekkelt. Det er en skam og irriterer meg veldig. Hvis jeg kunne, ville jeg fortalt stjernen å huske røttene deres og hvor de kom fra - og holde fingrene dine unna kakeboksen.

Han har uttalt seg og bønnfalt at det velstående paret skal bryte tausheten da han sier at han har blitt truet og mobbet av advokater for å tie.

Han håper britiske domstoler vil oppheve påbudet - slik at ytringsfriheten kan opprettholdes.

Han sa til Solen: Hva med våre menneskerettigheter og ytringsfrihet?

Det handler ikke bare om denne historien lenger - det er et bredere tema; og folk som dem burde ikke kunne bruke domstolene til å stoppe disse tingene bare fordi de har penger.

Han påstår at han føler seg mobbet og trakassert av stjernen, og påstår at han har blitt truet med JAIL hvis han sier ifra.

Det kommer etter at det nylig ble avslørt at en kjendis, som har en ung familie med sin ektefelle, hadde vært involvert i en trekant med et annet par - som siden har prøvd å selge historien sin.

Høyesterett hvor saken ble behandlet

En høyesterettsdommer hadde avslått søknaden om påbud om personvern fra stjernen fordi det ble hevdet at hans ekteskapelige aktiviteter syntes å motsi hans offentlige image om å være i et forpliktet ekteskap.

Stjernen gikk deretter til lagmannsretten der søknaden fikk medhold om at en historie kan være 'ødeleggende'.

Stjernen har bare blitt kalt PJS, og har sikret et lovlig forbud mot å stoppe en avis i en tabloid som rapporterer om hans åpne forhold til sin partner, referert til som YMA.

Lagmannsretten sa at personvernet til parets barn var en relevant faktor i dommen.

Det markerer det første påbudet om personvern som kom til lagmannsretten på fem år.

Men mannen la til The Sun at paret ikke 'nektet' noe, og la til: De sier at de var i et åpent forhold, så hvorfor prøve å holde det hemmelig nå? Hva er det å skjule?

Imogen og Ryan Giggs & apos; saken ble avslørt i parlamentet

John Hemming, som avslørte fotballspiller Ryan Giggs & apos; affære i 2011, har også bedt om at mysterium -kjendisparet blir navngitt.

red arrows flyvei i dag

Den tidligere liberaldemokratiske parlamentsmedlemmet har slått ned påbudet om personvern som forhindrer at kjendisparet blir navngitt i britiske medier.

Hemming, som var parlamentsmedlem fram til i fjor, har sagt at å holde påbudet om personvern har fått dommerne og domstolene til å virke ut av kontakt med den moderne verden.

Kong Canute viste at han ikke kunne holde bølgene tilbake, og han gjorde et poeng som våre dommere ville være lurt å lære av, sa han til Daily Mail.

Tidligere liberaldemokratiske parlamentsmedlem John Hemming la til at avgjørelsen bekymret ham.

MP John Hemming

John Hemming har slått påbudet (Bilde: PA)

- Vi har nå en situasjon der statens makt brukes til å gjøre seksuelle forhold til en statshemmelighet, sa Hemming i kjølvannet av The Sun søndag.

'Det er et argument basert på psykisk skade om at bruk av intime bilder bør begrenses på noen måter, men selve eksistensen av et seksuelt forhold synes ikke jeg er noe som berettiger bruk av statsmakt for å kontrollere den videre rapporteringen.

verste skoler i england

Han la til: 'Denne spesielle saken gir ikke nødvendigvis noen reell offentlig interesse i saken. Jeg er imidlertid bekymret for begrensningene i ytringsfriheten.

Og han fortsatte: 'Det vil være interessant å se hva svaret i parlamentet er og om noen nåværende parlamentsmedlemmer utfordrer overforbruk av statshemmelighetsregler.'

I 2011 avslørte Hemming Ryan Gigg's utroskap med Imogen Thomas i Underhuset.

Beskyttet av parlamentariske privilegier, sa Hemming: 'Herr talmann, med rundt 75 000 mennesker som har navngitt Ryan Giggs, er det åpenbart upraktisk å fengsle dem alle.'

Senere sa han til BBC: 'I utgangspunktet da han ... viste at han kom til å gå etter relativt normale mennesker og prøve å straffeforfølge dem, for å sladre om ham i et spørsmål om bagatell, tror jeg at han må stå til ansvar for at.

Se Også: