Nintendo Switch Lite-forhåndsbestillinger går live - og det er £80 billigere enn originalen

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

Etter noe som føles som evig venting, er Nintendo Switch Lite nå endelig tilgjengelig for forhåndsbestilling i Storbritannia.



Det japanske teknologiselskapet selger den splitter nye utgaven av deres berømte håndholdte konsoll for £199,99, som selv om det ikke er billig i seg selv, er drastisk billigere enn originalen, som selges for £279,99.



Kommer i tre fancy nye farger (gul, grå og turkis), slike som Amazon , Smyter , SPILL og go2games har alle allerede lansert forhåndsbestillingene for den nye konsollen, alle for samme prislapp på £199,99.



Men ved å velge Lite-versjonen og dens reduserte prislapp, vil du gå glipp av noen få funksjoner...

kedros formasjoner £75

Forhåndsbestillinger kommer innen 20. september

hva skjedde med lamar odom

For det første, i motsetning til den originale Switch, vil du ikke kunne koble Switch Lite til fjernsynet ditt, så du må nøye deg med å spille den som en bærbar håndholdt konsoll.



Men hvis du er ok med det, er det ingen mangel på spillalternativer, med Lite-versjonen som støtter alle de som er tilgjengelige på hovedbryteren.

Hvis du forhåndsbestiller din nå, får du den 20. september.



Det er noen forskjeller mellom de to som du må være klar over

Designet er også litt annerledes denne gangen, men mest på grunn av at dette kun er en håndholdt enhet.

ingen garys igjen i Storbritannia

For eksempel, på Nintendo Switch Lite, er knappene og joystickene innebygd direkte i enhetens kropp – og kan ikke fjernes, mens i originalversjonen kan du koble dem fra for trådløs bruk.

Spillavtaler

Doug Bowser fra Nintendo sa om sine potensielle begrensninger: 'Den nye enheten kan spille alle spill i det robuste Nintendo Switch-biblioteket som støtter håndholdt modus, selv om noen spill vil ha begrensninger.'

Bowser forklarte begrunnelsen bak den nye Nintendo-utgaven, og fortsatte: 'Å legge til Nintendo Switch Lite i serien gir spillere flere farge- og prisalternativer. Nå kan forbrukere velge systemet som passer best for hvordan de liker å spille deres favoritt Nintendo Switch-spill.'

Se Også: