Få et par kinobilletter denne helgen til bruk på Cineworld, Odeon, Vue og mer

Går Ut

Horoskopet Ditt For I Morgen

Hvem har savnet å kunne se de siste filmene på storskjerm?



Streamingtjenester og DVDer var flotte i lockdown, men de kan ikke matche følelsen av å slå seg ned i et kinosete med et kar med popcorn når lysene går ned og kredittene begynner å rulle. Og det er enda bedre hvis du ikke trenger å betale for setene dine.



Denne helgen låser din National Lottery -billett opp morsomme ting i nærheten av deg. National Lottery -spillere kan bestille et par kinobilletter til en film du ønsker (med forbehold om vilkår og betingelser) under National Lottery Cinema Weekend. Tilbudet, i samarbeid med BFI (British Film Institute), lar deg bestille med hvilken som helst billett fra et hvilket som helst National Lottery-spill kjøpt online eller i butikk fra 1. januar 2019.



Billetter - som du kan bestille her fra tirsdag 15. juni - vil være gyldig på utvalgte Cineworld, Odeon, Vue og uavhengige kinoer over hele Storbritannia, noe som gir deg et stort utvalg av arenaer.

Bestill gratis billetter nå på NationalLotteryUnlocked.com !

Tilbudet er gyldig denne lørdagen og søndagen, så du kan ta en venn eller et familiemedlem på en rimelig tur for å se Emma Stones siste hit Cruella, eller en helt ny Brit-flick After Love, med Joanna Scanlan i hovedrollen.

For å løse inn billettene trenger du bare din National Lottery-billett (Lotto, EuroMillions, Set For Life), Instant Win Game-billett eller skrapelodd kjøpt online eller i butikk fra 1. januar 2019. Billetter må forhåndsbestilles og kan hevdet kl NationalLotteryUnlocked.com .



National Lottery Cinema Weekend er en stor takk til spillerne som samler inn 30 millioner pund til gode formål hver uke*.

Takket være National Lottery -spillere har strålende prosjekter som spenner over kunst, samfunn, film, kulturarv og sport gjort en stor forskjell for lokalsamfunn over hele Storbritannia.



Du har også bidratt til å finansiere Oscar- og Bafta-vinnende britiske filmer, inkludert Rocks og The King's Speech, sammen med høyt elskede hits som Billy Elliot og The Last King of Scotland.

Du vet kanskje ikke det, men du har også støttet neste generasjon filmtalent, hjulpet unge mennesker i bransjen og beskyttet fremtiden for britisk film ved å muliggjøre større muligheter for en mangfoldig generasjon talentfulle individer til å jobbe i en dynamisk og blomstrende filmindustri.

Så her er dere, spillerne. Ha en kjapp blockbuster -helg, med litt ekstra penger for å fylle på popcorn!

'Det er et utrolig tilbud', sier After Love -stjernen Joanna Scanlan

Mens vi alle har sett filmer på nettbrett og TV -er det siste året, tror The Thick of It -stjernen Joanna Scanlan at det ikke er noe som ligner på storskjermen.

Og med kinoer som nå åpner igjen, kan den Bafta-nominerte skuespilleren ikke vente med å nyte filmens magi selv.

Å gå på kino er en deilig opplevelse, sier hun. Det er en fantastisk måte å fordype deg i en annen verden.

Hennes lidenskap for storskjerm er grunnen til at hun støtter National Lottery Cinema Weekend. Det er et utrolig tilbud, sier hun.

I helgen 19.-20. juni kan National Lottery-spillere bruke hvilken som helst billett kjøpt online eller i detaljhandel fra 1. januar 2019 for å bestille et par kinobilletter gratis.

En film du kunne se er After Love, som forteller historien om Mary (spilt av Joanna) som oppdager at hennes avdøde mann hadde et hemmelig liv.

Joanna sier at National Lottery -finansiering for britisk film er avgjørende. Den støtter over 600 filmer, som har vunnet 15 Oscars og over 100 Baftas. Uten finansiering hadde ikke filmen min skjedd.

Joanna - hvis neste rolle er Ma Larkin i ITV -nyinnspilling av The Darling Buds of May - har elsket å gå på kino siden hun var et lite barn.

Min mor sier at da hun tok meg med for å se The Sound of Music da jeg var seks, flyttet jeg ut av setet mitt og satte meg på et trinn i midtgangen slik at jeg kunne se det ordentlig, husker hun. Jeg hadde fortsatt gjort det i dag hvis jeg fikk lov!

* Basert på tall fra april 2020 til mars 2021.

Bruk hvilken som helst detaljhandel eller online National Lottery -billett, skrapelodd eller Instant Win Game -billett kjøpt fra 1. januar 2019 for et par gratis kinobilletter som kun kan innløses 19. eller 20. juni 2021. Online registrering kreves. Kino -billetter tilbys med forbehold om tilgjengelighet. Kun utvalgte kinoer. Fullstendige vilkår og betingelser gjelder. Spillere må være 18+.

Se Også: