Hvordan se Super Bowl 2019 -halvtidsshowet i Storbritannia

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Du er kanskje ikke fan av amerikansk fotball, men det er ingen grunn til ikke å se på Halvtidsshowet i NFL Super Bowl 2019 i kveld, for det lover som alltid å være et stjernespekket, verdensklasseopptog i den største skala.



I kveld på Mercedes-Benz stadion i Atlanta, Georgia, møter Tom Bradys New England Patriots Los Angeles Rams i kampen om Vince Lombardi Trophy.



Men fans av arrangementet - og musikk - vil glede seg til den varslede pausen i spillet - halvtidsshowet, som tidligere har sett fantastiske sett fra Beyonce, Prince og Lady Gaga.



I år, til tross for kontroversen rundt showet om den påståtte NFL -svartelisten til spiller Colin Kaepernick, som protesterte mot politivold ved å knele under nasjonalsangen før spillet i 2016, har arrangørene posert noen av verdens mest populære og talentfulle artister for å gi Super Bowl ryggraden prikkende forestillinger vi har ventet.

Her er det du trenger å vite for å nyte det også.

Slik ser du Super Bowl -halvtidsshowet i Storbritannia

Beyonce (L) og Chris Martin fra Coldplay opptrer på scenen under Pepsi Super Bowl 50 Halftime Show på Levi's Stadium

Beyonce (L) og Chris Martin fra Coldplay opptrer under halvtidsshowet på Levi's stadion i 2016 (Bilde: FilmMagic)



Heldigvis vil vi kunne se all handlingen her i Storbritannia gratis på BBC One. Den vil også være tilgjengelig på BBC iPlayer, BBC Sport -nettstedet og BBC -appen.

Du kommer imidlertid til å ha en sen kveld, da dekningen av hendelsen starter klokken 22.45, og kampen starter kl. 23.30 GMT for seere i Storbritannia, som er 18:30 østtid i USA.



Tidspunktet for halvtidsshowet vil avhenge av hva som skjer i kampen, men det kan starte når som helst fra 00:30 til 01:00 GMT.

Med halvtidsshowet og annonsene (se dem her) vil ikke hele dekningen være over før klokken 04.00.

Sky og Sky Go sender også Super Bowl, men du trenger et abonnement på kanalene for å se den.

Hvem opptrer?

Adam Levine forsanger for Maroon 5

Adam Levine -forsanger for Maroon 5, som står for hovedturneringen (Bilde: Getty)

Den legendariske Gladys Knight åpner Super Bowl ved å synge den amerikanske nasjonalsangen - The Star Spangled Banner.

I halvtidsshowet vil rockepopsterne Maroon 5 overskrift og få selskap på scenen av rapperne Travis Scott (aka Mr Kylie Jenner) og Outkasts Big Boi.

De har veldig store støvler å fylle skjønt. Tidligere har seerne hjemme og live -publikummet på stadion blitt blåst bort med utrolige show fra Katy Perry, Beyonce og til og med Michael Jackson.

Ikke noe press da ...

Les mer

Super Bowl halvtidsshow
Halvtidsoppvisning og utøvere Rihanna avviste halvtidsshow & apos; Halvtidens mest ikoniske forestillinger Alle de store Super Bowl -reklamene i 2019

Se Også: