Her er hva rollene i The Call Center gjør nå

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Kallesenteret

Kallesenteret(Bilde: BBC)



Det var en av BBC Threes suksesshistorier og fikk oss til å si dumme fangefraser som 'lykkelige mennesker selger!' og 'svelg den rynken!'



Her er hva som skjedde med noen av showets minneverdige ansikter ...



Hayley the Tea Lady

Chopsy Hayley har gjort det ganske bra for seg selv

tesco-ansatte har sex

Chopsy Hayley - som fremdeles gjør en dårlig brygge - har ikke hatt det så dårlig siden The Call Center ble avsluttet.

Hun endte opp med å drive sin egen kafé i Swanseas sentrum - som nå er stengt - og har nylig reist sammen med sin gamle sjef, Nev, til India for Watch channel's Nev & Calls Indian Call Center.



Hun er for tiden ute i Benidorm og filmer med BBC - muligens en oppfølging av hennes nylige dokumentarfilm.

Richard & apos; Griff & apos; Griffiths

Kundesenterveteranen har nylig lagt ut komedieprogrammer



Kundesenterveteranen og pappa til fire har alltid hatt en lidenskap for komedie, og nylig har han satt på komedieserier og fylt YouTube -kanal med tonnevis med observasjonsvideoer.

Dwayne Batchelor

Dwayne er nå multimediakonsulent i VoiceBox

Dwayne var Nevas sør -afrikanske operasjonsleder, som også fulgte sjefen sin ut til India for Nev's Indian Call Center.

Dwayne jobbet i Save Britain Money i seks år, men nå er han en multimediakonsulent i VoiceBox -byrået som tilbyr flerspråklig teksting, dubbing og voiceovers.

Jeffrey Nsofor

Jeffrey har sin egen virksomhet som livstrener

Den nigerianske regnskapsføreren Jeffrey var bortkastet på salgsgulvet hos Save Britain Money. Så Nev ga ham en prøveperiode i finansavdelingen. Og han så aldri tilbake!

Jeff har nå sin egen virksomhet som livstrener, foredragsholder og relasjonsekspert - og er inspirerende som pokker på sin Instagram -konto.

Nev gjør det riktig noen ganger!

George Vorkas

George er fortsatt singel

Serien singleton George - som fremdeles er singel ifølge sin Facebook -konto - ble berømt på showet for å være uheldig forelsket, og ble til og med satt opp på date av sjef Nev.

Ursula Presgrave

Ursula har møtt to ganger i retten for hatkriminalitet

Denne potensielle kundesenterarbeideren var mer kjent for sin bahaviour utenfor skjermen enn for hennes korte opptreden i Save Britain Money.

Hun har siden dukket opp i retten to ganger for hatkriminalitet og dømt til betinget dom.

Chickenhead

Chickenhead jobber ikke lenger på SBM

Fotballgale Chickenhead - eller Matthew Thomas som han egentlig heter - elsker David Beckham og fant ut at han var pappa til en toåring mens han ble filmet på showet.

Han jobber ikke lenger på SBM, men han elsker footy og spiller for Gorseinon AFC, i tillegg til at han tviler tvært om reality -TV -programmer Love Island, X Factor og Celebrity Big Brother.

Corey Rees

Corey dukket opp i flere dokumentarer

Etter å ha dukket opp, sammen med sin dype V-T-skjorte, i serie 1, kvalifisert personlig trener, fortsatte Corey med i dokumentaren Young, Welsh and Pretty Skint.

Din

Twe fra The Call Center

Twe er veldig aktiv på Twitter (Bilde: BBC)

Twe, eller Stephen Williams som han også er kjent, var Nevs høyrehåndsmotiverende mann og ropte klassikere som 'Get on it like Donkey Kong'.

Han er fortsatt ganske aktiv på Twitter og elsker fotball, roper ut Donald Trump og retweetet bilder av fantastiske dusjer. Hver til sitt eget ...

Nev

Call Center sin store ost ga ut en julesingel

Call Center sin store ost. Hodet honcho. Neville Wilshire er fremdeles på TV -skjermene våre, takket være showet fra Indian Call Center.

Han har også gitt ut en julesingel, tar motiverende talebestillinger og liker fortsatt å ta bildet mens han peker på kameraet.

I juni ble et selskap der han var direktør, en bot på 350 pund for ikke å ha fulgt personvernloven.

Du kan se hva Nev holder på med hvis du besøker hans nettsted.

Se Også: