MTV VMA 2013: Lady Gaga åpner prisutdeling for jubel og latter

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Lady Gaga åpnet MTV Video Music Awards 2013 i New York søndag



Hun har nettopp kommet tilbake til scenen etter å ha pådratt seg en hofteskade under en forestilling tidligere i år, men det ser ut til at hennes comeback kanskje ikke er like velkommen av noen som hennes fans.



Lady Gaga åpnet MTV VMA -er i New York søndag kveld med å synge sin siste singel Applaus, men jubel og latter kunne høres da hun gikk på scenen.



Det ser ut til at sangeren kan ha pumpet lyden inn i Barclays Center som en del av showet med henvisning til navnet på sangen hennes, men det var ikke en god natt for alle handlinger.

Stjernen trøste seg med boyband One Direction backstage på arrangementet etter at de ble møtt med en negativ mottakelse fra noen av publikum da de så ut til å samle premien sin i kategorien Best Song Of The Summer for sin singel Best Song Ever.

Gaga antydet at hun hadde pumpet pumpene inn på stadion



Hilsen de fem guttene bak kulissene Gaga, som var synlig sjokkert da de ble bøyd under showet, ga noen trøstende ord da hun sa at hun antydet at hun hadde lydene under forestillingen som en uttalelse.

Hun sa til bandet: 'Ikke tør å la disse menneskene boe deg. Hvis jeg hørte det jeg hørte der ute, vil jeg bare fortelle deg at du fortjener hver suksess du har.



'Jeg vil dra akkurat nå. Jeg vil ikke bli fordi jeg ikke vil være i et rom der folk putter. '

Lady Gaga opptrer på MTV Video Music Awards Se galleri

Se Også: