Nintendo Switch UK-pris, utgivelsesdato og spillliste avslørt ved lanseringsarrangement i Japan

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

Nintendo har endelig sluppet flere detaljer om sin kommende konsoll, den Nintendo Switch , inkludert prisen, en utgivelsesdato og mange av spillene den vil gi ut i løpet av året.



Med fans som har ventet på detaljer siden konsollen først ble annonsert tilbake i oktober, har en livestream spilt bønner på alt vi trenger å vite – men som det fant sted kl. 04.00 GMT , sjansen er stor for at du gikk glipp av det.



Det viktigste er utgivelsesdatoen og prisen – som begge har vært omgitt av spekulasjoner i flere måneder. Heldigvis vet vi nå at Switch vil bli utgitt 3. mars i år, til en pris av £279,99 i den offisielle Nintendo UK-butikken (andre forhandleres priser kan variere).



william shakespeare £2 mynt verdt

De Nintendo Switch vil være en hybrid hjemmekonsoll og håndholdt konsoll, slik at du kan spille den både hjemme og på farten. Når du spiller hjemme, kan Switch - som ligner mye på en standard nettbrett - plasseres i en dokkingstasjon som kobles til TV-en, med kontrolleren som fungerer som en vanlig konsollkontroller.

Nintendo Switch-lanseringspakken

Nintendo Switch-lanseringspakken

For på farten kan du ta bryteren ut av dokken og feste Joy-Con-kontrollerne på siden av enheten. Joy-Con-kontrollerne inneholder bevegelseskontroller, en NFC-leser, 'HD rumble' og et IR-kamera, noe som betyr at de også kan kobles fra bryteren og brukes som to uavhengige Wii-lignende kontrollere.



I tillegg er Switch's spill kommer som patroner, så de skal være utrolig enkle å ha med seg rundt.

montague george hector horner

Med en batterilevetid på alt fra 2,5 til 6,5 timer, kan det være lurt å lade bryteren daglig.



Mye som Playstation 4 og Xbox One , vil Nintendo Switch kreve en månedlig avgift for sine nettjenester - selv om denne tjenesten vil være gratis frem til høsten. Slaget av en månedlig avgift vil bli mindre med gratis månedlige spill, akkurat som de nevnte konsollens tjenester.

Når det gjelder spill, lover Nintendo at det er 80 spill i utvikling for øyeblikket, selv om svært få av dem har blitt bekreftet for lansering. Heldigvis betyr mangelen på en regionlås at importerte spill fra andre land fortsatt vil fungere på Switch.

JoyCons for bryteren

JoyCons for bryteren (Bilde: Nintendo)

Det etterlengtede The Legend of Zelda: Breath of the Wild vil være tilgjengelig ved lansering, sammen med et partyspill kalt 1-2 Bryter . I skrivende stund er dette de eneste to spillene som er bekreftet for lanseringen av Switch.

I tillegg til disse, bringer Nintendo Mario inn igjen super mario odyssey senere i år, og vil gi ut tonnevis av spill i løpet av året - Mario Kart 8 Deluxe , Splatoon 2 og VÅPEN utgjør det meste av Nintendos førstepartsinnsats.

Nintendo Switch

Spill fra andre utviklere kommer også til plattformen, selvfølgelig, med Fire Emblem Warriors , flere Dragon Quest spill, Xenoblade 2 , Shin Megami Tensei , Sonic Mania , Bombermann , Skyrim , Rayman , Ingen flere helter og FIFA , for å nevne noen.

spådommer for tredje verdenskrig 2019

Vi holder deg oppdatert på all ny informasjon om Nintendo Switch, og du kan sjekke ut vår mer detaljerte dekning her .

meningsmåling laster

Kommer du til å kjøpe Nintendo Switch?

0+ STEMMER SÅ LANGT

JAIKKEdatatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: