Boots har lansert en adventskalender for Disney -sokker - og den er allerede på 3 for 2

Støvler Storbritannia

Horoskopet Ditt For I Morgen

Støvler selger den



Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer



Disney og jul: to av våre favoritt ting, så hvilken bedre måte å telle ned til jul enn nye klær med Disney-tema.



Boots har nettopp avduket en helt ny adventskalender som betyr at Disney -fans kan åpne et helt nytt par sokker hver dag med sine favorittmagiske karakterer.

I stedet for mer ubrukelig plast har hvert vindu i adventskalenderen et par praktiske sokker fra en annen Disney -film, inkludert Belle, Mickey Mouse, Cruella de Vil, Bambi, Dumbo og Marie fra Aristocats.

Men ingen Ariel, dessverre



hva betyr /24

Den eneste ulempen? Det er bare 12 dager med jul, ikke 24.

roman kemp første dater

Setter deg tilbake £ 30 for settet på Boots nettsted, prisen regner ut til £ 2,50 per par, med kalenderen også tilgjengelig som en del av en 3 for 2 avtale.



Imidlertid er den for øyeblikket utsolgt, selv om de ifølge Boots planlegger å lagerføre snart igjen, og forhandleren forutsier at den vil være tilgjengelig innen neste to uker.

Du får alle disse ankelsokkene

Hvis du ikke kan vente til da, Amazon selger en lignende 12 dager jule Disney sokk adventskalender, selv om det vil sette deg tilbake en heftig £ 88,47, så det kan være bedre å vente eller sjekke i din lokale Boots -butikk.

Etter at Boots -versjonen av kalenderen først ble annonsert på Facebook i går av tilbudssider Ekstreme kupp og kupong Storbritannia og Disney -tilbud i Storbritannia, fans strømmet til for å hente den bisarre, men nyttige adventskalenderen.

Se Også: