Marks & Spencer drar 'sløsing' blomkålbiff etter sint offentlig motreaksjon

Uk News

Horoskopet Ditt For I Morgen

(Bilde: NEWSAM.co.uk)



M&S har kunngjort at de vil slutte å selge sine kontroversielle blomkålbiff & apos; - bare en dag etter en offentlighet tilbakeslag .



Denne uken ga supermarkedet ut et nytt utvalg av grønnsaksprodukter, hvorav den ene er en £ 2-pluss (prisavhengig av regionen) blomkålbiffpakke bestående av to skiver brassica og en pose med sitron- og urteregn.



Mange kalte varen 'sløsing' og protesterte mot mengden plastemballasje som ble brukt. Vanlige, løse blomkål selger for rundt £ 1 i M & S -grener. I lokale kjøpmenn og markeder går hele blomkål for så lite som 50 p.

Ikke et kjøttprodukt

En talskvinne for M&S sa til NEWSAM Online: 'Når vi har solgt aksjen som for øyeblikket er i butikker, kommer vi ikke til å bestille mer av dette produktet.



'Vi jobber hardt for å lage raske og praktiske måltider for kundene. men ved denne anledningen fikk vi ikke det riktig. Vi har lansert mange andre vegetarretter som allerede viser seg å være populære blant kundene. '

Rachel Clarke, fra Manchester, oppdaget først vegetarretten i sin lokale gren og fortalte at hun syntes blomkålbiffene var for høye i pris. Hun sa at supermarkeder burde ta mer hensyn til emballasjen.



Da hun hørte nyheten om at M&S ​​har avbrutt de kjøttfrie biffene, fortalte hun oss: «Dette er gode nyheter og et definitivt skritt i riktig retning. Fortsatt mye arbeid å gjøre - unødvendig emballasje er ikke noe nytt, og jeg håper andre supermarkeder tar hensyn til reaksjonen. '

Etter furore, den Verge publisert en oppskrift på hvordan du lager din egen - og sparer penger.

Se Også: